10-03-2025, 10:53 PM
И шта после?
Враћамо се у ''мир и стабилност'' и чекамо ко је следећи у Дунаву на роњењу?
(10-03-2025, 10:53 PM)Горски штаб 52 Пише: И шта после?Баш тако! Сигурно мало мирније и стабилније него што би било под принудним управником другом Бакићем или под министарком Соњом.
(10-03-2025, 11:38 PM)Горски штаб 52 Пише: Како си закључио да бих било кога убио? Баш напротив, сабери се.
Значи могу да очекујем да, евентуално, и ја ''мирно и стабилно'' зароним у Дунав јер другачије мислим?
(10-03-2025, 11:50 PM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише:Мене оптужујеш да замењујем тезе, а ти мене набијаш на нос да би ја било кога убио.(10-03-2025, 11:38 PM)Горски штаб 52 Пише: Како си закључио да бих било кога убио? Баш напротив, сабери се.
Значи могу да очекујем да, евентуално, и ја ''мирно и стабилно'' зароним у Дунав јер другачије мислим?
Ниси габразумео, он би убио тебе, он иде за неким, а окривљује другог да иде са Бакићрм неким Јовом, то ти је тактика "Не дам Газиводе!"
Ако прочиташ његовиу поруку обрнуто - добијеш профил, а зна се од које радијације се добија та болест, зна се ко зрачи... Ситне провокације!
(11-03-2025, 12:00 AM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише: Ја ти понављам опет:
Ја не знам ко је Ј Б нит ме занима, а мораћу погледати, ја имам строго одређен круг интересовања, са понеким актуелним дешавањима. Раније сам пратио свашта. Ето промакло ми ко је Ј Б, сад ако можеш то да схватиш - ако не... Сигурно има неко кога ја знам, а ти не, слажеш се са тим?
Можеш ли ми укратко описати Ј Б?
(09-03-2025, 04:51 PM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише: Ово је последњи пут да водим конверзацију са тобом, разлог је што мењаш тезе, долази пола Србије 15-тог у Београд. И шта? Шта мислиш колико би порасто гнев народа на твоје кесе? Значи буди у ПРЕЗРНТУ.
(11-03-2025, 12:11 AM)Шумадинац Пише: Полакоде, прво од главе почети. Кад МИ дођемо навлас' Информер и Пинк неће постојати.Информер и Пинк неће постојати, а Н(ДХ)1 ће постати светионик истине. Морална медијска полиција. Жаклина Таталовић и Жељко Вељковић имаће монопол над истином.
(11-03-2025, 12:04 AM)Луизит Пише:Ја се теби и нисам обратио, само те раскринкавам што је више могуће... Овде има и млађих момака, а кад се нешто обелодани, ко има мозга њему ништа више и не треба. Ово сам ти написао из разлога јер ме стављаш у везу са човеком кога не желим да знам, ти га на славу зови ако га већ толико волиш. Као што сам и реко, немам шта теби да одговарам, сећам се ја, ал хвала што ме подсети, понављање је мајка учења... Пријатну ноћ желим!(11-03-2025, 12:00 AM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише: Ја ти понављам опет:
Ја не знам ко је Ј Б нит ме занима, а мораћу погледати, ја имам строго одређен круг интересовања, са понеким актуелним дешавањима. Раније сам пратио свашта. Ето промакло ми ко је Ј Б, сад ако можеш то да схватиш - ако не... Сигурно има неко кога ја знам, а ти не, слажеш се са тим?
Можеш ли ми укратко описати Ј Б?
(09-03-2025, 04:51 PM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише: Ово је последњи пут да водим конверзацију са тобом, разлог је што мењаш тезе, долази пола Србије 15-тог у Београд. И шта? Шта мислиш колико би порасто гнев народа на твоје кесе? Значи буди у ПРЕЗРНТУ.
Зашто бих ти ја причао ко је Јово "Неки" Бакић? Зашто те занима мишљење особе које мења тезе. Настави да чекаш пола Србије. Ситно број
(11-03-2025, 12:16 AM)Луизит Пише: Ја стварно могу да разумем да неко не жели да гледа Информер, Пинк, Хепи и остале канале блиске власти, али не знам како неко десно орјентисан има желудац да гледа било који канал у власништву друга Шолака.
(11-03-2025, 12:22 AM)Шумадинац Пише:Који то МИ и који то ВАШ?(11-03-2025, 12:16 AM)Луизит Пише: Ја стварно могу да разумем да неко не жели да гледа Информер, Пинк, Хепи и остале канале блиске власти, али не знам како неко десно орјентисан има желудац да гледа било који канал у власништву друга Шолака.
Вечерас од 23ч. гледате наш дневник.
22 сата блокаде РТС-а.
Таковска 10.
Крај медијском мраку