Погледи форум
''Опкољени'', први играни филм у продукцији ''Погледа'' - Облик за Штампу

+- Погледи форум (https://www.pogledi.rs/forum)
+-- Форум: Култура и наука (https://www.pogledi.rs/forum/forum-14.html)
+--- Форум: Четнички покрет (https://www.pogledi.rs/forum/forum-17.html)
+--- Тема: ''Опкољени'', први играни филм у продукцији ''Погледа'' (/thread-4641.html)

Странице: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

RE: ''Опкољени'', први играни филм у продукцији ''Погледа'' - Милослав Самарџић - 26-11-2023

Опкољени на ТВ Синеманија, вечерас је био у 21 х, сутра у 23,10

[Слика: IMG-20231125-233518.jpg]

RE: ''Опкољени'', први играни филм у продукцији ''Погледа'' - Николај - 02-12-2023

"Опкољени" сутра на Синеманији у 12,15 часова.

RE: ''Опкољени'', први играни филм у продукцији ''Погледа'' - Милослав Самарџић - 02-12-2023

Филм ''Опкољени'' премијерно на ТВ Синеманија - данас је приказан трећи пут, сутра се приказује четврти пут.
''Опкољени'' су достигли гледаност 35 посто изнад просека за ову телевизију.
Опширније:
https://www.pogledi.rs/film-opkoljeni-na-tv-sinemanija-28146.html

RE: ''Опкољени'', први играни филм у продукцији ''Погледа'' - пек. - 03-12-2023

Да ли ће да буде на некој телекомовој телевизији?

RE: ''Опкољени'', први играни филм у продукцији ''Погледа'' - Милослав Самарџић - 03-12-2023

(03-12-2023, 07:19 AM)пек. Пише:  Да ли ће да буде на некој телекомовој телевизији?

За сада не могу рећи. Наши документарци иду на две Телекомове ТВ.

RE: ''Опкољени'', први играни филм у продукцији ''Погледа'' - Шумадинац - 03-12-2023

Постоје ли могућност да буде поново у биоскопима?

RE: ''Опкољени'', први играни филм у продукцији ''Погледа'' - Милослав Самарџић - 03-12-2023

(03-12-2023, 02:01 PM)Шумадинац Пише:  Постоје ли могућност да буде поново у биоскопима?

Не. Чека се "Ђенерал".

RE: ''Опкољени'', први играни филм у продукцији ''Погледа'' - Милослав Самарџић - 09-12-2023

Филм ''Опкољени'' на српским телевизикама за емиграцију.

Ово на слици је ИПТВ, Швајцарска.

[Слика: IPTV-Svakcarska.jpg]

RE: ''Опкољени'', први играни филм у продукцији ''Погледа'' - Милослав Самарџић - 09-01-2025

ОПКОЉЕНИ НА ТВ СИНЕМАНИЈА
Филм "Опкољени", у продукцији "Погледа", вечерас од 21 х приказује се на ТВ СИНЕМАНИЈА, у Србији, Црној Гори, Босни и Херцеговини и у Северној Македонији.
Ово је седмо приказивање филма за годину и по дана. Приликом емитовања "Опкољених", гледаност Синеманије је за трећину изнад просека. Верујем да је разлог високе гледаности тај што су "Опкољени" јединствен филм у српској кинематографији.

RE: ''Опкољени'', први играни филм у продукцији ''Погледа'' - Митић - 09-01-2025

Јединствен филм који одскаче од осталих. Опет ће се гледати.

RE: ''Опкољени'', први играни филм у продукцији ''Погледа'' - Милослав Самарџић - 10-01-2025

ОПКОЉЕНИ, што више гледам, испадају све бољи. Blush
Некад сам тражио само грешке.
Сад ми делују ОК и чудим се како смо све ово могли да снимимо за само 14 дана.

RE: ''Опкољени'', први играни филм у продукцији ''Погледа'' - Душан Вукашиновић - 11-01-2025

Филм је супер, и критике су више него добре.

RE: ''Опкољени'', први играни филм у продукцији ''Погледа'' - Mario - 12-01-2025

(10-01-2025, 12:42 AM)Милослав Самарџић Пише:  ОПКОЉЕНИ, што више гледам, испадају све бољи. Blush

Ух одгледао сам Опкољене први и последњи пут још у биоскопу када се приказивао. Да ли је постављен филм на сајту "погледи биоскоп", имам жеље да га погледам опет Сирома'

RE: ''Опкољени'', први играни филм у продукцији ''Погледа'' - Милослав Самарџић - 12-01-2025

(12-01-2025, 07:03 AM)Mario Пише:  
(10-01-2025, 12:42 AM)Милослав Самарџић Пише:  ОПКОЉЕНИ, што више гледам, испадају све бољи. Blush

Ух одгледао сам Опкољене први и последњи пут још у биоскопу када се приказивао. Да ли је постављен филм на сајту "погледи биоскоп", имам жеље да га погледам опет Сирома'

Није, али можеш да вратиш на ТВ-у.
Јел и теби бољи с временом? Баја