Погледи форум
NAKON - Облик за Штампу

+- Погледи форум (https://www.pogledi.rs/forum)
+-- Форум: Друштво (https://www.pogledi.rs/forum/forum-5.html)
+--- Форум: Политика (https://www.pogledi.rs/forum/forum-6.html)
+--- Тема: NAKON (/thread-2925.html)

Странице: 1 2 3

RE: NAKON - Mekenzi - 05-11-2017

ПРОСВЕТАР
Цитат:..енглески језик много богатији него што многи познаваоци БЕЈЗИК ИНГЛИША мисле, због саме чињенице да је склепан од 3 главна језика и мноштва дијалеката.
Isto ko i ovaj naš jezik. Vekovima postoji ali konstantno se menja, neke reči se zaboravljaju dolaze nove, ali im je značenje isto..

Цитат:БОЉЕ УЧИ РУСКИ јер Цар само што се није појавио у Вршцу!

Ođe u Autnomnoj Pokrajini Vojvodini na Rumunjskoj granici nema šanse da se pojavi. Nas u Vršcu čuva američko Rumunjski štit patriot tako da ni muva ne može da zucne.

Takođe Rumunji su u NATO a nebi valjalo da se car kači sa tom silom..

Nami je još u svežem pamćenju kada se Sloba pokačio sa njima pa su nas sravnili sa zemljom i đesmo morali potpisati vojnu kapitualciju posle 77 dana bombardovanja...

RE: NAKON - Прст_у_ока_латиници - 05-11-2017

Очигледно нисте урачунали нуклијални отпад ос суседне државе?

RE: NAKON - ПРОСВЕТАР - 07-11-2017

(05-11-2017, 12:04 PM)Mekenzi Пише:  ПРОСВЕТАР
Цитат:..енглески језик много богатији него што многи познаваоци БЕЈЗИК ИНГЛИША мисле, због саме чињенице да је склепан од 3 главна језика и мноштва дијалеката.
Isto ko i ovaj naš jezik. Vekovima postoji ali konstantno se menja, neke reči se zaboravljaju dolaze nove, ali im je značenje isto..

Цитат:БОЉЕ УЧИ РУСКИ јер Цар само што се није појавио у Вршцу!

Ođe u Autnomnoj Pokrajini Vojvodini na Rumunjskoj granici nema šanse da se pojavi. Nas u Vršcu čuva američko Rumunjski štit patriot tako da ni muva ne može da zucne.

Takođe Rumunji su u NATO a nebi valjalo da se car kači sa tom silom..

Nami je još u svežem pamćenju kada se Sloba pokačio sa njima pa su nas sravnili sa zemljom i đesmo morali potpisati vojnu kapitualciju posle 77 dana bombardovanja...

Полакоте, полакоте....чек'само да се Трамп ослободи банкара из сенке (а на томе се ради убрзано), па кад разбуца тај НАТО на комате јербо тај мастодонт не мож'више ни самог себе да издржава! То ти је као зарђали мост, у једном моменту прети да падне од СОПСТВЕНЕ ТЕЖИНЕ док корисна тежина саобраћаја, ветра и осталог, уопште и не улази у рачуницу!

ЗАТО ЈЕ И ПОКУШАО ДА ИСКУКА ДА ЊЕМЦИ И ОСТАЛА БОРАНИЈА ПЛАЋАЈУ ВИШЕ АЛ'ОЋЕЕЕЕШ, СВИ БИ ДА СЕ ЈУНАЧЕ АЛ'ИМАЈУ ЗМИЈЕ У ЏЕПОВЕ!

Онда ће Трамп да се седне са Царем Путином да се ПОСЛЕДЊИ БЕЛЦИ НА ПЛАНЕТИ договоре шта је чије и...ето Цара Путина у Вршцу пешке!

Учи ти дакле РУСКИ, ђаво је однео шалу!

Ајмо полако:

К самым известным находкам относятся могильный холм и бронзовый серп.

RE: NAKON - Mekenzi - 07-11-2017

Kukuku...
Mi ođe u Autnomnoj Pokrajini Vojvodini nadamo se da se taj tvoj scenario neće se obistiniti.

Ođe je multikulturna sredina sa više nacija koje su okrenute evropskim integracijama i sjedinjavanju sa normalnim svetom..

Takva predviđanja bi bile loše za ovaj region.

Naša Braća Rumunji širom svoje zemlje pogotovo tamo na Чернo море su instalirali sve američke štitove a Ameri imaju svoje baze i prate svako kretanje ruske carske vojske...

Međutim! Brat Tramp ima koliko mi odavde vidimo putem kablovskih operatera na CNN i tako tim kanalima velike probleme i da su ga uvatili na zub što sarađuje sa Rusima.

Tako da svaka dalja saradnja Trampa sa Carom Putinom imala bi za posledicu

I M P I Č M E N T

Tako da od toga nema ništa.

Amerika se mora okrenuti svojim vrednostima.

RE: NAKON - Громовник - 07-11-2017

(07-11-2017, 04:39 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  чек'само да се Трамп ослободи банкара из сенке

Кидање Кидање Кидање

RE: NAKON - мунгос - 08-11-2017

Просвјетаре, сљедећи ту аналогију да су Хрвати загадили ријечи и језик, могли би смо се слободно одрећи 95% ријечи.... тј. дати им сав језик. Ко што и они сами тврде, да су им Срби украли језик тј. Зли Вук К.

RE: NAKON - ПРОСВЕТАР - 09-11-2017

Једна сличица-хиљаду речи!

[Слика: r-5-700x379.jpg]

(05-11-2017, 12:04 PM)Mekenzi Пише:  Ođe u Autnomnoj Pokrajini Vojvodini na Rumunjskoj granici nema šanse da se pojavi. Nas u Vršcu čuva američko Rumunjski štit patriot tako da ni muva ne može da zucne.

[Слика: 0558.jpg]

Начелник Ђенералштаба Оружаних снага Русије се потем питању не слаже с'тобом па ка'е:

Цитат:Наше стратешке нуклеарне снаге у стању су да сваком агресору гарантовано нанесу за њега неприхватљиву штету. Наглашавам: гарантовано, што подразумева и онога ко располаже средствима противракетне одбране.

Даклем Русија сада има чиме да

Г А Р А Н Т О В А Н О

пробије и америчку противракетну одбрану и да САД и њиховим бројним базама по свету нанесе штету и губитке које Американци не би могли да поднесу.

Паметном доста!

RE: NAKON - Сербство - 09-11-2017

(31-10-2017, 10:03 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Да не бисмо причали напамет и по осећају, како нами србски дамар налаже, детаљно смо прегледали књиге србске староставне које, слава Богу, још имамо ође, и НИГДЕ (и словима НИГДЕ) не нађосмо хрватштину

Важно да ти турцизми не сметају...

RE: NAKON - Mekenzi - 10-11-2017

Ne da bidne, stari Prosvetaru...

Džaba Герасимов načelnik ђенералштаба zbori.

Ruske rakete neće padati po žitnim bogatim poljima Autonomne pokrajine Vojvodine...

Mi smo ođe dobili informaciju da je nato u Rumuniju poslao hiljade vojnika i da je borbena gotovost na visokom nivou

pa ka'e:

Цитат:U Briselu je održan samit ministara odbrane država-članica NATO alijanse, a epilog istog je odluka o jačanju tog vojnog saveza u Evropi, i to formiranjem dva velika štaba. Kao razlog navedeno je neutralisanje ruske pretnje.

http://www.blic.rs/vesti/svet/nato-pumpa-misice-novi-veliki-stabovi-u-evropi-misija-paralisati-ruse/5lrgxrf

Mi ođe u multikulturalnoj sredini, nebi nam valjalo da se iznad našeg mirnog, plavog neba susretnu nuklearne sile,

dok bi ti zavaljen u fotelju na obodima Toronta ko onomad 1999 godine, sa kokicama u ruci navijao ko na fudbalskoj utakmici, dok bi mi ođe ginuli i ostajali bez ruku i nogu.

Nami je najjptrebniji mir i da živimo ko što ti tamo živiš i ne misliš da će neki baćuška sa mora stisnuti crveno dugme, mi se nadamo da je car Putin pri čistoj svesti i da će uskoro napustiti tron Rusije već na sledećim narednim izborima i predati ga nekom mlađem koji se neće zajebavati sa nuklearnim glavama..

RE: NAKON - Јеремија - 10-11-2017

(10-11-2017, 12:14 AM)Mekenzi Пише:  Ne da bidne, stari Prosvetaru...

Džaba Герасимов načelnik ђенералштаба zbori.

Ruske rakete neće padati po žitnim bogatim poljima Autonomne pokrajine Vojvodine...

Mi smo ođe dobili informaciju da je nato u Rumuniju poslao hiljade vojnika i da je borbena gotovost na visokom nivou

pa ka'e:

Цитат:U Briselu je održan samit ministara odbrane država-članica NATO alijanse, a epilog istog je odluka o jačanju tog vojnog saveza u Evropi, i to formiranjem dva velika štaba. Kao razlog navedeno je neutralisanje ruske pretnje.

http://www.blic.rs/vesti/svet/nato-pumpa-misice-novi-veliki-stabovi-u-evropi-misija-paralisati-ruse/5lrgxrf

Mi ođe u multikulturalnoj sredini, nebi nam valjalo da se iznad našeg mirnog, plavog neba susretnu nuklearne sile,

dok bi ti zavaljen u fotelju na obodima Toronta ko onomad 1999 godine, sa kokicama u ruci navijao ko na fudbalskoj utakmici, dok bi mi ođe ginuli i ostajali bez ruku i nogu.

Nami je najjptrebniji mir i da živimo ko što ti tamo živiš i ne misliš da će neki baćuška sa mora stisnuti crveno dugme, mi se nadamo da je car Putin pri čistoj svesti i da će uskoro napustiti tron Rusije već na sledećim narednim izborima i predati ga nekom mlađem koji se neće zajebavati sa nuklearnim glavama..

Кизо, видим да си се Јопет погубио.
Импутираш Русији оно што јој још од Романових товаре на леђа англосаксонски сатрапи. Русија је васцело време, од настанка до данс, од Ивана Грозног до Путина, покушава да опстане, да сачува своју територију и свој народ од варвара са запада.
Путин не угрожава никог а смета многима!
Неком срећом Руси су смогли снаге да зауставе пропаст своје земље и свог народа управо захваљујући Путину и тиму који стоји иза њега. Стога је свеопшта хајка, "путинолов" актуелна код свих западњака и натоваца.
Што се тиче нуклеарних глава, дедер реци јел Русија употребила то оружје? јел неког сатрла атомком ко што је Америка урадила половином прошлог века?
Да не дужим, седи Кизо јединица!

RE: NAKON - ПРОСВЕТАР - 10-11-2017

(08-11-2017, 10:54 PM)мунгос Пише:  Просвјетаре, сљедећи ту аналогију да су Хрвати загадили ријечи и језик, могли би смо се слободно одрећи 95% ријечи.... тј. дати им сав језик. Ко што и они сами тврде, да су им Срби украли језик тј. Зли Вук К.

Нијесмо се добро разумели Брат мунгосе! Ми не тврдимо да су такозвани "хрвати" загадили васцели Србски Језик, то се од те шаке пошокачењака не може ни очекивати!

Међутим!

Они јесу попљували, загадили и извитоперили неке србске речи и појмове, а измишљају и нове кованице попут рецимо кад Србин каже "ИМАШ ПРАВО" супротно томе је природно "НЕМАШ ПРАВО"!

Међутим!

У такозваних "хрвата" уместо "НЕМАШ ПРАВО" уведено је "IMAŠ KRIVAKA"!

Свака част псеудо-лингвистима у такозваних "хрвата" на "positive thinking" али у Србаља израз ИМАШ КРИВАКА одвајкада има сасвим друкше значење, да не улазимо сад у детаље!

Таквих примера има доста па зато ми остајемо при нашој одлуци кад дођемо навлас', па ка'е:

ДОНЕЋЕМО

З А К О Н,

СМАЊИЋЕМО

N A K O N !

Чак и Велики Војвод не успева да се одбрани од надируће хрватштине у Србски Језик!

Рецимо раније је било нормално да човек каже:

ПОШТО је набавила колекцију гаћа, брусхалтера, хулахопки и вибратора о државном трошку, она профукњача и калаштура што глуми министра, Зорана Михајловић, је отишла у иностранство да обави фејслифтинг народним парама. Хоће ли икада ико стати украј тој караконџули?!

Међутим!

Данас Велики Војвод вели:

NAKON што је набавила колекцију гаћа, брусхалтера, хулахопки и вибратора о државном трошку, она профукњача и калаштура што глуми министра, Зорана Михајловић, је отишла у иностранство да обави фејслифтинг народним парама. Хоће ли икада ико стати украј тој караконџули?!

Страшно човече...ама и ми почињемо да се питамо јел'он уствари Vjekoslav?

RE: NAKON - Николај - 10-11-2017

Просветару, испалио си се са овом темом само тако...

RE: NAKON - Бенито - 10-11-2017

Зашто? Мени баш занимљиво да ово читам.

RE: NAKON - Громовник - 10-11-2017

(10-11-2017, 06:37 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Страшно човече...ама и ми почињемо да се питамо јел'он уствари Vjekoslav?

Доста ви је требало Пилот