Погледи форум
Са Јутјуб канала ''Погледи'' - Облик за Штампу

+- Погледи форум (https://www.pogledi.rs/forum)
+-- Форум: Култура и наука (https://www.pogledi.rs/forum/forum-14.html)
+--- Форум: Четнички покрет (https://www.pogledi.rs/forum/forum-17.html)
+--- Тема: Са Јутјуб канала ''Погледи'' (/thread-4584.html)

Странице: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

RE: Са Јутјуб канала ''Погледи'' - Милослав Самарџић - 25-06-2023

Ново на Јутјуб каналу Погледи:

Равногорска читанка 2. део

RE: Са Јутјуб канала ''Погледи'' - Милослав Самарџић - 10-07-2023

Равногорска читанка, 3. епизода:

RE: Са Јутјуб канала ''Погледи'' - Милослав Самарџић - 16-07-2023

Ново на Јутјуб каналу Погледи:

Партизани су намерно жртвовали цивиле

RE: Са Јутјуб канала ''Погледи'' - Милослав Самарџић - 03-09-2023

Ново на Јутјуб каналу "Погледи":
Исповест сина четничког генерала
Прва у низу, имамо их доста, сакупљали смо за серије и документарне филмове, или смо сами снимали.

RE: Са Јутјуб канала ''Погледи'' - ексрежисер - 10-09-2023

Ал нахвали човек комунисте.

RE: Са Јутјуб канала ''Погледи'' - Милослав Самарџић - 17-09-2023

Исповест још једног четника - Берислава Станојловића:

RE: Са Јутјуб канала ''Погледи'' - ZdravkoR - 18-09-2023

Oво је одлично.
Хоће ли бити можда наставак интервјуа са братом и сестром Николе Калабића, а који смо имали прилику да део видимо у филму, то би било јако добро, знам да је стари снимак и да се слабо чује али ипак је од непроцењивог значаја.
И не знам д али ви имате снимљен интервју са Ђујићем, једном је негде изјавио или сам прочитао давно је било па сам заборавио али знам сигурно да је и вас хтео да прогласи војводом, било би занимљиво да то видимо.
Братски поздрав
Пс слике са снимања филма су одлучне као и извештај, не обазирите се на смешне коментаре и само наставите!

RE: Са Јутјуб канала ''Погледи'' - Милослав Самарџић - 24-09-2023

(18-09-2023, 11:51 AM)ZdravkoR Пише:  Oво је одлично.
Хоће ли бити можда наставак интервјуа са братом и сестром Николе Калабића, а који смо имали прилику да део видимо у филму, то би било јако добро, знам да је стари снимак и да се слабо чује али ипак је од непроцењивог значаја.
И не знам д али ви имате снимљен интервју са Ђујићем, једном је негде изјавио или сам прочитао давно је било па сам заборавио али знам сигурно да је и вас хтео да прогласи војводом, било би занимљиво да то видимо.
Братски поздрав
Пс слике са снимања филма су одлучне као и извештај, не обазирите се на смешне коментаре и само наставите!

Са Братом и сестром Николе Калабића, треба да буде, мада јесте слабији квалитет, одавно је снимано...
Са војводом немамо интервју, радио је новинар РТС-а, који је био вољан да нам да, али, касета је уништена у демонстрацијама 5. октобра 2000.

RE: Са Јутјуб канала ''Погледи'' - Милослав Самарџић - 24-09-2023

Ново на Јутјуб каналу ''Погледи'':
ПАРТИЗАНИ НИСУ ОСЛОБОДИЛИ БЕОГРАД
Сведочење учесника догађаја, Берислава Станојловића, снимљено пре 15 година, сада објављујемо у целости.

RE: Са Јутјуб канала ''Погледи'' - Милослав Самарџић - 01-10-2023

Ново на Јутјуб каналу ''Погледи'', поводом ТВ серије ''Друг Марко'':

КО ЈЕ БИО АЛЕКСАНДАР РАНКОВИЋ?

RE: Са Јутјуб канала ''Погледи'' - Јужносрбијанац - 01-10-2023

За проширење граница Косова и Метохије одговоран је Стамболић.

RE: Са Јутјуб канала ''Погледи'' - Бенито - 04-10-2023

(01-10-2023, 10:22 PM)Јужносрбијанац Пише:  За проширење граница Косова и Метохије одговоран је Стамболић.
Одговорни су сви "српски" комунисти. Поготово, Ранковић и Крцун. То да је њима нешто Стамболић урадио иза леђа је прича за малу децу.

RE: Са Јутјуб канала ''Погледи'' - ХраброСрце - 10-10-2023

(24-09-2023, 06:25 PM)Милослав Самарџић Пише:  Ново на Јутјуб каналу ''Погледи'':
ПАРТИЗАНИ НИСУ ОСЛОБОДИЛИ БЕОГРАД
Сведочење учесника догађаја, Берислава Станојловића, снимљено пре 15 година, сада објављујемо у целости.

Милославе, шта се десило са Звонковом мајком коју помиње Берислав?

RE: Са Јутјуб канала ''Погледи'' - Милослав Самарџић - 10-10-2023

И она и Звонков млађи брат емигрирали у Америку.