Оцена Теме:
  • 8 Гласов(а) - 4.5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Са Јутјуб канала ''Погледи''

Ново на Јутјуб каналу Погледи:

Равногорска читанка 2. део

Одговори

Равногорска читанка, 3. епизода:
Одговори

Ново на Јутјуб каналу Погледи:

Партизани су намерно жртвовали цивиле

Одговори

Ново на Јутјуб каналу "Погледи":
Исповест сина четничког генерала
Прва у низу, имамо их доста, сакупљали смо за серије и документарне филмове, или смо сами снимали.

Одговори

Ал нахвали човек комунисте.
Одговори

Исповест још једног четника - Берислава Станојловића:

Одговори

Oво је одлично.
Хоће ли бити можда наставак интервјуа са братом и сестром Николе Калабића, а који смо имали прилику да део видимо у филму, то би било јако добро, знам да је стари снимак и да се слабо чује али ипак је од непроцењивог значаја.
И не знам д али ви имате снимљен интервју са Ђујићем, једном је негде изјавио или сам прочитао давно је било па сам заборавио али знам сигурно да је и вас хтео да прогласи војводом, било би занимљиво да то видимо.
Братски поздрав
Пс слике са снимања филма су одлучне као и извештај, не обазирите се на смешне коментаре и само наставите!
Одговори

(18-09-2023, 11:51 AM)ZdravkoR Пише:  Oво је одлично.
Хоће ли бити можда наставак интервјуа са братом и сестром Николе Калабића, а који смо имали прилику да део видимо у филму, то би било јако добро, знам да је стари снимак и да се слабо чује али ипак је од непроцењивог значаја.
И не знам д али ви имате снимљен интервју са Ђујићем, једном је негде изјавио или сам прочитао давно је било па сам заборавио али знам сигурно да је и вас хтео да прогласи војводом, било би занимљиво да то видимо.
Братски поздрав
Пс слике са снимања филма су одлучне као и извештај, не обазирите се на смешне коментаре и само наставите!

Са Братом и сестром Николе Калабића, треба да буде, мада јесте слабији квалитет, одавно је снимано...
Са војводом немамо интервју, радио је новинар РТС-а, који је био вољан да нам да, али, касета је уништена у демонстрацијама 5. октобра 2000.
Одговори

Ново на Јутјуб каналу ''Погледи'':
ПАРТИЗАНИ НИСУ ОСЛОБОДИЛИ БЕОГРАД
Сведочење учесника догађаја, Берислава Станојловића, снимљено пре 15 година, сада објављујемо у целости.

Одговори

Ново на Јутјуб каналу ''Погледи'', поводом ТВ серије ''Друг Марко'':

КО ЈЕ БИО АЛЕКСАНДАР РАНКОВИЋ?

Одговори

За проширење граница Косова и Метохије одговоран је Стамболић.
Одговори

(01-10-2023, 10:22 PM)Јужносрбијанац Пише:  За проширење граница Косова и Метохије одговоран је Стамболић.
Одговорни су сви "српски" комунисти. Поготово, Ранковић и Крцун. То да је њима нешто Стамболић урадио иза леђа је прича за малу децу.
Одговори

(24-09-2023, 06:25 PM)Милослав Самарџић Пише:  Ново на Јутјуб каналу ''Погледи'':
ПАРТИЗАНИ НИСУ ОСЛОБОДИЛИ БЕОГРАД
Сведочење учесника догађаја, Берислава Станојловића, снимљено пре 15 година, сада објављујемо у целости.

Милославе, шта се десило са Звонковом мајком коју помиње Берислав?
Одговори

И она и Звонков млађи брат емигрирали у Америку.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним