RE: Милослав Самарџић одговара на ваша питања -
Перун - 04-02-2018
(04-02-2018, 07:38 PM)ватхра Пише: (03-02-2018, 03:02 PM)Милослав Самарџић Пише: (03-02-2018, 02:39 PM)komarvase92 Пише: Znate li nesto vise o Bozidaru Cosovicu iz Ivanjice? I nesto o Srbima iz Malog Polja kod Han Pjeska, naravno u drugom svetskom ratu?
О Ћосовићу, да, а за село Мало Поље нисам чуо.
Шта конкретно о Ћосовићу, пошто је дуга прича?
Najjača tema na starom forumu.
Чуо сам да је била добра али нисам тада пратио ПОГЛЕДЕ.
Да се тражи од админа да је врате!
Милош Шарац - 04-02-2018
(04-02-2018, 07:38 PM)ватхра Пише: (03-02-2018, 03:02 PM)Милослав Самарџић Пише: (03-02-2018, 02:39 PM)komarvase92 Пише: Znate li nesto vise o Bozidaru Cosovicu iz Ivanjice? I nesto o Srbima iz Malog Polja kod Han Pjeska, naravno u drugom svetskom ratu?
О Ћосовићу, да, а за село Мало Поље нисам чуо.
Шта конкретно о Ћосовићу, пошто је дуга прича?
Najjača tema na starom forumu.
Па била је нај опширније обрађена,а ти то мене мало боцкаш?
ватхра - 04-02-2018
Valjda nisi jedan od one dvojice što su vazda guslali nešto o Boži kako je bio najbolji?
Милош Шарац - 04-02-2018
Не не нисам,ја сам исто коментарисао о тој теми у том смислу,па сам помислио да мене зезаш.
Перун - 04-02-2018
(04-02-2018, 08:31 PM)ватхра Пише: Valjda nisi jedan od one dvojice što su vazda guslali nešto o Boži kako je bio najbolji?
Божа кад је ушао у Ужице није убио ниједног цивила за разлику од неких...
Милош Шарац - 04-02-2018
Ми у клин а Ватхра у плочу,што би рекaо наш народ!Стално нешто руши и пали ватру!Друже Ватхра требао би ову слику да ставиш на профил,јер то је одраз твоје личности.Да ли знаш нешто о овој Фресци?Кад се већ правиш толико паметан!
Станке1 - 04-02-2018
Ја сам писао на теми о Војводи Божи Јаворском, како комуниста рече ;гуслао".
Чуо сам да је тему озна помно пратила.
ЈВуО-КГ - 04-02-2018
(04-02-2018, 09:57 PM)Pravda Пише: Ми у клин а Ватхра у плочу,што би рекaо наш народ!Стално нешто руши и пали ватру!Друже Ватхра требао би ову слику да ставиш на профил,јер то је одраз твоје личности.Да ли знаш нешто о овој Фресци?Кад се већ правиш толико паметан!
Е Правда, прозборили некад Стипица о свом стрицу? Нисам видео никада неки коментар од њега на ту тему, па не знам.
Перун - 04-02-2018
(04-02-2018, 09:59 PM)Станке1 Пише: Ја сам писао на теми о Војводи Божи Јаворском, како комуниста рече ;гуслао".
Чуо сам да је тему озна помно пратила.
Што направи опет нови профил?
Шифру лако можеш добити.
Милош Шарац - 04-02-2018
Треба га избацити са форума!Требало је одавно,не знам коме треба соли на рану?
јашадр - 05-02-2018
Господине Милосаве имам питање за Вас . Да ли сте почели да правите неки документаран филм о Дражи Михаиловићу , чиними се да сте то негде наговестили да ли на Балкан инфо или немам појма па ме занима да ли је почело прављење документарца и докле сте стигли , хоће ли се ускоро појавити ? И још нешто , како сам начуо на истом месту , хоћете ли почети да снимате игране филмове и серије , мука ми је више од ових " црвених " и њихових серија и филмова .
Милослав Самарџић - 05-02-2018
(05-02-2018, 02:05 PM)јашадр Пише: Господине Милосаве имам питање за Вас . Да ли сте почели да правите неки документаран филм о Дражи Михаиловићу , чиними се да сте то негде наговестили да ли на Балкан инфо или немам појма па ме занима да ли је почело прављење документарца и докле сте стигли , хоће ли се ускоро појавити ? И још нешто , како сам начуо на истом месту , хоћете ли почети да снимате игране филмове и серије , мука ми је више од ових " црвених " и њихових серија и филмова .
Да, почели смо документарац о Дражи, овде има више детаља, укључујући и линк за трејлер:
http://kingdom-of-yugoslavia-in-ww2.com/dokumentarni-film-general-draza-mihailovic/
Стигли смо до монтаже, не знам када ћемо завршити.
За игране још не могу ништа конкретно да кажем, проблем су финансије.
Бенито - 05-02-2018
Кад је умро Владимир Белајчић?
Мића Адмирал - 05-02-2018
(05-02-2018, 09:53 PM)Бенито Пише: Кад је умро Владимир Белајчић?
Датум смрти, права мистерија.
1962 или 1971,
у Стокхолму.