Погледи форум
TEMA KOJA BOLI "PORODICU" I GLOBALISTE, PRAVO U METU!!! - Облик за Штампу

+- Погледи форум (https://www.pogledi.rs/forum)
+-- Форум: Друштво (https://www.pogledi.rs/forum/forum-5.html)
+--- Форум: Политика (https://www.pogledi.rs/forum/forum-6.html)
+--- Тема: TEMA KOJA BOLI "PORODICU" I GLOBALISTE, PRAVO U METU!!! (/thread-2490.html)

Странице: 1 2 3 4 5 6

RE: TEMA KOJA BOLI "PORODICU" I GLOBALISTE, PRAVO U METU!!! - регул - 17-05-2017

(17-05-2017, 07:26 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(17-05-2017, 07:19 PM)регул Пише:  Хоћеш да кажеш да је Владо плагијатор,као министар Стефановић?

xaxaxa Кез

Регуле немо' да ме свађаш са човеком. Кидање

Биће да сам био у праву још на почетку теме, само је дошло до преписивачког неспоразума Кез изгледа да господин није лагао кад је рекао да не преписује од Лучића. Преписивали су ови са сајта а он можда од њих па је тако индиректно дрпио сазнања од Дејана. Кез

Владу наводе као извор за сваки копипасте ,у фуснотама!

RE: TEMA KOJA BOLI "PORODICU" I GLOBALISTE, PRAVO U METU!!! - Ројалист - 19-05-2017

The History Of The House Of Rothschild
By Andrew Hitchcock

RE: TEMA KOJA BOLI "PORODICU" I GLOBALISTE, PRAVO U METU!!! - Mekenzi - 19-05-2017

Vlado kako je Aco jel nam je dobar..

RE: TEMA KOJA BOLI "PORODICU" I GLOBALISTE, PRAVO U METU!!! - Ројалист - 21-05-2017

www.rense.com/general88/hist.htm

originalan tekst na gornjem linku, na engleskom, a meki sweet dreams, Karađorđevića je mnogo, a tite nema nema ne Smile

RE: TEMA KOJA BOLI "PORODICU" I GLOBALISTE, PRAVO U METU!!! - Ултрадесничар - 22-05-2017

(06-05-2017, 11:35 AM)ЈВуО-КГ Пише:  
(06-05-2017, 10:30 AM)регул Пише:  Јеси ово све сам смислио и истражио или си негде мазнуо,копипастовао и представио као своје?Дакле није у питању неодговарање теме,длаке ,рака и ротшилд,већ КРАЂА туђих текстова и представљање истих као своје!Капиши?

Краљевство Хазара-Дејан Лучић.

А и он сам је касније рекао да у време писања књиге није имао најбоље информације. Датуми и прича око Ротшилда јесте тачна само што они не владају светом а и давно су померили капитал из Европе. Ротшилди су најобичнији банкари и ништа више.

Да су Ротшилди најобичнији банкари били би на "Форбсовој" листи богаташа а њих никада нема. Зашто ? Немојте ми рећи да је Бил Гејтс богатији од барона Ротшилда.

RE: TEMA KOJA BOLI "PORODICU" I GLOBALISTE, PRAVO U METU!!! - ЈВуО-КГ - 22-05-2017

(22-05-2017, 04:58 PM)Ултрадесничар Пише:  Да су Ротшилди најобичнији банкари били би на "Форбсовој" листи богаташа а њих никада нема. Зашто ? Немојте ми рећи да је Бил Гејтс богатији од барона Ротшилда.

Види бато, мени не мораш да персираш. То овим професор докторима.

А нисам ја рек'о да су Ротшилди неки клошари него да су скоројевићи и да не владају светом. А Форбсова листа ти је тачна ко комунистичка историја. Ту фали ко зна колико њих.

RE: TEMA KOJA BOLI "PORODICU" I GLOBALISTE, PRAVO U METU!!! - ПРОСВЕТАР - 22-05-2017

(22-05-2017, 05:18 PM)ЈВуО-КГ Пише:  Види бато, мени не мораш да персираш.....

Дођи вамо бато...бам бам бам!!!

RE: TEMA KOJA BOLI "PORODICU" I GLOBALISTE, PRAVO U METU!!! - ЈВуО-КГ - 22-05-2017

(22-05-2017, 08:26 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Дођи вамо бато...бам бам бам!!!

Куцај На Рубу Знаности Мирољуб Петровић, био је мало нормалнији тад, мало.

RE: TEMA KOJA BOLI "PORODICU" I GLOBALISTE, PRAVO U METU!!! - Ројалист - 23-05-2017

Потражите Hitler Rotschild на google.rs има доста тога са фотографијама мале Ангеле фирерке...

RE: TEMA KOJA BOLI "PORODICU" I GLOBALISTE, PRAVO U METU!!! - Ројалист - 24-05-2017

Ова тема није против ниједног народа, па ни против Јевреја (напротив и они су угрожени и страдали су много), него о ЗЛОЧИНАЧКОЈ МРЕЖИ која је изазивала и изазива патњу, сиромаштво и ратове зарад личног богатства и служи само једном господару - сатани лично!!!

RE: TEMA KOJA BOLI "PORODICU" I GLOBALISTE, PRAVO U METU!!! - Ултрадесничар - 24-05-2017

(24-05-2017, 10:13 AM)Ројалист Пише:  Ова тема није против ниједног народа, па ни против Јевреја (напротив и они су угрожени и страдали су много), него о ЗЛОЧИНАЧКОЈ МРЕЖИ која је изазивала и изазива патњу, сиромаштво и ратове зарад личног богатства и служи само једном господару - сатани лично!!!

Баш тако. Ја никада нисам био нити ћу бити антисемита.
Св. владика Николај Жички их је сатанистичке Јевреје називао Жиди. Може и Хазари, Талмудовци...

Знамо их и именом и презименом: фамилија Ротшилд, Карл Маркс, "Тротски", Бернар Анри Леви, Рон Хавив, Тим Џуда, генерал Весли Кларк, Моша Пијаде, Ричард Холбрук, Бернар Кушнер, Медлин Олбрајт, Теодор Мерон, Збигњев Бжежински, Ходорковски, Дизраели,

RE: TEMA KOJA BOLI "PORODICU" I GLOBALISTE, PRAVO U METU!!! - Ројалист - 26-05-2017

Најтрагикомичније од свега је кад сорошевски финансиране и напујдане тзв. НВО почну да кукају о расизму, нацизму и антисемитизму, а финансира их (не)човек који се сликао у SS униформи у време III Рајха национал-социјалистичког
:
[Слика: C2a_Net_GUQAAq_Hm_C.jpg]

RE: TEMA KOJA BOLI "PORODICU" I GLOBALISTE, PRAVO U METU!!! - Ултрадесничар - 26-05-2017

(26-05-2017, 06:36 AM)Ројалист Пише:  Најтрагикомичније од свега је кад сорошевски финансиране и напујдане тзв. НВО почну да кукају о расизму, нацизму и антисемитизму, а финансира их (не)човек који се сликао у SS униформи у време III Рајха национал-социјалистичког
:
[Слика: C2a_Net_GUQAAq_Hm_C.jpg]

Толико о глупостима да је Ђерђ Сорош Јеврејин.

RE: TEMA KOJA BOLI "PORODICU" I GLOBALISTE, PRAVO U METU!!! - ЈВуО-КГ - 26-05-2017

Нису то никакве глупости, прикључио се мађарским нацистима да би сачувао живу главу. Око његовог порекла нема дилеме.