Проруски ОДКБ, НАТО или неутралност? -
Мистер Но - 14-07-2013
Србија мора да одабере пут.
RE: Проруски ОДКБ, НАТО или неутралност? -
СО!!! - 27-07-2013
Само народ на референдуму може да одлучи о овоме, уз једнаки медијски простор за све три опције.
Voja Bgd - 29-07-2013
(14-07-2013, 07:39 PM)Мистер Но Пише: Србија мора да одабере пут.
Наравно,
најновија руска област.
Противници(осим политичара) за Петропавловск,може и за Иркутск ил Владивосток,Куриле
а сви бивши и садашњи политичари за Ојмијакон .
Нек госп.Диплома ,Коферче,Пицоусти,Гитариста мало оладе а могу да пеку и ракију тамо биће одма разхлађена.
RE: Проруски ОДКБ, НАТО или неутралност? - NidzoCetnik - 06-08-2013
Ја мислим да би најбоље било да останемо неутрални ал то је тешко мораћемо кад тад да се определимо зато ја бирам ОДКБ
Павле - 06-08-2013
НАТО пакт?!
Они што су нас гађали осиромашеним уранијумом који ће да нам зрачи унуке праунука?
Какав референдум о уласку у НАТО!! Никад у НАТО па све и да немамо војску, ј.бе ми се и за модернизацију и за опрему и технику и за њихов буџет...Србин не сме никада да крочи у ту злочиначку организацију!!
Бранке - 11-08-2013
(06-08-2013, 12:08 PM)Pavle Пише: НАТО пакт?!
ј.бе ми се и за модернизацију и за опрему и технику и за њихов буџет...Србин не сме никада да крочи у ту злочиначку организацију!!
Коју модернизацију и буџет?Сем српских костију разбацаних од Ирака до Авганистана,бацања милона долара у куповину њиховог истрошеног наоружања(треба се неком продати шкарт роба) и милиона долара бачених за чланство у том друштву шта још можеш да добијеш?
Заштиту?Не бих рекао . . . Када си у савезу са свим твојим дојучерашњим суседима непријатељима који су притом у знатно бољим односима са главним земљама у савезу,можеш врло лако да упаднеш у нови сукоб у којем ћеш да настрадаш унутар самог савеза(Нато по статуту штити од спољних непријатеља,о сукобу самих чланица ништа не пише) . . .
RE: Проруски ОДКБ, НАТО или неутралност? - Владимир Петровић - 11-11-2013
Србија може постати равноправан и уважени члан Евроазијске уније и ОДКБ-а
Ceo tekst na Glasu Rusije>
http://serbian.ruvr.ru/2013_11_11/Srbija-mozhe-postati-ravnopravan-i-uvazheni-chlan-Evroazijske-unije-i-ODKB-a/
Борко Радовић - 27-10-2014
Када на улицама БГ-а буде више од 10000 људи који су за ОДКБ онда је то то!
Игмански Четник - 28-12-2014
Србија није довољно јака да остане неутрална,што би било најбоље.Додамо ли томе већину која подржава стаљинизам који је преовладавајући у код совјета,тј.садашњој земљи званој Русија,онда је јасно коме хрли народ у Србији.
Ултрадесничар - 30-05-2017
(28-12-2014, 10:20 AM)Игмански Четник Пише: Србија није довољно јака да остане неутрална,што би било најбоље.Додамо ли томе већину која подржава стаљинизам који је преовладавајући у код совјета,тј.садашњој земљи званој Русија,онда је јасно коме хрли народ у Србији.
"Игмански четниче" да ли видиш да и поред свог "стаљинизма који влада у Русији" Срби неће у НАТО ?
ЈВуО-КГ - 30-05-2017
(30-05-2017, 12:35 PM)Ултрадесничар Пише: "Игмански четниче" да ли видиш да и поред свог "стаљинизма који влада у Русији" Срби неће у НАТО ?
Србију нико не зове у НАТО. Ти позиви се привиђају само бившим комуњарама и њиховој дечици.
И да , он јесте Игмански четник а ти свој надимак можеш да промениш у
Мала комуњара.
(30-05-2017, 04:40 PM)ЈВуО-КГ Пише: (30-05-2017, 12:35 PM)Ултрадесничар Пише: "Игмански четниче" да ли видиш да и поред свог "стаљинизма који влада у Русији" Срби неће у НАТО ?
Србију нико не зове у НАТО. Ти позиви се привиђају само бившим комуњарама и њиховој дечици.
И да , он јесте Игмански четник а ти свој надимак можеш да промениш у Мала комуњара.
Што ме вређаш ? Лепо те неко овде назвао НАТО-четник и био је у праву.
ЈВуО-КГ - 30-05-2017
(30-05-2017, 05:25 PM)Ултрадесничар Пише: Што ме вређаш ? Лепо те неко овде назвао НАТО-четник и био је у праву.
Па да

кад комуњари понестане аргумената онда дај да га зовемо НАТО четник. Јер сви који немају халуцинације и не нагињу ка совјетској беди су НАТО четници.
Јесу те то научили на партијском састанку организације
1389 где председава Миша чаша ?
(30-05-2017, 05:28 PM)ЈВуО-КГ Пише: (30-05-2017, 05:25 PM)Ултрадесничар Пише: Што ме вређаш ? Лепо те неко овде назвао НАТО-четник и био је у праву.
Па да
кад комуњари понестане аргумената онда дај да га зовемо НАТО четник. Јер сви који немају халуцинације и не нагињу ка совјетској беди су НАТО четници.
Јесу те то научили на партијском састанку организације 1389 где председава Миша чаша ?
Погрешно те обавестила Јелена Милић ја сам био у првом и правом покрету 1389 код Радојка "Радета" Љубичића који је сада дао мастер рад на ФПН. Никакве чаше, флаше, наркотици....