Поруке: 8
Теме: 3
Придружен: Jul 2013
Углед:
0
Србија мора да одабере пут.
Поруке: 112
Теме: 47
Углед:
1
Само народ на референдуму може да одлучи о овоме, уз једнаки медијски простор за све три опције.
Ја мислим да би најбоље било да останемо неутрални ал то је тешко мораћемо кад тад да се определимо зато ја бирам ОДКБ
Поруке: 1,793
Теме: 10
Углед:
258
НАТО пакт?!
Они што су нас гађали осиромашеним уранијумом који ће да нам зрачи унуке праунука?
Какав референдум о уласку у НАТО!! Никад у НАТО па све и да немамо војску, ј.бе ми се и за модернизацију и за опрему и технику и за њихов буџет...Србин не сме никада да крочи у ту злочиначку организацију!!
Поруке: 964
Теме: 18
Углед:
256
(06-08-2013, 12:08 PM)Pavle Пише: НАТО пакт?!
ј.бе ми се и за модернизацију и за опрему и технику и за њихов буџет...Србин не сме никада да крочи у ту злочиначку организацију!!
Коју модернизацију и буџет?Сем српских костију разбацаних од Ирака до Авганистана,бацања милона долара у куповину њиховог истрошеног наоружања(треба се неком продати шкарт роба) и милиона долара бачених за чланство у том друштву шта још можеш да добијеш?
Заштиту?Не бих рекао . . . Када си у савезу са свим твојим дојучерашњим суседима непријатељима који су притом у знатно бољим односима са главним земљама у савезу,можеш врло лако да упаднеш у нови сукоб у којем ћеш да настрадаш унутар самог савеза(Нато по статуту штити од спољних непријатеља,о сукобу самих чланица ништа не пише) . . .
''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)
Поруке: 129
Теме: 5
Придружен: Oct 2014
Углед:
2
Када на улицама БГ-а буде више од 10000 људи који су за ОДКБ онда је то то!
Поруке: 145
Теме: 9
Придружен: Oct 2014
Углед:
14
Србија није довољно јака да остане неутрална,што би било најбоље.Додамо ли томе већину која подржава стаљинизам који је преовладавајући у код совјета,тј.садашњој земљи званој Русија,онда је јасно коме хрли народ у Србији.
ЕВО БРАЋЕ ЈОШ СУ ЖИВИ ШТО РАДАВУ ВОДУ ПИЛИ!
Поруке: 3,876
Теме: 103
Придружен: May 2017
(28-12-2014, 10:20 AM)Игмански Четник Пише: Србија није довољно јака да остане неутрална,што би било најбоље.Додамо ли томе већину која подржава стаљинизам који је преовладавајући у код совјета,тј.садашњој земљи званој Русија,онда је јасно коме хрли народ у Србији.
"Игмански четниче" да ли видиш да и поред свог "стаљинизма који влада у Русији" Срби неће у НАТО ?
(30-05-2017, 04:40 PM)ЈВуО-КГ Пише: (30-05-2017, 12:35 PM)Ултрадесничар Пише: "Игмански четниче" да ли видиш да и поред свог "стаљинизма који влада у Русији" Срби неће у НАТО ?
Србију нико не зове у НАТО. Ти позиви се привиђају само бившим комуњарама и њиховој дечици.
И да , он јесте Игмански четник а ти свој надимак можеш да промениш у Мала комуњара.
Што ме вређаш ? Лепо те неко овде назвао НАТО-четник и био је у праву.
(30-05-2017, 05:28 PM)ЈВуО-КГ Пише: (30-05-2017, 05:25 PM)Ултрадесничар Пише: Што ме вређаш ? Лепо те неко овде назвао НАТО-четник и био је у праву.
Па да
кад комуњари понестане аргумената онда дај да га зовемо НАТО четник. Јер сви који немају халуцинације и не нагињу ка совјетској беди су НАТО четници.
Јесу те то научили на партијском састанку организације 1389 где председава Миша чаша ?
Погрешно те обавестила Јелена Милић ја сам био у првом и правом покрету 1389 код Радојка "Радета" Љубичића који је сада дао мастер рад на ФПН. Никакве чаше, флаше, наркотици....