Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Проруски ОДКБ, НАТО или неутралност?

Србија мора да одабере пут.
Одговори

Само народ на референдуму може да одлучи о овоме, уз једнаки медијски простор за све три опције.
Одговори

(14-07-2013, 07:39 PM)Мистер Но Пише:  Србија мора да одабере пут.

Наравно,
најновија руска област.
Противници(осим политичара) за Петропавловск,може и за Иркутск ил Владивосток,Куриле
а сви бивши и садашњи политичари за Ојмијакон .
Нек госп.Диплома ,Коферче,Пицоусти,Гитариста мало оладе а могу да пеку и ракију тамо биће одма разхлађена.
Одговори

Ја мислим да би најбоље било да останемо неутрални ал то је тешко мораћемо кад тад да се определимо зато ја бирам ОДКБ
Одговори

НАТО пакт?!
Они што су нас гађали осиромашеним уранијумом који ће да нам зрачи унуке праунука?
Какав референдум о уласку у НАТО!! Никад у НАТО па све и да немамо војску, ј.бе ми се и за модернизацију и за опрему и технику и за њихов буџет...Србин не сме никада да крочи у ту злочиначку организацију!!
Одговори

(06-08-2013, 12:08 PM)Pavle Пише:  НАТО пакт?!
ј.бе ми се и за модернизацију и за опрему и технику и за њихов буџет...Србин не сме никада да крочи у ту злочиначку организацију!!

Коју модернизацију и буџет?Сем српских костију разбацаних од Ирака до Авганистана,бацања милона долара у куповину њиховог истрошеног наоружања(треба се неком продати шкарт роба) и милиона долара бачених за чланство у том друштву шта још можеш да добијеш?

Заштиту?Не бих рекао . . . Када си у савезу са свим твојим дојучерашњим суседима непријатељима који су притом у знатно бољим односима са главним земљама у савезу,можеш врло лако да упаднеш у нови сукоб у којем ћеш да настрадаш унутар самог савеза(Нато по статуту штити од спољних непријатеља,о сукобу самих чланица ништа не пише) . . .

''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)

Одговори

Србија може постати равноправан и уважени члан Евроазијске уније и ОДКБ-а

Ceo tekst na Glasu Rusije>
http://serbian.ruvr.ru/2013_11_11/Srbija...-i-ODKB-a/
Одговори

Када на улицама БГ-а буде више од 10000 људи који су за ОДКБ онда је то то!
Одговори

Србија није довољно јака да остане неутрална,што би било најбоље.Додамо ли томе већину која подржава стаљинизам који је преовладавајући у код совјета,тј.садашњој земљи званој Русија,онда је јасно коме хрли народ у Србији.

ЕВО БРАЋЕ ЈОШ СУ ЖИВИ ШТО РАДАВУ ВОДУ ПИЛИ!
Одговори

(28-12-2014, 10:20 AM)Игмански Четник Пише:  Србија није довољно јака да остане неутрална,што би било најбоље.Додамо ли томе већину која подржава стаљинизам који је преовладавајући у код совјета,тј.садашњој земљи званој Русија,онда је јасно коме хрли народ у Србији.

"Игмански четниче" да ли видиш да и поред свог "стаљинизма који влада у Русији" Срби неће у НАТО ?
Одговори

(30-05-2017, 12:35 PM)Ултрадесничар Пише:  "Игмански четниче" да ли видиш да и поред свог "стаљинизма који влада у Русији" Срби неће у НАТО ?

Србију нико не зове у НАТО. Ти позиви се привиђају само бившим комуњарама и њиховој дечици.

И да , он јесте Игмански четник а ти свој надимак можеш да промениш у Мала комуњара.
Одговори

(30-05-2017, 04:40 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(30-05-2017, 12:35 PM)Ултрадесничар Пише:  "Игмански четниче" да ли видиш да и поред свог "стаљинизма који влада у Русији" Срби неће у НАТО ?

Србију нико не зове у НАТО. Ти позиви се привиђају само бившим комуњарама и њиховој дечици.

И да , он јесте Игмански четник а ти свој надимак можеш да промениш у Мала комуњара.

Што ме вређаш ? Лепо те неко овде назвао НАТО-четник и био је у праву.
Одговори

(30-05-2017, 05:25 PM)Ултрадесничар Пише:  Што ме вређаш ? Лепо те неко овде назвао НАТО-четник и био је у праву.

Па да Кез кад комуњари понестане аргумената онда дај да га зовемо НАТО четник. Јер сви који немају халуцинације и не нагињу ка совјетској беди су НАТО четници.

Јесу те то научили на партијском састанку организације 1389 где председава Миша чаша ?
Одговори

(30-05-2017, 05:28 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(30-05-2017, 05:25 PM)Ултрадесничар Пише:  Што ме вређаш ? Лепо те неко овде назвао НАТО-четник и био је у праву.

Па да Кез кад комуњари понестане аргумената онда дај да га зовемо НАТО четник. Јер сви који немају халуцинације и не нагињу ка совјетској беди су НАТО четници.

Јесу те то научили на партијском састанку организације 1389 где председава Миша чаша ?

Погрешно те обавестила Јелена Милић ја сам био у првом и правом покрету 1389 код Радојка "Радета" Љубичића који је сада дао мастер рад на ФПН. Никакве чаше, флаше, наркотици....
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 4 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним