Погледи форум
Само за четнике - Облик за Штампу

+- Погледи форум (https://www.pogledi.rs/forum)
+-- Форум: Друштво (https://www.pogledi.rs/forum/forum-5.html)
+--- Форум: Политика (https://www.pogledi.rs/forum/forum-6.html)
+--- Тема: Само за четнике (/thread-3036.html)

Странице: 1 2

Само за четнике - Бенито - 13-01-2018

Срећна Нова година свим четницима и да вам ова година која наступа буде срећнија, здравија и духовнија него било која прошла.
ХармоникаХармоникаХармоникаХармоника

RE: Само за четнике - Јеремија - 14-01-2018

(13-01-2018, 10:48 PM)Бенито Пише:  Срећна Нова година свим четницима и да вам ова година која наступа буде срећнија, здравија и духовнија него било која прошла.
ХармоникаХармоникаХармоникаХармоника
[Слика: image.jpg]

RE: Само за четнике - Капетан - 14-01-2018

Четник је онај ко је био у четама за време рата овде је много почетника. Док постану четници још ће проћи времена. Не честита се сине док се фронт не окуси у противном имаћемо пизде од омладине.
Четник се може постати само у рату у миру пензионер или почетник.
Не везано свим Србима пркосним, инатним, поносним да НЕПИРИЈАТЕЉИМА јебемо све по списку- Срећна наша!

Г. Бенито немојте те схватити ништа лично није према вама. Жао ми припадика СРК ВРС који положише животе, а били прави четници у Отаџбинском рату 1991-1995!

Четништво је герила, акција, борба, та реч се не употребљава олако за пикнике! Та реч је светиња!

RE: Само за четнике - ПРОСВЕТАР - 14-01-2018

Важи ли то и за НАТО-четнике?

Знамо најмање двојицу овуден који су изненагјени и уврегјени што нису правилно иментовани!

RE: Само за четнике - Шумадинац - 14-01-2018

Срећна Нова 7526. срБска година! Јок

RE: Само за четнике - регул - 14-01-2018

Зашто није наслов "За све Србе"?

RE: Само за четнике - Бенито - 14-01-2018

Па, зато што сви Срби неће ни да буду Срби, а камоли да имају своју Нову годину, што им оставише преци. За четнике смо једино сигурни.

(14-01-2018, 01:11 AM)Капетан Пише:  Четник је онај ко је био у четама за време рата овде је много почетника. Док постану четници још ће проћи времена. Не честита се сине док се фронт не окуси у противном имаћемо пизде од омладине.
Не везано свим Србима пркосним, инатним, поносним да НЕПИРИЈАТЕЉИМА јебемо све по списку- Срећна наша!

Г. Бенито немојте те схватити ништа лично није према вама. Жао ми припадика СРК ВРС који положише животе, а били прави четници у Отаџбинском рату 1991-1995!

Четништво је герила, акција, борба, та реч се не употребљава олако за пикнике! Та реч је светиња!
[/quo
Њима сам и честитао.

[quote='Капетан' pid='86933' dateline='1515885070']
Четник је онај ко је био у четама за време рата овде је много почетника. Док постану четници још ће проћи времена. Не честита се сине док се фронт не окуси у противном имаћемо пизде од омладине.

Њима сам и честитао.

RE: Само за четнике - Mekenzi - 14-01-2018

(14-01-2018, 11:28 AM)Шумадинац Пише:  Срећна Нова 7526. срБска година! Јок

Pridružujemo se čestitkama 7526 godine...

Sa željom : da dodje mjastbljt na vlas'.

RE: Само за четнике - ЈВуО-КГ - 14-01-2018

Срећна вам нова година свима, да имате пуно здравља,среће,пара и успеха. Да нам свима буде и политички лакше и да се ослободимо диктатора и његових сателита.

(14-01-2018, 10:27 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Важи ли то и за НАТО-четнике?

Уз све набројано теби бих пожелео и да ти се памет врати у години пред нама.

RE: Само за четнике - Перун - 14-01-2018

(14-01-2018, 01:36 PM)ЈВуО-КГ Пише:  Срећна вам нова година свима, да имате пуно здравља,среће,пара и успеха. Да нам свима буде и политички лакше и да се ослободимо диктатора и његових сателита.

(14-01-2018, 10:27 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Важи ли то и за НАТО-четнике?

Уз све набројано теби бих пожелео и да ти се памет врати у години пред нама.

Како си се пронашао Јок

(14-01-2018, 01:11 AM)Капетан Пише:  Четник је онај ко је био у четама за време рата овде је много почетника. Док постану четници још ће проћи времена. Не честита се сине док се фронт не окуси у противном имаћемо пизде од омладине.

Њима сам и честитао.

RE: Само за четнике - ЈВуО-КГ - 14-01-2018

(14-01-2018, 01:59 PM)Перун Пише:  Како си се пронашао Јок

Rolleyes

Напише ми ,сваки пут кад уђе на форум , да сам НАТО-четник.Ето тако сам се пронашао.

(14-01-2018, 12:35 PM)регул Пише:  Зашто није наслов "За све Србе"?

Кад сви Срби буду славили празнике које су славили и њихови преци, а не бесловесне датуме, или када то буде чинила бар већина, онда ће имати смисла честитати и њима.
Овако, кад од целе војске постоји само један род војске, честитаћу само њима, дакле, извидницима.

Да не заборавим, када смо већ код ове теме, да честитам свима који славе Светог Василија Великог. Ту славу по предању славе најстарији припадници српског народа.