13-01-2018, 10:48 PM
Срећна Нова година свим четницима и да вам ова година која наступа буде срећнија, здравија и духовнија него било која прошла.

(14-01-2018, 01:11 AM)Капетан Пише: Четник је онај ко је био у четама за време рата овде је много почетника. Док постану четници још ће проћи времена. Не честита се сине док се фронт не окуси у противном имаћемо пизде од омладине.Њима сам и честитао.
Четник се може постати само у рату у миру пензионер или почетник.
Не везано свим Србима пркосним, инатним, поносним да НЕПИРИЈАТЕЉИМА јебемо све по списку- Срећна наша!
Г. Бенито немојте те схватити ништа лично није према вама. Жао ми припадика СРК ВРС који положише животе, а били прави четници у Отаџбинском рату 1991-1995!
Четништво је герила, акција, борба, та реч се не употребљава олако за пикнике! Та реч је светиња!
[/quo
Њима сам и честитао.
[quote='Капетан' pid='86933' dateline='1515885070']
Четник је онај ко је био у четама за време рата овде је много почетника. Док постану четници још ће проћи времена. Не честита се сине док се фронт не окуси у противном имаћемо пизде од омладине.
Не везано свим Србима пркосним, инатним, поносним да НЕПИРИЈАТЕЉИМА јебемо све по списку- Срећна наша!
Г. Бенито немојте те схватити ништа лично није према вама. Жао ми припадика СРК ВРС који положише животе, а били прави четници у Отаџбинском рату 1991-1995!
Четништво је герила, акција, борба, та реч се не употребљава олако за пикнике! Та реч је светиња!
(14-01-2018, 11:28 AM)Шумадинац Пише: Срећна Нова 7526. срБска година!
(14-01-2018, 10:27 AM)ПРОСВЕТАР Пише: Важи ли то и за НАТО-четнике?
(14-01-2018, 01:36 PM)ЈВуО-КГ Пише: Срећна вам нова година свима, да имате пуно здравља,среће,пара и успеха. Да нам свима буде и политички лакше и да се ослободимо диктатора и његових сателита.
(14-01-2018, 10:27 AM)ПРОСВЕТАР Пише: Важи ли то и за НАТО-четнике?
Уз све набројано теби бих пожелео и да ти се памет врати у години пред нама.
(14-01-2018, 01:11 AM)Капетан Пише: Четник је онај ко је био у четама за време рата овде је много почетника. Док постану четници још ће проћи времена. Не честита се сине док се фронт не окуси у противном имаћемо пизде од омладине.Њима сам и честитао.
(14-01-2018, 12:35 PM)регул Пише: Зашто није наслов "За све Србе"?