Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Само за четнике

Срећна Нова година свим четницима и да вам ова година која наступа буде срећнија, здравија и духовнија него било која прошла.
ХармоникаХармоникаХармоникаХармоника
Одговори

(13-01-2018, 10:48 PM)Бенито Пише:  Срећна Нова година свим четницима и да вам ова година која наступа буде срећнија, здравија и духовнија него било која прошла.
ХармоникаХармоникаХармоникаХармоника
[Слика: image.jpg]
Одговори

Четник је онај ко је био у четама за време рата овде је много почетника. Док постану четници још ће проћи времена. Не честита се сине док се фронт не окуси у противном имаћемо пизде од омладине.
Четник се може постати само у рату у миру пензионер или почетник.
Не везано свим Србима пркосним, инатним, поносним да НЕПИРИЈАТЕЉИМА јебемо све по списку- Срећна наша!

Г. Бенито немојте те схватити ништа лично није према вама. Жао ми припадика СРК ВРС који положише животе, а били прави четници у Отаџбинском рату 1991-1995!

Четништво је герила, акција, борба, та реч се не употребљава олако за пикнике! Та реч је светиња!
Одговори

Важи ли то и за НАТО-четнике?

Знамо најмање двојицу овуден који су изненагјени и уврегјени што нису правилно иментовани!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Срећна Нова 7526. срБска година! Јок

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Зашто није наслов "За све Србе"?

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

Па, зато што сви Срби неће ни да буду Срби, а камоли да имају своју Нову годину, што им оставише преци. За четнике смо једино сигурни.

(14-01-2018, 01:11 AM)Капетан Пише:  Четник је онај ко је био у четама за време рата овде је много почетника. Док постану четници још ће проћи времена. Не честита се сине док се фронт не окуси у противном имаћемо пизде од омладине.
Не везано свим Србима пркосним, инатним, поносним да НЕПИРИЈАТЕЉИМА јебемо све по списку- Срећна наша!

Г. Бенито немојте те схватити ништа лично није према вама. Жао ми припадика СРК ВРС који положише животе, а били прави четници у Отаџбинском рату 1991-1995!

Четништво је герила, акција, борба, та реч се не употребљава олако за пикнике! Та реч је светиња!
[/quo
Њима сам и честитао.

[quote='Капетан' pid='86933' dateline='1515885070']
Четник је онај ко је био у четама за време рата овде је много почетника. Док постану четници још ће проћи времена. Не честита се сине док се фронт не окуси у противном имаћемо пизде од омладине.

Њима сам и честитао.
Одговори

(14-01-2018, 11:28 AM)Шумадинац Пише:  Срећна Нова 7526. срБска година! Јок

Pridružujemo se čestitkama 7526 godine...

Sa željom : da dodje mjastbljt na vlas'.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Срећна вам нова година свима, да имате пуно здравља,среће,пара и успеха. Да нам свима буде и политички лакше и да се ослободимо диктатора и његових сателита.

(14-01-2018, 10:27 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Важи ли то и за НАТО-четнике?

Уз све набројано теби бих пожелео и да ти се памет врати у години пред нама.
Одговори

(14-01-2018, 01:36 PM)ЈВуО-КГ Пише:  Срећна вам нова година свима, да имате пуно здравља,среће,пара и успеха. Да нам свима буде и политички лакше и да се ослободимо диктатора и његових сателита.

(14-01-2018, 10:27 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Важи ли то и за НАТО-четнике?

Уз све набројано теби бих пожелео и да ти се памет врати у години пред нама.

Како си се пронашао Јок

,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Одговори

(14-01-2018, 01:11 AM)Капетан Пише:  Четник је онај ко је био у четама за време рата овде је много почетника. Док постану четници још ће проћи времена. Не честита се сине док се фронт не окуси у противном имаћемо пизде од омладине.

Њима сам и честитао.
Одговори

(14-01-2018, 01:59 PM)Перун Пише:  Како си се пронашао Јок

Rolleyes

Напише ми ,сваки пут кад уђе на форум , да сам НАТО-четник.Ето тако сам се пронашао.
Одговори

(14-01-2018, 12:35 PM)регул Пише:  Зашто није наслов "За све Србе"?

Кад сви Срби буду славили празнике које су славили и њихови преци, а не бесловесне датуме, или када то буде чинила бар већина, онда ће имати смисла честитати и њима.
Овако, кад од целе војске постоји само један род војске, честитаћу само њима, дакле, извидницима.
Одговори

Да не заборавим, када смо већ код ове теме, да честитам свима који славе Светог Василија Великог. Ту славу по предању славе најстарији припадници српског народа.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 3 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним