Одлазак глумачке легенде -
Николај - 11-03-2016
Poznati srpski glumac Dragan Nikolić (71), preminuo je u bolnici.
Nikolić, koji je nedavno i operisan, hitno je primljen u bolnicu gdje su se ljekari borili za njegov život. Bio je na aparatima i nije mogao samostalno da diše. Nažalost, nije preživio.
Glumac već neko vrijeme bolovao od teške bolesti digestivnog trakta.
Nikolić je već 1964. godine dobio prvu filmsku ulogu, u “Pravom stanju stvari”, a prvu značajniju ulogu odigrao je u filmovima “Kad budem mrtav i beo”, te “Život je lep” iz 1967. godine. Poznat je i po ulozi u TV-seriji “Otpisani”, a mnogi i danas pamte njegovu ulogu Prleta.
Nikolić je bio u braku s glumicom Milenom Dravić.
Супер.инфо
RE: Одлазак глумачке легенде! -
Павле - 11-03-2016

Увек ми буде криво кад оде нека истинска легенда уз које сам растао и малтене живео...
Последњи поздрав легенди!
Тужна вест...баш!
За мене ће увек бити Урке!!
Бенито - 11-03-2016
Флојд, немој горе брзо да возиш. Почивај у миру, Лаве.
Павле - 11-03-2016
Леп текст...
http://rs.sputniknews.com/komentari/20160311/1103917437/Putuj-Flojde-i-dalje-si-nacionalna-klasa.html
Цитат:Кад Чубура уобличи
Као што га је — тада позорник, а касније полицијски официр — Радован Стојичић Баџа јединог заустављао у Ташмајданском парку на путу ка „Шанси“ упорним питањем: „Куда, друже?“, тако се Гага Николић разликовао од остале боемско-интелектуалне екипе. Издвајали су се — били личности у пуноћи те речи — и сви остали. Гага пак и кад ћути.
Баџа га је ословљавао са „друже“, јер је такво накарадно време било. Али Гага није био „друг“, није био ни друг, већ ортак. И не ортак у овом данашњем значењу, кад после најмањег захтева за потурање кичме ововременски „ортаци“ потуре ногу и продају једни друге. Ортак је некад значило витез, ортак је значило несебично помоћи, ортак је на концу термин којим је Чубура успела да сажме Његоша, јер је представљао и чојство и јунаштво у једном. И Гага је био такав ортак.
Није био баџа, већ шмекер. Е, то се не учи!
смедерево - 12-03-2016
Snake - 13-03-2016
Текст о њему можете видети овде:
https://sr.wikipedia.org/wiki/Драган Николић
Крштено име му је било Драгослав а надимак је Драган.
Брада - 13-03-2016
https://twitter.com/jove_torbica/status/708275048239468544
смедерево - 23-05-2016
Велимир Бата Живојиновић (83) преминуо је синоћ у 22:45 сати у болници Свети Сава у Београду.
Громовник - 23-05-2016
Јебо му ја мајку партизанску.
Брада - 23-05-2016
У таквим је временима стасао, сам је говорио (на питање зашто је постао један од великана), да никада није бирао улоге.Иако је имао надимак Бата, југословенске колеге су га о милоште звали животиња, због Живојиновић. Пашчад (
) нађе начин да запиша сваког Србина.
greenshot
upload image online
image upload
free image uploading
Павле - 23-05-2016
Николај - 17-06-2016
Заборавио си Ђорђа Јелисића ("Поп Ћира и поп Спира"), умро у мају ове године.
Павле - 17-06-2016
Душан Голумбовски. (Озрен Солдатовић)
Јануар 2016.
Павле - 19-06-2016