Тихи геноцид -
херцеговац - 08-12-2013
Израел наставља са својом расистичком политиком према палестинском народу.
Цитат:Израелске трупе су убиле једног 15-огодишњег Палестинца током сукоба у избегличком кампу Јелазун, у близини града Рамала на Западној обали, преноси АП.
Израелски вебсајт "Ynet" је објавио да је дечак Ваџих ал Рами убијен једним пуцњем у леђа.
Отели су им земљу, сабили их у избјегличке логоре и поред тога што их убијају тиху комбинацијом ускраћивања хране, воде и медицинских средстава то им и те преостале територије које су мимо резолуције УН окупирали отимају грађењем насеља, а када се палестински народ побуни онда им у те торове упадају јеврејске Einsatzgruppen и убијају палестинску дјецу.
Ово је ништа друго до тихи геноцид. Тај народ је лишен основних средстава за живот.
RE: Тихи геноцид -
херцеговац - 08-12-2013
http://www.youtube.com/watch?v=UWMDY90SytM#t=37
Снимак, од прије пола године, убиства дјетета ни кривог ни дужног. Отац покушава да заштити сина и покушава нападаче да увјери да је ненаоружан, али су обојица покошени. Отац је преживио, али дијете није.
Израел је антисемитска држава.
херцеговац - 08-12-2013
www.youtube.com/watch?v=tbeiK0t0Tgw#t=172
Да све није црно и бијело јасно показују и јеврејске организације које се боре против антисемитске политике власти Израела.
Филм је о Јеврејима који су одбили да служе окупаторску армију.
геџагеџа - 08-12-2013
Херцеговац ја сам сада дубоко изненађен....па ти и даље држиш страну терористима!?
Лепи Бора - 08-12-2013
Звери, нељуди и фашисти су увек исти.
Има који ће да кажу: Нек тепају муслиманске зликовце!
Има и муслимана добрих људи и муслимана деце! Има и Православних Палестинаца, али и Православних Јевреја, а све то фашисти "чисте".
Али тако је то увек било са заразним болестима, прво убију што ваља у кући домаћину, па онда редом код комшије...
Стрвине.
херцеговац - 08-12-2013
(08-12-2013, 03:46 PM)геџагеџа Пише: Херцеговац ја сам сада дубоко изненађен....па ти и даље држиш страну терористима!?
Како када сам против анти-семитизма?
Да ли је оно дијете горе терориста?
херцеговац - 09-12-2013
Новоговор:
Бењамин Нетанијаху: Договори с Ираном историјска грешка, нужна је војна опција за успех преговора