Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Тихи геноцид

Израел наставља са својом расистичком политиком према палестинском народу.

Цитат:Израелске трупе су убиле једног 15-огодишњег Палестинца током сукоба у избегличком кампу Јелазун, у близини града Рамала на Западној обали, преноси АП.

Израелски вебсајт "Ynet" је објавио да је дечак Ваџих ал Рами убијен једним пуцњем у леђа.

Отели су им земљу, сабили их у избјегличке логоре и поред тога што их убијају тиху комбинацијом ускраћивања хране, воде и медицинских средстава то им и те преостале територије које су мимо резолуције УН окупирали отимају грађењем насеља, а када се палестински народ побуни онда им у те торове упадају јеврејске Einsatzgruppen и убијају палестинску дјецу.

Ово је ништа друго до тихи геноцид. Тај народ је лишен основних средстава за живот.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

http://www.youtube.com/watch?v=UWMDY90SytM#t=37

Снимак, од прије пола године, убиства дјетета ни кривог ни дужног. Отац покушава да заштити сина и покушава нападаче да увјери да је ненаоружан, али су обојица покошени. Отац је преживио, али дијете није.

Израел је антисемитска држава.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

Одговори

www.youtube.com/watch?v=tbeiK0t0Tgw#t=172

Да све није црно и бијело јасно показују и јеврејске организације које се боре против антисемитске политике власти Израела.

Филм је о Јеврејима који су одбили да служе окупаторску армију.

Одговори

Херцеговац ја сам сада дубоко изненађен....па ти и даље држиш страну терористима!?
Одговори

Звери, нељуди и фашисти су увек исти.

Има који ће да кажу: Нек тепају муслиманске зликовце!

Има и муслимана добрих људи и муслимана деце! Има и Православних Палестинаца, али и Православних Јевреја, а све то фашисти "чисте".

Али тако је то увек било са заразним болестима, прво убију што ваља у кући домаћину, па онда редом код комшије...

Стрвине.
Одговори

(08-12-2013, 03:46 PM)геџагеџа Пише:  Херцеговац ја сам сада дубоко изненађен....па ти и даље држиш страну терористима!?

Како када сам против анти-семитизма?

Да ли је оно дијете горе терориста?

Одговори

Новоговор:

Бењамин Нетанијаху: Договори с Ираном историјска грешка, нужна је војна опција за успех преговора

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним