Оцена Теме:
  • 5 Гласов(а) - 3.2 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

РУСИ И СРБИ БРАЋА ЗАУВЕК

.
Медији васцелог Гњилежног Запада, а и неки војни експерти, већ су назвали „оружјем Судњег дана“ руски подводни дрон „Посејдон“, који је у фази завршних тестирања а моћи ће да носи и нуклеарне бомбе снаге до две мегатоне.

Војни аналитичари Гњилежног Запада чак пласирају процене да ће "Посејдон" детонирањем нуклеарне бомбе испод површине Атлантског или Тихог океана - бити у стању да изазове моћан цунами са таласима висине 300 стопа који би нанео огромну штету поготово америчкој источној обали.

Још упозоравају:

„То би био прави Армагедон!“.

Американци и други на Гњилежном Западу су се додатно узбудили кад је било објављено да ће „Посејдон“ бити у стању да под водом развија брзине до 200 километара на сат, а и маневрисати притом – и по дубини и у односу на курс пловидбе. Све ово би га учинило неухватљивим за све постојеће подморнице, противподморничке бродове и авионе јер би могао да зарони и до 1000 метара испод водене површине.

А забринуће се још више!!!

Управо је објављено да ће руска ратна флота имати четири специјализове подморнице за достављање „Посејдона“ – „тамо где треба“. Две ће бити у саставу Северне ратне флоте, а две – у саставу Тихоокеанске.

[Слика: 12133756.995789.5897.jpg]

Свака ће носити по осам дронова „Посејдон“.

Значит: укупно 32.

То ће бити подморнице које ће функционисати у режиму „сталног борбеног дежурства“ и притом имати специјалне задатке.

Придружиће им се и пета подморница исте намене „Хабаровск“ на којој радови улазе у завршницу.

То није све! Ускоро ће дронове „Посејдон“ добити и већи број других руских подморница. Све ће оне ради тога претрпети одређене модификације.

УПОЗОРАВА СЕ ДАКЛЕ ГЊИЛЕЖНИ ЗАПАД ДА НЕ ЧАЧКА МЕЧКУ И ДА СЕ НЕ ИГРА СА ТЗВ. "УКРАЈИНОМ" ДА НЕ БУДЕ ИГРАЧКА-ПЛАЧКА!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(12-01-2019, 07:13 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  НАТО-УГУЗЉУБ ИЗ ВРШЦА И ДВОЈАЦ НАТО-ЧЕТНИК И НАТО-ПОП, ПОЈМА НЕМАЈУ ЈЕР НИ ФИЗИЧКИ НИ МЕНТАЛНО НИЈЕСУ МРДНУЛИ ИЗ СВОЈЕ УЧМАЛЕ ЛОКАЦИЈЕ А ОВАМО СЕ ХРАБРО БАВЕ СВЕТСКИМ ТЕМАМА И ПЉУЈУ СВАКОГ КО "НИЈЕ ОДАВЛЕ"!

Немојте тако госин Просветару. У вашој отаџбини Канади бејах неколико пута као и у оној другој што се протеже преко пута тј. преко Великих језера.Истина је да нисмо као ваша маленкост ишли на Карибе и Кубу, Барбадос и Хаити,али зато прођосмо Европу са свих страна као и тај ваш континент, тако да не може да се каже да нисмо мрдали одавде. Глупо је мени да вршим психоанализе тебе као старијег али не могу да се отмем утиску да си ти убеђен да си добацио доста даље од свих овде, а то господине Просветару не би одговарало истини. Да сте ви светски човек како наглашавате тешко би вам се сваки дан отело по хиљаду увреда на рачун других а можда би смо и научили нешто од вас. Овако ,реално, ви делујете доста слабијег образовања од других а вређате ли вређате...и то све са другог континента, без да имате икакав контакт са овом ситуацијом овде. Осим наравно клипова на интернету и вести са портала или телевизије.
Одговори

Цитат:ПРОСВЕТАР

НАТО-УГУЗЉУБ ИЗ ВРШЦА И ДВОЈАЦ НАТО-ЧЕТНИК И НАТО-ПОП, ПОЈМА НЕМАЈУ ЈЕР НИ ФИЗИЧКИ НИ МЕНТАЛНО НИЈЕСУ МРДНУЛИ ИЗ СВОЈЕ УЧМАЛЕ ЛОКАЦИЈЕ А ОВАМО СЕ ХРАБРО БАВЕ СВЕТСКИМ ТЕМАМА И ПЉУЈУ СВАКОГ КО "НИЈЕ ОДАВЛЕ"!


Физички посетили Косово, обишли пола Европе, и имамо у плано и Америку.

Физички, ментално смо присутни 40 година са овим народом ође. Делимо и добро и зло, и пролазили смо скоро кроз све могуће кризе овог друштва.

Што баш и није паметно да се тиме хвалимо, више би волели да се хвалимо колики нам је стандард, туризам, привреда, угоститељствио итд.

Како нпр Томахавк ракете гађају мостове Торонта а ми скупљамо хуманитарну помоћ за несрећне канађане.

Али никада нисмо се довели у ситуацију да побегнемо. Јер нами је наш језик, култура, наши људи какви год да су драги.

Држава Србија каква год да је она је једна једина.

Ја, ПОП, ЈВуо и многи други нисмо се продали за канадски пасош, нисмо одбегли на запад да би зарадили доларе, не кунемо се у Русију а Русију никада нисмо видели, нисмо издали српску православну итд.

Ми сваки дан делимо сиромаштво са нашим пријатељима, фамилијом и комшијама.

Ми не пљујемо Србију, не вређамо. Нисмо издали српску православну цркву и прешли у Руску.
И када су 90-их били ми смо имали понуду да нас извуку. Али остали и преживели на својим огњиштима.

Да ли је идеално. Далеко је идеално од Канаде где си убјежао. Овде су плате 300-500 $ то је два пута мање од канадске социјалне помоћи које добијају бескућници и наркомани.

Ми овде живимо како живимо, дал ваља систем не ваља. Ал боље тешко.

Да ли би ја мења Вршац за Канаду? Никада. Говорити енглески, гледати сво белосветско смеће које тамо избаци океан никада.

Тако да мање малицозности. И знај оно што пискараш о Бокану, војним ударима, војним хунтама, о окупацији Србије од стране Русије и свакакве глупости су само твоје маштарије и ништа друго..

Ти немаш појма каква је овде ситуација. Када будеш корачао и живео у Србији онда можеш да дебатујеш нешто.

Дотле ако си Русофил правац на њихове форуме и тамо пиши о Путину и Србији можда те и неко чује од Руса....

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(13-01-2019, 12:56 PM)ЈВуО-КГ Пише:  Да сте ви светски човек како наглашавате тешко би вам се сваки дан отело по хиљаду увреда на рачун других а можда би смо и научили нешто од вас. Овако ,реално, ви делујете доста слабијег образовања од других а вређате ли вређате...и то све са другог континента, без да имате икакав контакт са овом ситуацијом овде.

Ми смо нашу (веома оправдану) критику вами упутили НЕ у вези ваших туристичких путовања тамо и 'вамо, но због вашег очигледног незнања кад се ради о ЖИВОТУ И РАДУ по белом свету, а то је ЈЕДИНИ начин да се сагледа стварност без улепшавања и гастарбајстерских бајки о животу на Гњилежном Западу које се сервирају рођацима кад се дође на летовање у Отаџбину!

Не може се дакле водити светска гео-политика на форуму из аспекта неког ко седи само и једино у NOVOSRBU, без обзира на чињеницу да је пар пута у животу неђе туристички пропутов'о!

Наравно, туна вреде и луцидна опажања паметних људи, (у које, праштајте, и поред најбоље воље не можемо да сврстамо ни вас једнојајачну двојицу ни јуношу иза вршачког кибиц-фенстера)....паметних људи, рекосмо, као што је рецимо опаска Дејана Лучића о разваљеним тротоарима на Менхетну па су му точкићи на самсунг-коферу пукли док је прошао пар ћошкова.

А што се вређања тиче туна смо у односу на вас 'маљи деца', само да поменемо ваше громогласно 'СЛУГО ВЕРМАХТА', квалификација која има за циљ само и једино вређање, јербо да би неко био 'слуга' морао би да има бар дваестину година (луда ђеца не могу бити 'слуге', нарочито не ВЕРМАХТА), а то би значило да је наша маленкост напунила бар 97 година, што је далеко од истине иако нијесмо младић!

То само доказује наше мишљење да вас двојица-тројица једноставно нисте у стању да саберете 2 + 2 а овамо 'оћете да се бавите белосвеском шахматном игром!

Паметном доста!

Ваистину!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Путин је, можда, највећи удбаш на светској политичкој сцени.
Он је бивши комуњара, тј. КГБ- овац, 'ел тако?
Е сад... ако није био искрено то, онда није ни ово сад, што је и дефиниција политичара- ИНТЕРЕСИ

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(15-01-2019, 05:13 PM)Шумадинац Пише:  Путин је, можда, највећи удбаш на светској политичкој сцени.
Он је бивши комуњара, тј. КГБ- овац, 'ел тако?

Прво, Путин није могао бити УДБАШ а ли јесте БИВШИ припадник КГБ, што није и не може бити исто!

УДБАШ је по дефиницији припадник ТИТОИСТИЧКЕ КОМУНО-САТАНИСТИЧКЕ, АНТИ-СРБСКЕ и уопште АНТИ-НАЦИОНАЛНЕ, што ће рећи НЕНАРОДНЕ и АНТИ-НАРОДНЕ политичке полиције-солдатеске која је заснована на принципима КОМИНТЕРНЕ, тј. ЛИХВАРСКЕ ПОЛИТИЧКО ФИНАНСИЈСКЕ ОЛИГАРХИЈЕ СА ВОЛ-СТРИТА И ЏУЈОРКА КОЈА ЈЕ ФИНАНСИРАЛА ТЗВ. 'ОКТОБАРСКУ РЕВОЛУЦИЈУ'!

ТИТОВИ УДБАШИ СУ ДАКЛЕ, НАСТАВИЛИ ДА СПРОВОДЕ У СРБИЈИ КОМИНТЕРНОВСКО-ЈУДЕО-БОЉШЕВИЧКУ И ТРОЦКИСТИЧКУ АНТИ-НАЦИОНАЛНУ И АНТИ-СРБСКУ АГЕНДУ, СХОДНО ЗАКЉУЧЦИМА КОМУНО-САТАНИСТИЧКИХ КОНГРЕСА КПЈ!

Међутим!

КГБ (Комите́т Госуда́рственной Безопа́сности) У ВРЕМЕ КАД ЈЕ ПУТИН (иначе носилац Ордена Светог Савве Првог Реда који му је доделио Патријарх Павле), БИО ЧЛАН ТЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ, ОСНОВАНЕ 1954-Е Г., ТО ЈЕ ВЕЋ УВЕЛИКО БИЛА РУСКА, НАЦИОНАЛНА ОРГАНИЗАЦИЈА, НАСЛЕЂЕНА ОД АНТИ-ТРОЦКИСТИЧКЕ УНУТРАШЊЕ ПРО-РУСКЕ БОНАПАРТИСТИЧКЕ КОНТРА-РЕВОЛУЦИЈЕ ИЗВРШЕНЕ ПОД СТРАШНИМ БРКОМ!

Ради бољег разумевања РАЗЛИКЕ између једне и друге организације, упоредимо Америку Доналда Трампа са деловањем тзв. 'Дубоке Државе', која није ништа друго до иста ЛИХВАРСКА ПОЛИТИЧКО-ФИНАНСИЈСКА ОЛИГАРХИЈА СА ВОЛ-СТРИТА И ЏУЈОРКА КОЈА ЈЕ ФИНАНСИРАЛА НЕ САМО ТЗВ. 'ОКТОБАРСКУ РЕВОЛУЦИЈУ' ВО ВРЕМЈА ОНО, НО И СИЈАСЕТ ОБОЈЕНИХ РЕВОЛУЦИЈА ДИЉЕМ ПЛАНЕТЕ И ПОСЛЕДЊУ НАЈЕЗДУ НА БЕЛУ ЕВРОПУ И АМЕРИКУ ПОД СОРОШЕМ!

ЗАКЉУЧАК:

СА НАШЕГ НАЦИОНАЛНОГ, КАКО СРБСКОГ ТАКО И РУСКОГ СТАНОВИШТА, УДБА ЈЕ АНТИНАЦИОНАЛНА, СОРОШЕВСКА ВОЈСКА ДОК ЈЕ КГБ НАЦИОНАЛНА!

ТАКО ИСТО И СА АМЕРИЧКОГ СТАНОВИШТА, КЛИНТОНОВА И ТРАМПОВА ЦИА ЈЕСУ ЈЕДНА ДРУГОЈ СУПРОТСТАВЉЕНЕ ПО НАЦИОНАЛНОМ, ПА И РАСНОМ И ДУХОВНОМ ПРИНЦИПУ ОПСТАНКА, И ТО ЋЕ ТЕК ДА СЕ ВИДИ КАД СЕ, АКО СЕ, БАТА ДОНАЛД ИСКОБЕЉА И УЂЕ У ДРУГИ МАНДАТ!

То наравно не значи да ће НАМИ бити боље под Трампом (сем ако не реши да подели са Путином интересне сфере и ми се нађемо на НАШОЈ, РУСКОЈ, страни), ми смо само навели ове битне разлике како би и ликови очигледне УМНЕ НЕМОЋИ, попут овог и других НАТО-УГУЗЉУБА, некако сконтали где су у времену и простору!

(15-01-2019, 05:13 PM)Шумадинац Пише:  Е сад... ако није био искрено то, онда није ни ово сад, што је и дефиниција политичара- ИНТЕРЕСИ!

Па наравно да су ИНТЕРЕСИ Русије у питању и Слава Богу да се данас (за разлику од Сан-Стефанских времена) СРБСКИ И РУСКИ ИНТЕРЕСИ ПОКЛАПАЈУ!

О томе више говори Господин Павић и остали у видео-прилогу доле.

Међутим!

НАМИ ЈЕ У ОВОМ МОМЕНТУ НЕПРИХВАТЉИВО ШТО СЕ НЕПРЕКИДНО БАЉЕЗГА О НЕКОЈ НЕУТРААААЛНОСТИ ДОК НАМ ЈЕ НОЖ НА ГРЛУ!

КАКВА БРЕ НЕУТРАААЛНОСТ ДАНАС!

ПУЧ, ВУЧИЋ У ЧЕНГЕЛАМА И С-400 НА КОПАОНИКУ ЈЕ ДАНАС ЈЕДИНИ ИЗЛАЗ ЗА СПАС СРБСТВА!


Иначе лепо што је Павић поменуо Калињинград....значи да и он уз Дејана Лучића прати наше писаније!


ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Цитат:КГБ (Комите́т Госуда́рственной Безопа́сности) У ВРЕМЕ КАД ЈЕ ПУТИН (иначе носилац Ордена Светог Савве Првог Реда који му је доделио Патријарх Павле), БИО ЧЛАН ТЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ, ОСНОВАНЕ 1954-Е Г., ТО ЈЕ ВЕЋ УВЕЛИКО БИЛА РУСКА, НАЦИОНАЛНА ОРГАНИЗАЦИЈА, НАСЛЕЂЕНА ОД АНТИ-ТРОЦКИСТИЧКЕ УНУТРАШЊЕ ПРО-РУСКЕ БОНАПАРТИСТИЧКЕ КОНТРА-РЕВОЛУЦИЈЕ ИЗВРШЕНЕ ПОД СТРАШНИМ БРКОМ!

КидањеКидањеКидање

КГБ је била руска национална организација

СкојевацСкојевацСкојевац

Дал си ти нормалан и свестан шта пишеш!!!!

Па шта је радило пар мелеона Руса у Сибиру у радним логорима који низу подржавали комунистичку партију, што су побили онолики народ свештенике, православце, монархисте, уметнике, писце, спортисте, сељаке, обичан народ, уништавали и унижвали цркве и манистре...

Читај мало о анти религијској православној кампањи у време КГБ-а

https://en.wikipedia.org/wiki/Persecutio...viet_Union

Кажи нам шта пијеш лекове, алкохол или нека лака дрога, чим овакве глупости пишешп...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(17-01-2019, 12:47 PM)Mekenzi Пише:  Читај мало о анти религијској православној кампањи у време КГБ-а
https://en.wikipedia.org/wiki/Persecutio...viet_Union

Ми прочитали јербо ми поштујемо ДИЈАЛОГ, супротно од тебе и таквих који прилоге саговорника уопште не читају а камоли СА РАЗУМЕВАЊЕМ!

Међутим!

Твој проблем је не само у чињеници да не познајеш довољно србски језик но апсолутно не разумеш ни енглески а овамо си као неки НАТО-УГУЗЉУБ!

ИМА БРЕ ДА СЕ ЖАЛИМО БАТА ДОНАЛДУ ДА ВАС СКИНЕ СВЕ, СВЕ, СВЕ....СА ПЛАТНОГ СПИСКА, од хермафродита Дарка Трифуновића до олињалог Вука и Крмнада Чварка (из партизанске породице)!

Ево дакле шта пише у чланку који си нам ти понудио, замоли неког тамо да ти преведе, ваљда има неки професор енглеског у Вршцу, па ка'е:

Цитат:Joseph Stalin revived the Russian Orthodox Church to intensify patriotic support for the war effort and presented Russia as a defender of Christian civilization....

Metropolitans Sergius (Stragorodsky), Alexius (Simansky) and Nicholas (Yarushevich) were officially received by Soviet leader Joseph Stalin who proposed to create the Moscow Patriarchate.

They received permission to convene a council on September 8, 1943, that elected Sergius Patriarch of Moscow and All Russia.[83]

The church had a public presence once again and passed measures reaffirming their hierarchical structure that flatly contradicted the 1929 legislation and even Lenin's 1918 decree.

A new patriarch was elected, theological schools were opened, and thousands of churches began to function. The Moscow Theological Academy Seminary, which had been closed since 1918, was re-opened.

Из горњег текста смо намерно избацили субјективно навођење аутора о РАЗЛОЗИМА за обнову Цркве под Брком, наиме навођење ПРАВОГ разлога, а то је СУКОБ НАЦИОНАЛНЕ РУСИЈЕ СА ЈУДЕО-БОЉШЕВИЧКОМ ПОЛУГОМ ИНТЕРНАЦИОНАЛНЕ ЛИХВАРСКЕ ХИДРЕ СА СЕДИШТЕМ У ВОЛ-СТРИТУ!

Такво тумачење БОНАПАРТИСТИЧКЕ КОНТРА-РЕВОЛУЦИЈЕ ПОД БРКОМ ЈЕ ДАНАС ЈОШ УВЕК У СУКОБУ СА ПОЛИТ-КОРЕКТНОМ ДОГМОМ ГЛОБАЛИСТИЧКОГ ГЊИЛЕЖНОГ ЗАПАДА ГДЕ СЕ КИСЕЛ-ЛЕВИ МОРДЕКАЈ (лажно име Карл Маркс) И ЛЕОН БРОНШТАЈН (лажно име Троцки), СМАТРАЈУ ПОЗИТИВНИМ ЛИКОВИМА И ПРОУЧАВАЈУ НА ТАМОШЊИМ УНИВЕРСИТЕТИМА!

Себи убраду:

Какав надобудан закаснели пубететлија!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори


Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

На многаја љета за Владимира Владимировича, вођу правдољубивог и слободног света против коалиције србомрзаца нациста и неолиберала која се по ко зна који пут окупили под један бајрак антихриста.

Ако нападну Русију као 1941 опет ће црвена застава да се вије над Рајхстагом, само овај пут неће бити комунистичка имаће примесе плаве бојеSmile

Него, ко је она будалетина поред Анђелковића на почетку са минђушицама Smile промакло ми. Тај се налупао за Риплија, хавла Богу па су га брзо склонили.
Одговори

Бити русофил не би требало да има везе с емоцијама према руским политичарима (још горе једном политичару), већ према нематеријалној култури: језику, религији, уметности итд.

Замислите да неко воли или мрзи САД због Трампа, или чак Србију, тј. Србе због Вучића?

Колико је тек Руска Федерација већа од Србије, па је све ово још мање примењиво.


Ово љотарско-артемитско-додиковски умови не могу схватити.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

А што да не воле Путина, зато што не подржава геј популацијуSmile
Господ Бог је преко пијандуре Јелцина послао Путина да спасе његову творевину и то када су Руси већ били по свим рациналним ппоказатељима овог палог света на коленима у блату. А није послао неког научника или математичара или сликара и то Срби разумеју.
Путин је нама Србима једина нада, Срби на Косову су и тражили да их прими у РФ.
С друге стране нико не мрзи Путина као Американци Smile. Привиђају им се Руси свугде, у млеку, шифоњеру у парку.
Одговори

(17-01-2019, 06:01 PM)Чавез Пише:  Ако нападну Русију као 1941 опет ће црвена застава да се вије над Рајхстагом, само овај пут неће бити комунистичка имаће примесе плаве бојеSmile

Полакоте са 'црвеном заставом', Слава Богу прошло је то јербо 'црвена застава', са којом у NOVOSRBU сад све више машу, долази од Друга Ротшилда, јербо Рот-Шилд знамо шта значи и одакле долази, то смо овуден објаснили једном и више пута!

Даљше, ми знамо малтене од малена, да су Другови Ротшилд, Кун, Лоб, Варбург и Џекоб Шиф одавно одредили пучини БЕЛОГ света да за њу постоје само ДВА ПУТА, па бирај ДЕМОКРАЦКИ, ош'црвену заставу Друга Ротшилда ил' црвено-белу па на штрафте Друга Рокфелера, црвени ил' бели САТАНИСТИЧКИ ПЕНТАГРАМ!

Међутим!

Ми одавно знамо да та два пута ВОДЕ КА ИСТОМ, МАТЕРИЈАЛИСТИЧКОМ БЕЗДАНУ!

Ми смо се дакле одаааавно определили за ТРЕЋИ ПУТ, и у овијем годинама није нам, што рек'о послледњи од Бранковића, да мењамо, ђеца би нам се смејала!!

Паметном доста!

(17-01-2019, 06:18 PM)Шумадинац Пише:  Бити русофил не би требало да има везе с емоцијама према руским политичарима (још горе једном политичару), већ према нематеријалној култури: језику, религији, уметности итд.

КидањеКидањеКидање

То је оно чувено олињалог Вука, иначе страсног играча козарачког кола:

ЈА МЛОГО ВОЛИМ РУСКИ ЈЕЗИК, РЕЛИГИЈУ, УМЕТНОСТ...АЛИ....!

Оно 'АЛИ' сто језика прича!

Ваистину!

(17-01-2019, 06:36 PM)Чавез Пише:  А што да не воле Путина, зато што не подржава геј популацијуSmile
Господ Бог је преко пијандуре Јелцина послао Путина да спасе његову творевину и то када су Руси већ били по свим рациналним ппоказатељима овог палог света на коленима у блату. А није послао неког научника или математичара или сликара и то Срби разумеју.

Путин је нама Србима једина нада, Срби на Косову су и тражили да их прими у РФ.
С друге стране нико не мрзи Путина као Американци Smile. Привиђају им се Руси свугде, у млеку, шифоњеру у парку.

ПОТПИСУЈЕМО!

Ваистину!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Рајхстаг је освојен у великом отаџбинском рату, који није био рат за комунизам, товариша Стаљина и интернационалу него за Отаџбину. У емисији синоћ када Оливер Стон каже Путину како су Руси били спремни да дају и последњу пару у рату са нацистима овај му одговара да нису били спремни да дају последњу пару него последњу кап крви. Али код Американаца се све гледа кроз паре и интересе. Тако га онда Стон пита, а где ви седите у Цркви, тј капели која је у његовој резиденцији, а Путин му каже па ми стојимо не седимо Smile
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 6 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним