Оцена Теме:
  • 5 Гласов(а) - 3.2 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

РУСИ И СРБИ БРАЋА ЗАУВЕК

Интересантно да од 1945-те до дана данашњег Руси су увек каснили намерно да помогну државама који су их сматрали пријатељима поготово од када је Путин дошао на власт.

Прво распад И НАТО бомбардовање Србије Руси курцом нису мрднули да нас спасу од Книна, Бања Луке преко Приштине.

Руси нису курцем мрднули да спасу Гадафија И Либију.

У Украјини су дозволили да им ЦИА смени про рускoг председника Јануковичa и доведе НАТО и прозападну власт. Док су побуњеници проруски орјентисани створили две области Луганск и Доњецк које чеја судбина РСК.

Интересантно Да РускЕ службе које су најјаче У свету нису успеле Да сачувају вoјне и политичке лидере Доњецка и Луганска већ су дозволили Да им Укри ликвидирају Гивија, Моторолу и остале војне и политичке лидере..

У Сирији Путин је закаснио 3-4 године. Кадa је већ 80% Сирије било окупирано а Дамаск пред падом тада се војно активирао да би спасао своје две базе.

Интересантно је да су Руси У Сирији претрпели страшне губитке, од рушења авиона од стране Турака до погибије целог војног хора Александров, и преко сигурно 100 војника је пало у Сирији.

Зато у Русе се не треба претерано ослањати..

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

.
У наступу у Атлантском савету Командант војно-поморских операција Ратне морнарице САД Адмирал Џон Ричардсон је нагласио да САД треба да буду агресивније према Москви и Пекингу и изговорио:

Цитат:С обзиром на то да је Русија појачала контролу над кључним поморским магистралама, дошло је време да Сједињене Државе ударе прве!

Не часећи ни часа моментално је стигао руски одговор Ричардсону, па ка'е:

Цитат:Ако Ричардсон заиста удари по Русији – ми ћемо им тако узвратити да ћемо Америку послати у камено доба!

Ако они нешто реално лансирају, потопићемо им целу ратну морнарицу!

Ко прети Русији требало би да има на уму да је она ракетно-нуклеарна сила.

Ми имамо дугу руку: крстареће ракете „Калибар“ које нуклеарне главе носе ка циљецвима удаљеним 2.500 километара, а ускоро до 4.500 километара!

.
Господи Боже сил, Боже спасения нашего, Боже, творяй чудеса един, призри в милости и щедротах на смиренныя рабы Твоя и человеколюбно услыши и помилуй нас; се бо, врази наши собрашася на ны, во еже погубити наси разорити Святыни нашя.

Ты же, вся Ведый, веси, яко неправедно восташа на ны, и яко не возможем мы противостати множеству их, аще не Ты явиши помощь нам.

Темже грешнии и недостойнии в покаянии со слезами молимся Ти:

Помози нам, Боже, Спасителю наш, и избави нас славы ради имени Твоего, да не когда рекут врази наши "Бог оставил есть их, и несть избавляяй и спасаяй их".

Но да уведят все языцы, яко Ты Бог наш, и мы людие Твои, под державою Твоею всегда храними; яви нам, Господи, милость Твою, и да приложаться к нам словеса, реченная Моисеем к людям израильским "дерзайте, стойте, и узрите спасение от Господа, Господь бо поборет по нас".

Сотвори с нами знамение во Благо, яко видят ненавидящие нас и Православную Веру нашу, и посрамятся и смирятся.

Ей, Господи Боже Спасителю Наш, крепости и упование и заступление наше, не помяни беззаконие и неправд людей Твоих и не отвратися от нас гневом своим, но в милости и щедротах Твоих посети смиренныя рабы Твоя, ко Твоему благоустроению припадающыя; возвесили сердце верных рабов Твоих Сербских и Русских о милости Твоей и укрепи его силою Твоею!

Востани в помощь нашу и разруши лукавыя советы мыслящих нам злая!

Суди обидящыя и побори борющыя ны, и обрати нечестивое дерзновение их в страх и бегство!

Православному же Воинству нашему, на Тя уповающему, подаждь во мнозем дерзновении и мужестве погнати и постигнути их и о имени Твоем победити!

А имже судил еси положити на брани Души своя за Веру, людей Твоих и Отечество, тем прости согрешения их и в день праведного воздаяния Твоего воздай венцы нетления.

Ты бо еси Заступление и Победа и Спасение уповающим на Тя, и Тебе славу возсылаем, Отцу и Сыну и Святому Духу, ныне и присно и во веки веков.

Аминь.


.
ЗАКЉУЧАК:

Русија је од Горбачова и пјаног Јељцина до јуче куповала време....ДОК СЕ НАОРУЖА!

Чињеница на коју Гњилежни Запад МОРА да се навикне, јесте:

РУСИЈА СЕ НАОРУЖАЛА, И ТО БОЉЕ, САВРЕМЕНИЈЕ И....ОНО ШТО НАЈВИШЕ БОЛИ ГЊИЛЕЖНИ ЗАПАД....ЈЕФТИНИЈЕ, ОД БИЛО КОГ ПРОТИВНИКА!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Amerika ima 14 nosača aviona...

Ceo svet ima 10 nosača


Pametnom dosta.

Nego ovo u boji komunizma sto si boldovao jarko crveno može prevod.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Кизо, да ли си ишао јуче да дочекаш Оног?Баја
Одговори

(11-02-2019, 01:33 PM)Бенито Пише:  Кизо, да ли си ишао јуче да дочекаш Оног?Баја

Ma где, ни у лудилу.

Иако су цео град звали али буквално човека по човека да дођу није дошло ни пола њих, палнирано је било око 5000 људи дошло је 2000 људи па су морали да га пребаце у двориште школе да држи говоранције да би испало како има људи.

У Ковину је требао да говори па су му отказали јер је дошло 50 људи.

Иначе пошто је у Вршцу економско стање и целом тужноме Банату, пошто није отворена нити једна једина фабрика нити се ишта озбиљно инфраструктурно дешава није имао шта да отвори он је обишао водовод који је отворен још 2010 године и једну београдску ИТ фирму која послује у Вршцу а коју је Бабић довео још 2006 године...

Иначе Вучић није хтео или нису хтели да га приме два главна вршачка тајкуна то су Рођа Драшковић који држи СЛ Таково и који је купио ВШ винограде и који их диже из пепела, пошто су били уништени.

Милан Поповић (Северинин бивши муж) држи пола Вршца хотел, касарну, сада је подигао воћњак на неких сигурно преко 100 ха јабуке. Непрегледне плантаже јабука које извози у Русију.


У целом Ј(т)ужноме Банату ситуација је очајна. Просек плате 300-350 евра, углавном минималац. Млади масовно одлазе из тужног Баната. Жене одлазе масовно у Немачку да чувају старце, села опустела, нигде посла.

Вршац, Бела Црква, Алибунар, Пландиште и Ковин су изгубили у задњих 15-20 година преко 55% становништва.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Препоставља се питање
Да сви у Србији па и РС раде своје посла ефикасно, и тако испуњава све захтева?
Е сад ко је та хијеархија ко оцењује да људи одлично испуњавају пословни захтева?

Тако се пита колико људи у послени 70 година код Срба су били смењени у било којој иституцији?

Гађао бих да твз СПЦ највише смењује......а војска, милиција, политика, и привреда најмање!

Код Срба то је обично партирска смена!
Одговори

(11-02-2019, 11:55 AM)Mekenzi Пише:  Amerika ima 14 nosača aviona...

Хоћеш рећи 14 глинених голубова или захрђалих и демодираних пловећих гробница?

Па доообро....ваљда је и то нека предност....

Сирома'

(11-02-2019, 11:55 AM)Mekenzi Пише:  Nego ovo u boji komunizma sto si boldovao jarko crveno može prevod.

Па за шуго-латиничара који никад није видео Мирослављево Јеванђеље или пак било који Часловац, сем можда на Крштењу (ако га је било), да учинимо и то чудо, тј. превод са србског на језик шатровачки који нам је увео 'роми Вук, па ка'е:

О Господе Боже сила, Боже нашего спасенија, Боже, учини чудо, погледај у милости и благодати на сирене рабе своје и чуј человјекољубиво и помилуј нас; ево, наши непријатељи су скупљени против нас, и ради уништити нас и уништити Светиње наше.

Али Ти, свемоћни и свевидећи како о неправедно усташе на нас, и ако ми не могући се одупрети множеству им, Ти нам донеси помоћ.

Тако грешни и недостојни у покајању са сузама, молимо Те:

Помози нам, о Боже, наш Спаситељу, и спаси нас Славом имени Твојего, еда не би наши непријатељи казивали "Бог је отишао од њих и нема им спаса и избављенија."

Али нека се ожалосте сви душмани, јер Ти си наш Бог, и ми народ твој, Державу Твоју вазда чувајушчи; покажи нам, О Господе, своју милост, и покажи нам речи Мојсејеве народу Израиља "држите се, стојте и видите спасеније од Господа, Господ ће се борити уз нас."

Совори нами знаменије за Добро, нека и они виде, они који нас мрзе и нашу Православну Веру, нека виде нас, нека се постиде и посраме.

Ај Господе Боже, Спаситељу, снаго и надо наша заступљеније наше, не сети се неправде и кривице свог народа и не окрећи се од нас својим гњевом, него у Твојој милости и благодати погледај својих понизних раби Твојему Благоустројству припадајушчим; осоколи срца ваших верних рабов Твојих, Србског и Руског и милошћу својом и окрепи их својом моћи!

Востани у помоћ нашу и уништи ђавољи совјет оних који нам зло мисле!

Подржи напад и борбу нашу, и претвори њихову злу смелост у страх и бег!

Православном Војинству нашему, које се у Тебе узда, подари снагу, мужество да их са смелошћу и храброшћу прогони и стигне, и во Имја Твоје победи!

И ако си кога осудио, поведи га у битку Душе своје за Веру, за народ Твој и Отачаство јего, и опрости им грехе и на дан Твоје праведне награде, врати им Венце Славе и Вечности.

Ти си Бог заступник Победе и Спасење онима који се у Тебе уздају, и узносимо славу Оца и Сина и Светога Духа, сада и заувек, и во вјеки вјеков.

Амин.


Паметном доста.

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

.
Вишеструки Доктор Драган Петровић је рекао:


ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

.
ПУТИН...20 ГОДИНА, КАКО СЕ ПОСТАЈЕ ЦАР И САМОДРЖАЦ!


ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

.
У АМБАСАДИ РУСИЈЕ СВЕЧАНИ ПРИЈЕМ: Присуствују патријарх Иринеј, Вучић, Додик

https://srbin.info/2019/02/21/u-ambasadi...cic-dodik/

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(21-02-2019, 08:04 PM)Шумадинац Пише:  .
У АМБАСАДИ РУСИЈЕ СВЕЧАНИ ПРИЈЕМ: Присуствују патријарх Иринеј, Вучић, Додик

https://srbin.info/2019/02/21/u-ambasadi...cic-dodik/

Цар Путин је врхунски шахиста, он и са црним фигурама барата, вешто распоређује Чечена, Турчина, Арапина црног па и такозваног 'рвата и, за неверовати, чифутина, на шахматну таблу света!

Нами је слао Генерала Решетњикова, Православног Монархисту и Царисту, ама пучина у NOVOSRBU упорно, стамено, гласа или за стопосто комуњаре попут покојног титића без покрића, или за лопурде и кримосе који такође типују на Тита, партизанске филмове итд. а и на педере, лезбаче, НАТО-Четнике и НАТО-попове!

Шта ће дакле Путин но да игра и са таким љуцким материјалом, још црњим фигурама од најцрњих, па ипак...ПОБЕДИМ!

Закључак:

БОЈ НЕ БИЈЕ СВИЈЕТЛО ОРУЖЈЕ НО БОЈ БИЈЕ СРЦЕ У ЈУНАКА!
У РУКАМА МАНДУШИЋА ВУКА ЈЕСТЕ СВАКА ПУШКА УБОЈИТА!


Паметном доста!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

.
Ми нијесмо фан разних шугословена с'коца и конопца који су убјежали у NOVOSRB, па тако ни Лажанског, ама свака му част што је пронашао Професора Милиновића чије излагање на крају сваког Србина осоколи и ободри!

Послушајмо добро Милиновића, он као НАУЧНИК није ни Русофил ни обожавалац Чемерике но само износи НАУЧНО ДОКАЗАНЕ ЧИЊЕНИЦЕ, па ка'е:


НЕМА ШЕМА НИ ДИЛЕМА,
ОД ЦИРКОНА СПАСА НЕМА!
ОД ЊУЈОРКА ДО ЛОНДОНА,
НЕМА СПАСА ОД ЦИРКОНА!
ОД БЕРЛИНА ДО ТЕКСАСА,
ОД ЦИРКОНА НЕМА СПАСА!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

На 17 минута тај Проф је заборавило за ДАРПА!
Одговори

Да ли је Русија гласала За увођење санкције Југославији 92-ге?

ЈЕСТЕ, ЈЕСТЕ

Да ли је Русија гласала за потписивање дејтона?

JEСTE, ЈЕСТЕ.

Да ли је Русија гласала за оснивање хашког суда?

ЈЕСТЕ, ЈЕСТЕ.

Да ли је Русија гласала за rezoluciju 1244?

ЈЕСТЕ, ЈЕСТЕ.

Да ли је Русија послала и један једини метак србима у РСК??

НИЈЕ, НИЈЕ.

Да ли је Русија послала и један метак Србима у РС?

НИЈЕ, НИЈЕ.

Да ли је Русија послала или војно интервенисала 1999 године када је бомбардован СРJ?

НИЈЕ , НИЈЕ.

Да ли су Руси реаговали на сваку издају Косова од 2000-год Да су oзбиљно запретили српској власти??

НИСУ, НИСУ.

Да ли су Руси и Путин икада сачували Иако имају најјачу тајну службу на свету иједниг јединог србина од хашког суда?

НИСУ, НИСУ.

Паметном доста.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним