Оцена Теме:
  • 5 Гласов(а) - 3.2 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

РУСИ И СРБИ БРАЋА ЗАУВЕК

Нова совјетска власт формирала организацију за преврат у тек створеној Краљевини СХС: КП Југославије основана 1918. године у - Москви
https://www.novosti.rs/%D0%B2%D0%B5%D1%8...u---Moskvi

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори


Цитат:НЕМА ШЕМА НИ ДИЛЕМА,
ОД ЦИРКОНА СПАСА НЕМА!
ОД БЕРЛИНА ДО ТЕКСАСА,
ОД ЦИРКОНА НЕМА СПАСА!
ОД ЏУЈОРКА ДО ЛОНДОНА,
НЕМА СПАС ОД...ПОСЕЈДОНА!

(23-06-2020, 12:04 AM)Шумадинац Пише:  Нова совјетска власт формирала организацију за преврат у тек створеној Краљевини СХС: КП Југославије основана 1918. године у - Москви
https://www.novosti.rs/%D0%B2%D0%B5%D1%8...u---Moskvi

Цитат:Даклем податак да је прва КП Југославије формирана у Москви окупираној од јудео-бољшевика Уљанова Блума (лажно име Лењин) и Леона Бронштајна (лажно име Троцки), само потврђује податак да је ДРУГИ ЧИН исте белосветске завере и ГЛОБАЛИСТИЧКЕ РЕВОЛУЦИЈЕ одигран у Београду 1919-е, ТРЕЋИ ЧИН у Вуковару 1920-е, када је речене КПЈ обликована и потврђена од стране Живка Топаловића који је и неприкосновени творац тог трећег чина!

Међутим!

ЧЕТВРТОМ, И НАДАМО СЕ ПОСЛЕДЊЕМ ЧИНУ, ове планетарне драме, присуствујемо управо данас у Чемерици где иста јудео-бољшевичка хидра покушава да обори легално изабраног Председника Трампа!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

[Слика: 5610567.jpg]

Цитат:Кустурица у главном храму Оружаних снага РФ: Ово је доказ да се Русија граничи са Богом

25.06.2020.

НАГЛАСИО ДА МУ ЈЕ ТЕШКО ДА СХВАТИ ДА ЈЕ СВЕ САГРАЂЕНО ЗА САМО ГОДИНУ И ПО


Велики број руских медија објавио је да је србски режисер Емир Кустурица посетио главни Православни храм Оружаних снага Русије, подигнут у част 75. годишњице победе у Великом Отаџбинском рату.

Посету је потврдило и Министарство одбране Руске Федерације. навело је да се Кустурица упознао са „елементима уметничког и архитектонског украшавања храма“, а да га је највише импресионирала Икона Спаситеља.

„Не могу да верујем – признао је - да је овај комплекс изграђен за само годину и по. Ова Црква Оружаних снага Русије симбиоза је Православног осећања и граница ваше домовине. Без тог осећаја и без те филозофије, Русија не би била земља која граничи са Богом. Овај храм је плод снаге, талента и Вере“.

Кустурица је, иначе, разгледао и дворане и галерије музејског комплекса "Пут памћења“ у којем су сабрани историјски експонати из времена Великог Отаџбинског рата. Фотографије, војни документи, награде, оружје, лични предмети војника и официра...

Кустурица је оно што су у храм уградили руски грађевинари, уметници који су радили фреске и мозаике, вајари и остали упоредио са „делом Леонарда да Винчија“.

У књизи сећања је записао: „Моја осећања се не могу описати речима. о овоме ћу сигурно писати. Не познајем модерну архитектуру, али када видим овај храм – уверен сам да постоји модерна архитектура“.

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

То је полубудистички храм http://borbazaveru.info/content/view/12894/1/
Одговори

(25-06-2020, 07:12 AM)пек. Пише:  То је полубудистички храм http://borbazaveru.info/content/view/12894/1/

Цитат:http://borbazaveru.info/content/view/12894/1/

„Изградња главног храма Оружаних снага Руске Федерације је завршена“, саопштило је Министарство одбране. У септембру 2019. године, у парку „Патриот“ у граду Кубинка у Московској области, положен је први камен у темељ новог храма. У његове темеље уграђен је и грумен српске земље.

На тој церемонији учествовали су лажни патријарх Кирил, тзв.председник Путин (или кога већ представља под силиконском маском) и тајни будиста министар одбране Сергеј Шојгу.

Цитат:ПРОСВЕТАР пише:

Тужно и отужно је гледати како је после Бокана и Влада Димитријевић, иначе главни уредник сајта 'Борба за веру', изгледа начисто пук'о!

Падају сви стубови Православне мисли у Срба један по један!

Димитријевић је најпре напао име града АСТАНА у Казахстану тврдећи да је то неки анагарам од 'Сатана' а завршио је са одом дворском писцу Јосипа Броза, самоубици и алкосу Бранку Ћопићу!

Ну шта'ш....уз јерес екуменизма Шумадрипца овдашњег, имамо и јерес псеудо-зелитизма илити ЗАДРТИЗМА, коју ође достојно представља лик са надимком 'херцеговац'!

(05-06-2020, 01:28 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(04-06-2020, 11:53 PM)Уставобранитељ Пише:  Пре два дана сам читао агенцијске вести АНСЕ, тј. оног пропагандног гласила које је остало од АНСЕ. У једном преносу наводе да је Трамп искористио мирнију атмосферу у Вашингтону и "направио још један гаф" (искористили су израз "scivolone di Trump") тиме што је посетио Цркву Светог Јована (тзв. Председничку цркву) на Лафајет скверу. На то су додали потпуно непоткрепљену тврдњу да се "то није допало хришћанском свету", не објаснивши коме се то није допало и зашто. Иначе, овај англикански храм је оштећен током нереда у Вашингтону.

Посета храму је гаф?

Само излудели од мржње сатанисти могу да прогласе овај Трампов Крстни Ход до Цркве као "гаф"!

Међутим!

Огромна већина од 325 мелеона Американаца, па и свих народа света, је у овом гесту видела јуначки и државнички потез јер, није тајна, Лихварској Хидри остаје само да проба да га убије снајпером јер им и овај покушај грађанског рата пропада!

Погледајмо и просудимо сами:


Оно јес....ми за ову тврдњу имамо исто толико доказа као и сатанисти за свој баљезг о "гафу" али....ИСТИНА је ипак на нашој страни!

(05-06-2020, 09:21 AM)херцеговац Пише:  Просветару,
Имаш ли ти бар иоле представе шта је крстни ход?

(05-06-2020, 04:40 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(05-06-2020, 09:21 AM)херцеговац Пише:  Просветару,
Имаш ли ти бар иоле представе шта је крстни ход?

Немо'све БУКВАЛНО да схваташ! У случају безнађа и одпадништва од Цркве у Чемерици и најмањи корак ка Господу јесте први корак у Крстном Ходу!

Себи убраду:

Ултра-зилотизам штети Цркви, саблажњава мале, спречава пут ка Светој Тајни Покајања а Господ нам поручује да "чак и они који дођу у пет до дванаест"...итд.!

С'тим у вези има право Полковник Јевтовић* кад се жали на понашање Монаха-немонаха према Покајиницима!

----------------------------------------

*Излагање Полковника Горана Јевтовића:
https://www.youtube.com/watch?time_conti...e=emb_logo

(05-06-2020, 06:07 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(05-06-2020, 05:45 PM)херцеговац Пише:  Управо причаш као јеретик.

Себи у браду...
Шта Америка уради од човјека...

Притајени екуменизам и ултра-зилотизам јесу два пута ка истом бездану!

Пример (С)атанасија Јефтића говори хиљаду језика а на овом форуму Шумадрипац и ти заузимате оба почасна места!

Ваистину!

(05-06-2020, 11:56 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(05-06-2020, 06:14 PM)херцеговац Пише:  Па теби су сви исти и 'Аре кришна, суботари, презбертаријанци, Јеховини свједоци... и Црква!

Ти не да мјешаш бабе и жабе, него у свом безумљу и браниш ту мјешавину...

Себи у браду...
Јес' модерно је то у Америци...

Ти ниси читав, какви Јеховини свдоци, суботари итд...!

Трамп је верник Шкотске Пресбитеријанске цркве и у свом ходу ка спаљеном Храму носио је са собом исто Свето Писмо које би и сваки Србин Православни собом понео!

Није мог'о собом понети и Свето Предање ал'шта'ш, тешко је то, сто кила има....

Међутим!

Ако мислиш да сви Срби који се пишу као Православни уопште знају шта је то Свето Предање и кол'ко има кила грдно се вараш а за вас ултра-зилоте и Свети Николај је био јеретик јер је школован на старокатоличком факултету у Берну па у Њемачкој и Енглеској у Оксфорду, где је припремао докторат из философије и затим га у Женеви, на француском, и одбранио, а у младости је био велики заступник либералних идеја и екуменизма а на крају пута...Православни Светац!

Па зар и тај први корак Доналда Трампа преко те улице са Светим Писмом у руци не би могао да буде и први корак једног будушчег Православног Светитеља?!

Ма јок...то ЧУДО је немогууууууће....гракнуће углас сви ултра зилоти овога света!

Себи убраду:

Шта'ш....

(06-06-2020, 01:12 PM)херцеговац Пише:  Не разликујеш протестантске секте од Цркве!
Аргумент са ношењем Светог Писма ти је инфантилан.

Да знаш ишта о светом Николају знао би и шта је писао о својим раним радовима што не умањује оно што он јесте и исто га не умањује ни то гдје је ишао на постдипломске ...

Не разликујеш основне ствари у вјери, а лупаш и више него Максим по дивизији...

Упрати разлику светац, светитељ...

За крај да се види на чију воденицу нагони воду напиши ми право име његове ћерке што је сваки дан виђамо са њим...

Цитат:херцеговац Пише:
Не разликујеш протестантске секте од Цркве!
Аргумент са ношењем Светог Писма ти је инфантилан.

Цитат:ПРОСВЕТАР пише:

Теби стварно није добро због ЈЕРЕСИ ЗАДРТИЗМА која те гони, тј. ниси ништа бољи од сапатника ЈЕРЕСИ УЊКАВОСТИ од које пати Шумадрипац, тј. од "сестринске њуууубави" (обавезно изговарати крознос) према кримокатоличкој "цркви"!

Догађај због кога си добио напад ЈЕРЕСИ ЗАДРТИЗМА текао је овако:

1.
ЈЕДАН ХРАБАР ЧОВЕК ПРЕШАО ЈЕ УЛИЦУ НОСЕЋИ СВЕТО ПИСМО У РУЦИ!

2.
ТО СВЕТО ПИСМО (НАЈВЕРОВАТНИЈЕ ПРЕВОД ШКОТСКОГ КРАЉА ЏЕЈМСА), НИЈЕ НИШТА МАЊЕ ВРЕДНО И СВЕТО ОД НАШИХ ПЕ-ШЕСНЕС' РЕДАКЦИЈА ОД КРИМОКАТОЛИКА ВУКА ДО (С)АТАНАСИЈА КОМЕ ТЕПАЈУ ТАСА!

3.
ПРОТЕСТАНТИ НЕ ПРИЗНАЈУ СВЕТО ПРЕДАЊЕ АМА НЕ ЗАТО ШТО У ТО НЕ ВЕРУЈУ НЕГО ЗБОГ ТУМАЧЕЊА ИСТОГ ПО СОПСТВЕНОМ ЋЕФУ ОД СТРАНЕ КРИМОКАТОЛИКА, СВИХ НАСЛЕДНИКА ТРОВАЧА И КУРВАРА БОРЏИЈА И МЕДИЧИЈА ПА ДО ДАНАС!

4.
ЈЕДАН ХРАБАР ЧОВЕК ДАКЛЕ, СА НАШИМ, ХРИШЋАНСКИМ, СВЕТИМ ПИСМОМ У РУЦИ НЕМО СЕ СУПРОТСТАВИО ДИВЉАЊУ ХОРДИ МАЈМУНОЛИКИХ РУШИТЕЉА И ПАЛИКУЋА, НАПУЈДАНИХ ОД САМОГ СОТОНЕ, КОЈИ ЈАВНО ТЕРАЈУ СВЕ ЉУДЕ БЕЛЕ КОЖЕ ДА ПРЕД ЊИМА КЛЕЧЕ!

5.
ОВАЈ ГЕСТ КОД СВИХ ПРАВОСЛАВНИХ ХРИШЋАНА МОЖЕ ДА ПРОБУДИ САМО САОСЕЋАЊЕ И ДИВЉЕЊЕ!

Међутим!

Код паћеника који су жртве, вољно или невољно-знано или незнано, ЈЕРЕСИ ЗАДРТИЗМА, исти догађај је био разлог повике, не на лопурде, рушитеље и палиоце објеката који су некима светиње, него на ХРАБРОГ ЧОВЕКА КОЈИ ЈЕ ПРЕШАО УЛИЦУ НОСЕЋИ СВЕТО ПИСМО У РУЦИ, бива уаааа јеретик, јеховин сведок, 'аре кришна, суботар!

ЗАКЉУЧАК:

ТЕБИ ЈЕ ПОТРЕБНО СМИРЕНИЈЕ, ВЕРА ЧИСТА И МОЛИТВА ЧЕСТА!


Цитат:(06-06-2020 12:12 PM)херцеговац Пише:
Да знаш ишта о светом Николају знао би и шта је писао о својим раним радовима што не умањује оно што он јесте и исто га не умањује ни то гдје је ишао на постдипломске ...

Цитат:ПРОСВЕТАР пише:

СВЕТИ НИКОЛАЈ ЈЕ ДРУГОВАО, ДОПИСИВАО СЕ, УЧИО ШКОЛЕ, ПОЛАГАО ИСПИТЕ И ДОКТОРАТЕ НА ЊИХОВИМ ЈЕЗИЦИМА...код свих тих на које ти данас урлаш "уаааа јеретици, јеховини сведоци, 'аре кришне, суботариииии"!

Међутим!

Његово друговање са свим тим "јеретицима" није утицало на његову и нашу Веру но је смирено полагао уњих испите и тако био у прилици да помогне свом роду кад је затребало!

Да је урлао као ти ко зна шта би било и од њега и од нас!

ЗАКЉУЧАК:

ТЕБИ ЈЕ ПОТРЕБНО СМИРЕНИЈЕ, ВЕРА ЧИСТА И МОЛИТВА ЧЕСТА!

Цитат:херцеговац Пише:
Упрати разлику светац, светитељ...

Цитат:ПРОСВЕТАР пише:

Немооо?!

Па 'ајде ти среди те разлике да не певамо погрешно сваке године:

Ускликнимо с љубављу
Светитељу Сави
Србске Цркве врховној
Светитељској глави,

С неба шаље Благослов,
Свети Отац Сава....

Пилот

Цитат:херцеговац Пише:
За крај да се види на чију воденицу нагони воду напиши ми право име његове ћерке што је сваки дан виђамо са њим...

Цитат:ПРОСВЕТАР пише:

Његова ћерка је Јеврејка, прво зато што јој је и мати била чешка Јеврејка.

Међутим!

У овој борби на живот и смрт свака страна се стратешки осигурава, Хришћани скоро по правилу имају свог Јешу злу не требало, а Јевреји свог Хришћанина, прво због истог 'злу не требало' а друго по вишемиленијумској стратегији да увек имају свога на свакој страни!

Е сад....жртве ЈЕРЕСИ ЗАДРТИЗМА то не неће а и не могу да виде, исто као и у случају Стаљина, ну тои је друга прича!

Међутим!

Нами се чини да тебе мучи, поред ЈЕРЕСИ ЗАДРТИЗМА и ЈЕРЕС ФАТАЉИЗМА, бива "свуден су они, држе и Трампа и Путина и Зија, сви војују против нас, нема нам спаса..."!

Туна већ залазимо и у тежи грех УНИНИЈА а и војнички речено ДЕФЕТИЗМА, или у ЈЕРЕС НЕПРОТИВЉЕЊА ЗЛУ због које је Толстој био одлучен од Цркве а од које је и наш Љотић патио у младости!

Међутим!

Због ширења ДЕФЕТИЗМА У ЈЕКУ БОРБЕ НА ЖИВОТ И СМРТ, ФАТАЉИСТИ СУ УВЕК БИЛИ ИЛИ КАМИЧАК У ОПАНКУ ИЛИ КАМЕН СПОТИЦАЊА У СРБСКОМ УСИЉЕНОМ МАРШУ КРОЗ ИСТОРИЈУ а такве свака Војска, па и Православно Христољубиво Војинство, одведе у први јендек и под хитно усмрти као што је и Карађорђе морао да убије свог поочима због истог "нема нам спаса, велика је турска сила, ДРЖЕ СВЕ ПОД КОНТРОЛОМ"!

Међутим!

КАРАЂОРЂЕ НИЈЕ БИО ГАДЉИВ НА ЈЕРЕТИКЕ НО ЈЕ ПРЕГАЗИО САВУ И СТУПИО У САВЕЗНИШТВО СА КРИМОКАТОЛИЧКИМ ДУШМАНИНОМ ЕДА БИ ИСКОРИСТИО ПРИЛИКУ КАД СЕ ЈЕДАН ДУШМАНИН УХВАТИ ЗА ГРЛО БИЈЕЛО СА ДРУГИМ, А ДА НЕ ЗАБОРАВИМО ОНОГ ГРЧКОГ ПОПА КОЈИ ЈЕ ИЗДАО ТУРЦИМА ХАЏИ-РУВИМА И ЂАКОНА ВАКУМА-ИСТО ЗБОГ ФАТАЉИЗМА!

ЗАКЉУЧАК:

ТЕБИ ЈЕ ПОТРЕБНО СМИРЕНИЈЕ, ВЕРА ЧИСТА И МОЛИТВА ЧЕСТА!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

.

Цитат:ЗАКЉУЧАК:

Ја сам покушао да темељно и аргументовано одговорим на писаније Брат Херцеговца али није ми дозвољено и то није први пут!!

Такође ође се сви жале на "километарске текстове" почев од самог Гос'н Самарџића, а са идејом да се овај форум, који пружа изванредне графичке и друге могућности за смислен разговор подкрепљен чињеницама-претвори у неку чет-кафану или у обично твитовање!

Нами је та политика нејасна па одустајемо од даљих дискуисја док се не разбистри у ком правцу уопште иде форум а наше је мненије да је твитовање уместо разговора последица сужене свести млађих (де)генерација које по ваздан буље у свој телефон и...твитују и текстују а да им даш плајваз уруке ни своје име нијесу у стању да напишу!

Такви ће сутра да владају-не треба нами 5г, сами се убијамо у појам!

Киза највише протествује против "километарских текстова" јер изгледа да није у стању да се концентрише на текстове са више од пар простопроширених реченица! Наиме код истог и сличних је у питању озбиљан Attention Deficit Disorder (ADDA):

https://add.org/?gclid=CjwKCAjwlZf3BRABE...bcQAvD_BwE

Братски поздрав свима и све најбоље.


Ваистину!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Његова светост Православни Патријарх Москва и све Русије Кирил, гласао је данас на референдуму за уставне промене које ће увести руску Бога у Руски Устав први пут после јудео-бољшевичке револуције.

[Слика: -G8bk8SSGHDZE7ID5p2Zd7rSPePnpa1_B_3CnxEi...Nw=s512-nd]

Промене Устава браниће и Брак као заједницу мушкарца и жене.

Његова Светост позвала је све грађане Русије да гласају за измене Устава тако да нација увек буде у стању да разликује добро од зла и да повеже модерну Русију са 1000 година своје Хришћанске историје.

Ако референдум прође ово ће бити још једна велика победа Цркве против секуларизма и либерализма.

Ну ипак, треба учинити још много да се исправе злочини и грешке комуно-сатаниста у Русији.

Да поновимо и кажемо опет и опет - Господе Исусе Христе, Сине Божји, смилуј се на нас!

КОМЕНТАРИ:

Julianna Oprea
3 hours ago
The Patron of Russia is St.Andrei and he's a powerful saint,one of Jesus disciple!
He was crucified on cross which was in form of X-but St.Andrew never betray Jesus !
Scotland has choosen st Andrew as Patron of Scotland .

J G
3 hours ago
We need something like this in America.

Daan Schlüter
2 hours ago
I wish my country was this religious, but sadly the majority of people in the Netherlands aren’t even religious anymore.

aleko burnadze
3 hours ago
God is with Russia! Christ have mercy

Rares Ionescu
4 hours ago
God bless his Holiness!☦

Hernan Mendoza
3 hours ago
May the Will of the Lord be done!

Marko Tabaković
4 hours ago
That's it, I'm moving to Russia!

ወዲ ስመጃና ሰንዓፈ ሓላል
3 hours ago
God bless all the Christian

Johnny D
2 hours ago
Russians are defenders of Christian values.! Hallelujah.! Glory to God and may God bless RUSSIA.!

Jordan Coggburn
3 hours ago
Awesome. I live in California. Wish i was living in Russia.

Monk John
4 hours ago
Glory To God!!!

The Inquiring Humanist
1 hour ago
Russia is setting a great example of how to fight back against scientific materialism and technocracy. In the west, our society has become too materialistic and is being run by elites who have a desire to merge mankind with technology.

Pumpkin King
3 hours ago
This is epic!

Giovanni Arcadi
3 hours ago
God bless Holy Russia ✝️☦❤

Masto
2 hours ago
Luckily i m croatian so if i wanted to move to russian langauge wouldnt be the problem hehe

Legendary Collektor
1 hour ago
Truly We (America) are on the wrong side of history

Celeste Rubillo
3 hours ago
Dios a Fortalecido a Rusia, y será la precursora de unir a todos los cristianos!!
Viva Cristo Rey!!!!!

Paul Toma
1 hour ago
As a catholic I envy the Orthodox Church’s zealousness and devoutness in their countries. I pray that the western church does the same.

Michael Almaaia
2 hours ago
Lord Have Mercy,
Keri ya elaison.
Ghospoli Pomelo
Ya Rabu Erham
Live Long Your Holiness.
Congratulation Russia and Russians.
Pray for the same in America

Renaud de Châtillon
2 hours ago
LET IT BE SO!!
LET CHRIST REIGN IN RUSSIA AGAIN!!!

Julian Phillips
2 hours ago
Yes. It would definitely be a holy thing pleasing to God if Russia were to outlaw abortion, especially since the Soviet Union was the first to legalize it, having done so in the 1920's.

william fontoura
4 hours ago
Hope they vote

dianno marsden
1 hour ago
God bless Russia, love from NZ and Australia!! Smile

Zengine
3 hours ago
Thank you Patriarch

eyesofthewolf101
40 minutes ago
Bless you, and I pray the US passes such legislation in the near future as well. Lord knows, we need it

shinji nakajima
1 hour ago
GOD Bless d russian people, GOD Bless russia, GOD Bless putin

Yannick Fournier
3 hours ago
Slava Bogu y Hristu!

Annmaria Lunn
2 hours ago
Peace peace peace .love love love .god bless you

WinterMan75
1 hour ago
And so the sun sets upon the West, and rises upon the East...this is a surreal time to be a Catholic American.

John Goraczyk
2 hours ago (edited)
Christianity isnt Russian, its universal, but thankfully Russia is carving out a space for it. I was Christian before American, and have eastern european heritage, but i really hope we can stop the hatred against christianity in America, because while we can learn Russian language and they might eventually take some Christian refugees, uprooting yourself is not a good thing.

Nico Frontier
44 minutes ago
Pls Pry for us in Africa and for the unity in the Holy Orthodox Church we beg you Holy Father!

Wilfrederick
1 hour ago
What amazing news! I shall pray for this.

Paulline Gibson
2 hours ago
Excellent. Lord have mercy.

Eye Hs
1 hour ago
God bless orthodox church ☦

jm Dudley
4 hours ago
Brilliant

paulathomas. Graham
37 minutes ago
In Ireland we have had the 8th amendment removed which protects your right to life from conception to natural death.
We also have had the status Marriage and Family changed with the legislation of same sex marriage. If you stand for Orthodox, Apostolic Christianity you're regarded as a Dinosaur. The Irish constitution speaks of "Cherishing all her Children equally" but that isn't what is happening. They talk about freedom of speech but all that means is that you can have an opinion on something as long as it's the same as theirs. " When nations perish in their sins tis in the Church the Leprosy begins " .

Autistic Christian Egalitarian
2 hours ago
It’d be great if he also would support legislation to protect domestic violence victims instead of opposing it.

አቤል
7 minutes ago (edited)
This is very very good news. my brothers and sisters be brave. our lord had won this world. so we can also do it.because we are not alone. the lord of the universe is with us. Lord have mercy on us. Kirya layson !!

Arjen van Doorne
2 minutes ago
Civil rights are of the people fearing dead. Birth right is of God to proof the right to belief to God for the future of eternity with God's promise of eternal life in Paradise. With a clear conscience, a memory with no sin God is unstoppable as God's promise of the kept youth of 28 proofs foreseen as promised in God's policy by promise with the Eucharist. Receiving of God the knowledge of the computer as child were no sin as the computer still has another promise.

cedonullidude
1 hour ago
Marriage between one man and one woman were written into the Irish constitution but was thrown out during a referendum. Nothing is guaranteed even if it’s written in the constitution. If a future degraded generation were to come about in Russia it could just as easily be thrown out also.

------------------------------------------

Итд. итд....Ово иде сатима док поклоници ЈЕРЕСИ ЗАДРТИЗМА попут лика са надимком херцеговац, урлају: Уааааа лажни патријарх Кирил, уааааа тзв.председник Путин (или кога већ представља под силиконском маском),
уааааа тајни будиста министар одбране Сергеј Шојгу.....

Ну шта'ш.....

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори


Ваистину!


Ваистину!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Црни Милораде, Ево и цар Путин дозволио лезбејке.Ево је једна од најпопуларнијих рускиња која живи са партнерком и то редовно објављује на инстаграму..

https://www.instagram.com/p/CA4sBconqNZ/...9byet0py86

кукуууу и леле...чак и Русима дели поклонекроз наградне игре...

кукуууу и леле...чак и Русима дели поклоне кроз наградне игре аж дваж мелеона Руса је "прати"...ауууу ови Руси ко трулежни запад ..

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(01-07-2020, 12:53 PM)Mekenzi Пише:  Црни Милораде, Ево и цар Путин дозволио лезбејке.Ево је једна од најпопуларнијих рускиња која живи са партнерком и то редовно објављује на инстаграму..

https://www.instagram.com/p/CA4sBconqNZ/...9byet0py86

кукуууу и леле...чак и Русима дели поклонекроз наградне игре...

кукуууу и леле...чак и Русима дели поклоне кроз наградне игре аж дваж мелеона Руса је "прати"...ауууу ови Руси ко трулежни запад ..

Кидање



Цитат:ЗАКЉУЧАК:

Ја сам покушао да темељно и аргументовано одговорим на писаније Брат Херцеговца али није ми дозвољено и то није први пут!!

Такође ође се сви жале на "километарске текстове" почев од самог Гос'н Самарџића, а са идејом да се овај форум, који пружа изванредне графичке и друге могућности за смислен разговор подкрепљен чињеницама-претвори у неку чет-кафану или у обично твитовање!

Нами је та политика нејасна па одустајемо од даљих дискуисја док се не разбистри у ком правцу уопште иде форум а наше је мненије да је твитовање уместо разговора последица сужене свести млађих (де)генерација које по ваздан буље у свој телефон и...твитују и текстују а да им даш плајваз уруке ни своје име нијесу у стању да напишу!

Такви ће сутра да владају-не треба нами 5г, сами се убијамо у појам!

Киза највише протествује против "километарских текстова" јер изгледа да није у стању да се концентрише на текстове са више од пар простопроширених реченица! Наиме код истог и сличних је у питању озбиљан Attention Deficit Disorder (ADDA):

https://add.org/?gclid=CjwKCAjwlZf3BRABE...bcQAvD_BwE

Братски поздрав свима и све најбоље.


Пилот

.
https://www.youtube.com/watch?v=A-wdL0VTw8A

AMERICA TODAY....WELCOME TO THE PLANET OF APES!!!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

.
Цитат:Русија добила Устав у којем се помиње Бог, а браком сматра само савез мушкарца и жене

01.07.2020.

УСТАВНИМ ПРОМЕНАМА ПУТИН ДОБИО ПРИЛИКУ ДА СЕ 2024. ПОНОВО КАНДИДУЈЕ ЗА ШЕФА ДРЖАВЕ

РУСИЈА више нема либерални, американизовани Устав који јој је наметнуо Борис Јељцин у пијаном стању, тако што је тенквоима разорио сопствени Парламент.

Русија је добила фактички нови Устав у којем се наглашава:

Преци су нам оставили идеале и веру Бога!

Русија је измењеним основним Законом Русима признала статус државнотворног народа који је у саставу њеног многонационалног савеза равноправних народа.

Русија је уставном нормом забранила свако отуђивање своје територије, па Јапан може да заборави на четири јужна Курилска острва, Њемачка на Калињинград а тзв. "украјина" на Крим а и шире.

Русија сада има Устав у којем је брак дефинисан само као савез мушкарца и жене.

Русија је уставно уздигла децу и бригу о деи и Породици у врхунски приоритет државне политике.

Русија је уставном нормом забранила свим својим званичницима – од шефа државе и министара до последњег судије и тужиоца – да имају двојно држављанство, стални боравак у било којој другој држави и рачуне и драгоцености у страним банкама.

Централна изборна комисија РФ објавила је на основу 90 одсто пребројаних гласова на уставном референдуму да је излазност била 64,99 одсто, а да се за уставне промене изјаснило 77,93 одсто а против је било 21,27 одсто.

Москва је промењени устав подржала са 65,9 одсто.

Један од разлога оваквог исхода уставног референдума је и то што је измењеним највишим Законом РФ омогућила Владимиру Путину да се 2024-те поново кандидује за шефа државе јер већини у Русији је, очигледно, јасно да је земља са Путином у сигурним рукама и на добром путу.

.
Црња Гора изгласала Закон о истополним браковима !!!

01.07.2020.

За усвајање Предлога закона о истополном партнерству, била је потребна подршка 41 посланика, а данас је изгласан гласовима 42 посланика и Закон о животном партнерству лица истог пола изгласан је данас је у Скупштини Црње Горе.

За усвајање Предлога закона о истополном партнерству, била је потребна подршка 41 посланика, а данас је изгласан гласовима 42 посланика, јављају Вијести.

Из организације ЛГБТИ форум прогрес су усвајање закона оценили као историјски корак у борби за љуцкиправа ЛГБТ особа у Црњој Гори.

Како истичу невладине организације ЛГБТ Форум Прогрес и LGBTIQ Социјални Центар, усвајањем Закона, који прошле године није имао потребну већину гласова, исписана је нова страница историје црногорског ЛГБТИ покрета и послата је јасна порука да грађанска већина у Црњој Гори стоји уз оне који су до данас били обесправљени и невидљиви у очима закона.

У ЛГБТ Форуму Прогрес и LGBTIQ Социјалном Центру су истакли да, као и целокупна заједница коју окупљају, поздрављају усвајање Закона о животном партнерству и честита свим ЛГБТИ особама овај историјски дан.

– Чињеница да је коначно усвојен Закон о животном партнерству има неизрециво велик значај за све ЛГБТ особе у Црњој Гори.

Ово је несагледив помак напред (ама одозади! прим. ПРОСВЕТАР) за црњегорско друштво, на нарочиту радост цјелокупне ЛГБТ заједнице.

Као организација која низ година заговара правно препознавање истополних заједница и као активни учесници Радне групе која је креирала овај Закон, веома смо срећни због оваквог исхода који смо дуго чекали.

Сада остаје оно кључно – примена овог закона у пракси-ЧУВАЈ ЛЕЂА ЦРЊЕГОРО !!! – што је сљедећи велики корак у процесу заштите људских права ЛГБТИ особа!!!

[Слика: lgbt-crna-gora-830x0.jpg]

Пилот

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори


табаџија

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Русија је окренута западу. Ко погледа Москву и децу Русије видеће да нема разлике изеђу тинејџера из Торонта и тинејџера из Москве...

Просветар баљезга о Русији а нема појма да Руси лочу кока колу, старбакс кафу, мекдоналдс, носе ајфоне и самсунге...итд..

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(02-07-2020, 12:29 PM)Mekenzi Пише:  Русија је окренута западу. Ко погледа Москву и децу Русије видеће да нема разлике изеђу тинејџера из Торонта и тинејџера из Москве...

Просветар баљезга о Русији а нема појма да Руси лочу кока колу, старбакс кафу, мекдоналдс, носе ајфоне и самсунге...итд..

Цитат:ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго Пише:

Кидање

Пај'сад ово....коначни резултати руског уставног референдума су:

Излазност - 67,97 одсто,

За - 77,92 одсто,

Антипротивно - 21,27 одсто

Портпарол руског председника Дмитриј Песков оценио је:

-То је несумњиво тријумф!!!

Е сад...од тијех 21,27 одсто НАЈВЕЋИ ДЕО ЧИНЕ ПРИПАДНИЦИ ЈЕРЕСИ ЗАДРТИЗМА (које ођекаре достојно представља лик 'Херцеговац'), тј. то су они који тврде да Путин није вратио Русе Православљу, да није подигао довољно Цркава и Манастира, да су га Русима подментули чифути, да носи силиконску маску на глави и тако то!

Даклем на оне који су "окренути западу, лочу кока колу, старбакс кафу, мекдоналдс, носе ајфоне и самсунге (које узгред праве разни пекинези боље од Гњилежног Запада и Чемерике)..." отпада само занемарујући проценат од тијех 21,27 одсто, статистичка грешка...шта'ш...

Тужан

Међутим!

Да би се схватио баљезг да нема разлике између дебеле ђеце од дебелих тата и дебелих мама тј. тинејџера из Торонте и шире и њихових вршњака из Москве...довољно је само стрпљиво одгледати видео о Козацима који смо дали горе и који је ЗЛОНАМЕРНО направљен на Гњилежном еда би се наудило Русији и...највећем русофобу све ће бити јасно!

Међутим!

У Кизе стрпљења НИЈЕ! Он нажалост није у стању да се концентрише јербо је код истог и сличних у питању озбиљна болештина Attention Deficit Disorder (ADDA):

https://add.org/?gclid=CjwKCAjwlZf3BRABE...bcQAvD_BwE

Ну шт'аш....

Пилот

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 5 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним