Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 4.67 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Шта се слуша ових дана...

Кулирање . . . Баја

''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)

Одговори

[Слика: t1538.gif]
Одговори

https://www.youtube.com/watch?v=-DwDTXyJyow

Одговори

Одговори

''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)

Одговори

Одговори

(„Држава“)

Одговори

Одговори

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

(„Држава“)

Одговори

За Громовника

Детаљно, од почетка до краја.....па да чујете шта....ови Rock Четници '70 Баја

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

За Chicot-а и Николаја.... ИГРА СТАКЛЕНИХ ПЕРЛИ- Inner Groove (1978)

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Не бих да се мешам у избор музике,али какве везе има ово са громовником итд. и са производњом шешира у Белгији?5+5

(„Држава“)

Одговори

(13-04-2015, 02:21 PM)Бранке Пише:  Не бих да се мешам у избор музике,али какве везе има ово са громовником итд. и са производњом шешира у Белгији?5+5

То сам частио Громовника добром музиком....у знак захвалности. Хармоника

А друго, мора се написати(рећи).... СТОП Турбоџихадфолку! СТОП Комунопинковцима! Баја

Уздравље!

Д М
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним