10-09-2018, 02:44 PM
(09-09-2018, 10:03 AM)Mekenzi Пише:(08-09-2018, 05:10 PM)ПРОСВЕТАР Пише:(08-09-2018, 01:59 PM)Mekenzi Пише: Nego, kako pluća, proveri jbg možda su stradala od kanadskih izlučevina da ne kažemo g.... trebalo je to 40 godina svaki dan udisati i otpušavati...
Nije lako biti ljotićevac g*nar...
Паааа...и чишћење гоф*ана је посао за људе од те струке, ми не пљујемо по било ком послу који поштен човек обавља еда би зарадио хлеб насушчни за себе и Породицу!
Међутим!
Руку на срце, ми као висококвалификовани водоинсталатер нијесмо се бавили гоф*нима све док не дођосмо на овај форум и не упознасмо тебе!
Шта'ш....
Pa, čišćenje gof*ana na gnijležnom zapadu nije pošten posao već najjniži posao gde si debelim Kanadjanima samo prost sluga koga ponižavaju i drže kao roba koji radi od jutra do mraka a pri tome finansirati delom plate NATO pakt, bildeberg, pederski lobi itd....
Tako da ruku na srce dal si kvalifikofan, ili verifikovan gof*ar, gof*ar ostaje gof*ar...
Нетачно!
Чишћење гоф*ана, еда би се зарадио хљеб насушчниј за Породицу јесте часнији посао од ЈЕДЕЊА ГОФ*АНА ЦЕЛОГ ЖИВОТА, и то не само од стране твог тате и маме КОЈИНО СУ ЦЕЛОГ ЖИВОТА ШЕНИЛИ ПОХРВАЋЕНОМ ЧИВИ БРОЗУ, НАЈВЕЋЕМ СРБОУБИЦИ ПОСЛЕ ПАВЕЛИЋА, но тоже од стране свих твојих ујака, стричева, шогора и свих твојих даљих и ближих рођака, пријатеља, суграђана и свих осталих знаних и незнаних ТИТОВИХ САМОУПРАВЉАЧА, КОЈИНО СУ ЊЕГОВУ ВОЈСКУ СЛУЖИЛИ, ТИТОВКУ НА ИЗДАЈНИЧКИМ ГЛАВАМА НОСИЛИ, ЗА ЊЕГОВЕ КЛУБОВЕ, ТУЂМАНОВ "ПАРТИЗАН" И ЦРВЕНУ ПЕТОКРАКУ "ЗВЕЗДУ" НАВИЈАЛИ (и јошт навијају), ПОЉСКИ МАЗУРЕК "ХЕЈ ШУГОСЛОВЕНИ" ИЗ СВЕГ ГРЛА ПЕВАЛИ И....КАД СЕ ЧУДОВИШТЕ ОД ЗЛА УСМРЂЕЛО И ЛИПСАЛО, ЗА ЊИМ И ЊЕГОВОМ НОГОМ ДАНИМА ПИЖДРИЛИ, ГОРКО, НЕУТЕШНО....!
Ми јесмо дакле Богу на висини захвални што нас је те грке судбине поштедео па смо 'вамо убјежали ђе за енглеског бакутана нико нит'чује нит'хаје кад тамо неђе са цветним шешураом на глави пресеца неке врпце, и ђе за порезу ич не одвајамо кад уз помоћ квалификованог књиговоца наше прилоге Цркви Христовој опцигујемо као и прилоге Србима во времја ратова, што наравно до Срба није ни стизало но је NOVOSRB све то себи приграбио ну шта'ш....што је било-било!
Узгред, да поновимо јер повторавање је мајка сваког наука, ми као висококвалификовани водоинсталатер нијесмо се бавили гоф*нима све док не дођосмо на овај форум и NOVOSRBA и НЕДОВРШЕНОГ ХРВАТА који пише крвавом хрватском гајевицом илити USTAŠICOM не упознасмо!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!