11-09-2018, 09:02 AM
(10-09-2018, 03:27 PM)Mekenzi Пише: Trideset godina si živeo u SFRJ. Tito ti hranio roditelje, brata, sestru, dao im i tebi i njima posao u preduzeću, rodbini braći i prijatelje.ima
Voleo si Tita klanjao mu se, opismenio te jer nisi znao ni da se potpišeš..
Нетачно!
Ти само покушаваш да 'курикулум вите' твог тате и маме КОЈИНО СУ ЦЕЛОГ ЖИВОТА ШЕНИЛИ ПОХРВАЋЕНОМ ЧИВИ БРОЗУ, НАЈВЕЋЕМ СРБОУБИЦИ ПОСЛЕ ПАВЕЛИЋА, преусмериш на наш живот и прикљученија јер ми и наша Породица Јосипу остадосмо дужни само крв и ништа више!
Нас је такорећи "од литре меса" наша старамајка одгајила и поучила Молитвама наших Светих Отаца и усиљеном маршу нашијех Светих Предака кроз историју, а ту лекцију нико од Тита до последњих титоваца није нами могао пренети, а и да је хтео није знао, јер то су за сваког Србина били ОКУПАТОРИ 100 пута гори и од Турака и од Њемаца, ако ни због чега другог онда зато што не намеравају да оду попут речених но чуче и дан-дањи у сваком NOVOSRBU илити НЕДОВРШЕНОМ ХРВАТУ који исписује Србски Језик користећи крваву хрватску гајевицу илити USTAŠICU!
(10-09-2018, 03:27 PM)Mekenzi Пише: Što se tiče tvog "patriotizma" "nacionalizma" i tu si....običan licemer i bednik koji se busa nekim patrotizmom glupostima i koji je iskoristio nesreću pravih četnika i koji se poistovećuje sa njima.
Нетачно!
Ничију несрећу ми нијесмо користили друкше до да штошта научимо од паметних људи а ми да се "поистовећујемо" са било ким нити можемо нити је то својствено нашој личности аутентичног србског националисте!
(10-09-2018, 03:27 PM)Mekenzi Пише: NEMOJ MAJMUNA I DVORSKU BUDALU IZIGRAVATI U TIM GODINAMA.
TI ĆEŠ OVDE DA SE SA NAMA PREPIREŠ.
Са ким то "НАМА"?!
Опет ти себе доживљаваш као део некакве веће групе на форуму а не видиш јадан да си ЈЕДИНИ шуго-латиничар, југо-тито-носталгичар и војвођанер ође, који до подне пиждри за Јосипом Фрањом а од подне за Јосипом Брозом, који је, узгред буди речено, кумовао Autonomnoj Pokrajini Vojvodini!
Да све ово није жалосно било би смешно!
Шта'ш....
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!