12-09-2018, 07:34 PM
Mi ođe smo se strašnih golgota nagledali. Ođe malo ispred načeg prozora su bile barake djesu dolazile prvo izbeglice iz krajine, kada taman htedoše da zatvore taj izbeglički kamp, počeše da dolaze izbeglice sa Kosova..
Eh ti jadni i tuzni ljudi i te face..
Tako da smo MI kao i VI shvatili 2000 kada su nas regrutovali da je bolje izbegavati vojsku koliko moze i tako smo odlagali studije ovo ono dok Tadic nije uveo civilno sluzenje pa smo i to izbegli i na kraju oslobodjeni..
Samo se ugledamo na starije, kako su ubježali u Kanadu kada je stari vec promenio ustav, vec skoro lipsao, a barut zamirisao..
Eh ti jadni i tuzni ljudi i te face..
Tako da smo MI kao i VI shvatili 2000 kada su nas regrutovali da je bolje izbegavati vojsku koliko moze i tako smo odlagali studije ovo ono dok Tadic nije uveo civilno sluzenje pa smo i to izbegli i na kraju oslobodjeni..
Samo se ugledamo na starije, kako su ubježali u Kanadu kada je stari vec promenio ustav, vec skoro lipsao, a barut zamirisao..
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.