12-09-2018, 07:34 PM
Mi ođe smo se strašnih golgota nagledali. Ođe malo ispred našeg prozora su bile barake djesu dolazile prvo izbeglice iz krajine i bosne, kada taman htedoše da zatvore taj izbeglički kamp, počeše da dolaze izbeglice sa Kosova..
Eh ti jadni i tuzni ljudi i te face..
Tako da smo MI kao i VI shvatili 2000 kada su nas regrutovali da je bolje izbegavati vojsku koliko se god moze i tako smo odlagali studije ovo ono dok Tadic nije uveo civilno sluzenje pa smo i to izbegli i na kraju oslobodjeni..
Samo se ugledamo na starije, kako su ubježali u Kanadu kada je stari vec promenio ustav, vec skoro lipsao, a barut zamirisao..
Eh ti jadni i tuzni ljudi i te face..
Tako da smo MI kao i VI shvatili 2000 kada su nas regrutovali da je bolje izbegavati vojsku koliko se god moze i tako smo odlagali studije ovo ono dok Tadic nije uveo civilno sluzenje pa smo i to izbegli i na kraju oslobodjeni..
Samo se ugledamo na starije, kako su ubježali u Kanadu kada je stari vec promenio ustav, vec skoro lipsao, a barut zamirisao..
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.