21-09-2018, 11:37 AM
(20-09-2018, 05:46 PM)ПРОСВЕТАР Пише:(20-09-2018, 03:27 PM)Mekenzi Пише: Danas je Boško demokrata u skupom odelu....mene Boško sve više podseća...u skupom odelu i eleganciji.
Невероватно кол'ко је NOVOSRB одједном љубоморан на тих Бошкових пар одела!
Проблем је у томе што би УГУЗЉУБИ Гњилежног Запада волели да и они изгледају к'о Бошко ал'шта'ш кад немају укуса!
Приметили смо да је и Чмарић купио истоветни сако као Бошко ал'стоји му к'о пилету сисе! Онако дебео и сав подбуо мож'само да се пред огледалом пита "Због чега сам се тако надуо?"
На Бошкова "скупа одела" окомио се и Велики Војвод Шешељ, ка'е "ја сам скромно обучен, нем'пара за скупа одела", а не види јадан да њему ни најугледнији белосвецки дизајнери одеће не би могли помоћи, човек у оним мајицама изгледа к'о слон у купаћим гаћама!
Међутим!
Тајна Бошкових "скупих одела" је више него тривијална! Једноставно, његова жена је живела и радила овамо у Трбуху Сотоне, уштедела нешто цркавице и вратила се тамо где је упознала Бошка и помогла му да купи пар пристојних одела.
Наравно све у Бео'раду, а има и у Чачку....има бре за све ама треба, осим нешто мало пара (мање него што просечни NOVOSRB потроши на цигаре и кладионицу), и мало линије и укуса!
Мање пљескавица, крвавица, сремских комбасица, џигерњача, шваргли и кавурми на кајмаку-више Поста и шетње по селима око Чачка!
Паметном доста!

Da te nema trebalo bi te izmisliliti...
Nije žena, nego tetka CIA Jasmina poslala par komada odela iz Amerike. Ne može naš Boškić kao demokrata da izgleda otrcano medju kolegama demokratama..
Nego kako komentarišeš kao veliki fan Boška, što je sa celim glavnim nekadašnjim i sadašnjim glavnim odborom Demokratske stranke u liberalnoj proevropskoj, demokratskoj koaliciji...
I kako to da Boško više ne spominje parade, porodične šetnje, žuti lopovi/izdajnici, Ratka, Radovana, Kostu Čavoškog i ostale...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.