24-01-2014, 08:25 PM
(24-01-2014, 03:03 PM)Лепи Бора Пише:(24-01-2014, 09:07 AM)Захумље Пише: Ја бих спекулирао да вам чека судбина Грчке...Ирске....Португалије!
Реално, овде ће бити МНОГО, МНОГО горе...
Украјина има рецимо љигу на власти, док су овде на власти од талога талог у канџама ТУЂИНА!
(24-01-2014, 11:51 AM)ЗолаБГД Пише: Сасвим случајно сам видео ту емисију,јер слабо гледам ТВ..кад видиш тог типа који је био наш амбасадор у Кијеву можеш да замислиш какво је 99% наших ''дипломата''.Тај трећи је Николић,пријатно ме изнендадио са коментарима јер је ранијие био тежак еуфиличар..
И мене изненади тај Николић, али не много.
Има доста ЕУ фанатика који су пукли оном ствари о ледину, па долазе памети. Видели да се ЕУ не маже на леба, већ ти отме и ту кору леба из руке.
Разум је неопходна ствар, а то не негира Правдољубивост и Истинољубивост, делове који видно фале ЕУ фанатицима (додуше и свима нама).
Па мислим тај Николић је и даље у неким званичним инстуцијама па зато сам то рекао да ме изненадило његово јавно иступање..а не мислим на обичан свет,међу поштеним обичним светом који срећемо на улици мислим да је сада реално минимум преко 60% против Еу,а ја лично мислим да то сада иде и преко 70%.. Кад мало погледаш видиш да цело друштво сваки следећи не дан него сат тоне све дубље и дубље-