29-09-2018, 11:52 AM
(29-09-2018, 12:05 AM)Mekenzi Пише: Ja osnovano sumnjam da iza promene politike dveri od nacionalističke i patriotske ka demokratskoj i liberalnijoj struji stoji isključivo Jasmina Vujić.
Како то "основано", на основу чега ти то сумњаш?!
Нормалном човеку је довољно да само погледа фотографију Др. Јасмине Вујић па да схвати да та негована женица нема никве квалификације да утиче на политичку оријентацију било кога!
Госпожа Јасмина је дивно биће, врсни научник и велики србски патриота, прегаоц, орач на србској њиви и радник на хуманитарном плану ама никве она нема везе са политиком!
Чу'ш....Јасмина ће сад да политички усмерава Бошка како да спасава пролупали NOVOSRB док уствари ни она ни Бошко не схватају дубину посрнућа истог!
Једини који је схватио да је остатак од остатака некада славног Србског Народа постао једна обична стока безрепа, маса латиничара и безличних типова са Обама фризурама, мајицама на којима обавезно нешта пише и ташницама-педерушама преко груди, јесте Велики Војвод Војислав Шешељ!
Међутим!
Исти је тоже схватио да му је у ово мало живота што му је преостало најцелисходније да се и он одрекне вечних Србских Идеала и загњури своју тешко оболелу телесину у блатиште "Задруге" и "Парова" а све кличући "Ура, ово је прави србски народ"!
Велики Војвод је научио лекцију да се пита не прави од го*вана, кад је оно позивао на устанак против титића без покрића кад је исти титић васпоставио границе на Дрини, па му дошло пет 'иљада људи, а неколико дана касније изашло 100 (и словима СТО) 'иљаде-црни Милораде, да спаљује грчку амбасаду, јединог пријатеља кога смо имали, због игре чамуга из Харлема зване "баскет" то јест убацивања лопте у пробушен зембиљ!
Зато се Велики Војвод и појавио у емисји кловна Чмарића са учесницима "Парова", са Екремом, Змајем и Ером Ојданићем!
1 билмез = 1 глас па је тако Велики Војвод прикупио више болмеза него смерни Хришћанин Бошко, јер...ДАНАШЊА НОВО-СРБИЈИЦА НИЈЕ ВИШЕ ЗЕМЉА ПРАВОСЛАВНИХ ХРИШЋАНА И ЈУНАКА ИЗ БАЈКЕ, НЕГО КУКАВНИ ЛАТИНИЧАРСКИ ТИТОСТАН...итачка!
Кловн Чмарић и није тако блесав к'о што се прави, на критике због "Задруге", "Парова", "Фарме" и осталих сра*ња увезених са Гњилежног Запада, он је изјавио:
-ЈА САМ САМО ПОСТАВИ ОГЛЕДАЛО ПРЕД СРБЕ!
Паметном доста!
Ми рекосмо, по пустињи викасмо, ма Душу спасисмо!
Међутим!
У надежди смо да ће честита Докторка Јасмина пажљиво проучити сва пљувања која на њену адресу долазе из NOVOSRBA, па да ће, сходно тијем сазнањима, и одредити своје даље ангажовање у односу на исти!
И само да додамо што се тиче ОДРИЦАЊА од Србства јер ће то питање сигурно бити нами постављено, па каже:
БИЉНО ЦАРСТВО ОДРИЧЕ СЕ БИЉА,
ПУТЕВИ СЕ ОДРИЧУ СВОГ ЦИЉА!
СВОГ СМИСЛА СЕ СМИСАО ОДРИЧЕ,
ОДРИЧУ СЕ РЕЧИ СВОЈЕ ПРИЧЕ!
КАПИ СЕ ОДРИЧУ РЕКЕ КОЈУ ЧИНЕ,
ВИСИНЕ СУ ПАЛЕ У ДУБИНЕ!
МРТВАЦИ СЕ ОДРИЧУ ГРОБОВА,
А САЊАРИ ОДРИЧУ СЕ СНОВА!
ПО ТОЈ ЛУДОЈ ЗЕМЉИ ИДЕМ, ВИЧЕМ,
НЕ ПРИСТАЈЕМ, ЈА СЕ НЕ ОДРИЧЕМ !!!
Црнчевић Брана из бољи' дана!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!