13-10-2018, 11:33 PM
Хинслијевој "British Intelligence in the Second World War" има цело поглавље о Југославији, на 40-ак страна.
Па јели ти искрено мислиш да ти књиге од британске интелигенције су искрене?
Све редове су само релативне колико тих владавине жељу да истину се одкрије, имаш архиве са другом светском ратом што неће бити објављани до 2035 године.........зашто?
Чак и су релативно према геополитике и циљеве што имају према нама и регије!
Рекао бих то су непријатељски намање 100 година!
Ја сам на овај форум одкрио неистине, баш од агент СИС/СОЕ, преклапање разне изворе! То је било због су лагали, па рекли пола истине, па су одали сами себе.........и то гледајући на тим твз преходним радова...........дошта од њи не вреду папир на ћему су били написани......тачка!
Па јели ти искрено мислиш да ти књиге од британске интелигенције су искрене?
Све редове су само релативне колико тих владавине жељу да истину се одкрије, имаш архиве са другом светском ратом што неће бити објављани до 2035 године.........зашто?
Чак и су релативно према геополитике и циљеве што имају према нама и регије!
Рекао бих то су непријатељски намање 100 година!
Ја сам на овај форум одкрио неистине, баш од агент СИС/СОЕ, преклапање разне изворе! То је било због су лагали, па рекли пола истине, па су одали сами себе.........и то гледајући на тим твз преходним радова...........дошта од њи не вреду папир на ћему су били написани......тачка!