26-01-2014, 04:43 PM
(25-01-2014, 07:25 PM)Србин Пише: Са поносом кажем УДБИН, боље УДБА него МИ6 или САС
(26-01-2014, 09:28 AM)Владимир Петровић Пише: Српски либерални савет поздравља успешну акцију надлежних органа Србије, који су успели да открију могуће починиоце убиства новинара Славка Чурувије. СЛС подсећа надлежне органе да постоји и велики број убистава са политичком позадином за које је одговорна Титова тајна полиција, а која су до данашњег дана неразјашњена и то.
1.
...
17.
...
Не треба трпати бабе и жабе Владимире, то Србин хоће да каже!
Пре 1989. УДБ-а је била само експозитура ЦИА и Ми6! То би требало да се зна, а да се о томе прича. Исто као и бити генерал ЈНА, сваки тај је ЗНАО да је СФРЈ члан НАТО пакта, исто и у УДБ-и.
Сва УДБ убиства пре него је Слободан Милошевић привирио у њу, су дела и усташа (крвата комуниста одмах касније усташа) и ЦИА и Ми6 и срба титоиста, шиптара, словенаца, итд.
Како Слоба није ОЧИСТИО УДБ-у, остала му је паралелна (пета) колона за леђима и довела га до петооктобарске револуције и смрти.
А ко је убио ћурувију, познатог УДБ-аша (ЦИА, Ми6, крвати, демократе, шиптари, ...), питање је. Дал Слобина УДБ-а, или (крвацка, "срба" демократа, ЦИА, Ми6, шиптара, ...) УДБ-а?
То ће се сазна, а као и са убиством ђинђића...
Кафића "Панда",
итд...
Значи биле су две УДБ-е:
- једна "срба" комуниста, али националиста (1990-2000).
- друга "срба" демократа, титоваца, шиптара, усташа, ЦИА, Ми6, итд...
Да би се ствари правилно разумеле, треба РАЗДЕЛИТИ "исте" појмове, нпр:
- комунизам, лењина, тита, Стаљина, Слобе, Кастра, мао-а, ...
Иначе гмизавац ликује.