22-12-2018, 09:38 PM
(22-12-2018, 09:04 PM)ПРОСВЕТАР Пише:(22-12-2018, 08:37 PM)Mekenzi Пише: Шта мислиш ако цар Путин окрене па гађа Торонто и околину некако му ближе но Вашингтон....
Само ђе ћеш да убјежиш ако цар удари на Торонто и Канаду....
Ми смо више за капитулацију Чемерике, и да се Русија Цара Путина и пропадајућа Чемерика некако нагоде и, као какви-такви бели људи, да се супротставе надирућим пекинезима јербо ако до тога не дође има да вучемо богатим пекинезима рикше и једни и други!
Међутим!
Ако до нагодбе не дође и ако Цар буде приморан да Чемерику потопи, тешко нами ође а ви ћете се тамо провући кроз иглене уши!
Ође кажу стручњаци да ће бити километар пепела над остатком од остатака Северноамеричког подконтинента, па и у Канади неће бити боље, док ће и Кариби и део средње Америке тоже бити потопљени!
Ми смо накако проучавали са неким сапатницима ође, ловцима на крупну дивљач који имају јаку расну кучад, кол'ко би нам требало да са псећом запрегом санкама стигнемо до Аљаске и да оданде вичемо еда би нас Браћа чула с'оне стране и чунове са неквим Тувинцима, Бурјатима, Хакасима, Јакутима, Алтајцима, Чукчима, Евенкима, Корјацима, Ненцима, Хантима, Мансима и Јукагирима 'вамо по нас прате!
Слава Богу па су сви ови Народи под Царском Русијом и касније, сви претекли и преживели па се у Русији данас говори и пише на 128 живих језика док у Чемерици од Индијанаца ништа остало није!
Паметном доста и наук како се Англосаксонци опходе са малим народима, нарочито сад кад је Бата Доналд решио да пусти Курде низводу!
Да се разумемо, не бранимо ми Курде, далеко било....Курде су мазљемани-перигузи који су и нами доста зла нанели јербо су били плаћени џихадисти и код Фрања и код Измет-беговића!
Међутим!
Ово је само наук, ко има очеса да види и ушеса да чује, како Гњилежни Запад поштује своје "сааааааааааааааавезнике"!
Тако су исто предали и Србског Мученика Драгољуба и његове Четнике комуно-сатанистима на мучеништво и изгибеније!
Паметном доста а матори чива Кисинџер је право казао кад је рекао, па каже:
БИТИ НЕПРИЈАТЕЉ АМЕРИКЕ ЈЕ ОПАСНО, АМА БИТИ ПРИЈАТЕЉ АМЕРИКЕ ЈЕ-КОБНО!
Ја мислим да кинески капитал надире а не Кинези.