28-12-2018, 08:12 PM
Mekenzi Пише:Колики ретард треба да будеш поведеш рат и онда потпишеш 10х лошији споразум о капитулацији него што су ти нудили на мировним преговорима.Не прихватам да оно у Рамбујеу назовеш „мировним преговорима“, кад је оно било замка.
Сами западни дипломати су тада признали да су у последњи дан додати услови које не би ниједна држава на свету прихватила.
Све је било организовано како би се добило изговор за рат, који је већ био припремљен.
(25-12-2018, 10:08 PM)Mekenzi Пише: Значи лошији је био кумановски споразум где је држава Србија срављена са земљом, где је хиљаде побијено а десетине хиљада рањенo а стотина хиљада протерано. Где је на Кошарама изгинуло 200 голобрадих младићa, где је после цео државни и политички врх оптужен за злочине и осуђени на вишедеценијске казне..
Да је рамбује био потписан нити један Србин неби страдао нити Милица Ракић нити би се српски војници и полицајци допремали у ковчезимa.
Кумановски споразум није Рамбује, међутим ја сваки пут када сам причао о томе додао сам размишљање да ли је вредело за то толика жртва, то би могли рећи само они који су настрадали, али зато нити се сме бацати у говно све што је учињено са толиким жртвама.