08-01-2019, 06:29 PM
(08-01-2019, 11:00 AM)Шумадинац Пише: Љотићевци и неокомунисти....
Ја....то му дође као НАТО-Четник и НАТО-Поп (врте, врте хула-хоп!)
Туна морамо да потпишемо писаније нашег Киза и поред чињенице да је исти баталио прелазак на АЗБУКОВИЦУ са крваве хрватске гајевице, тј. USTAŠICE илити гадног шкјавета, па ка'е:
(08-01-2019, 02:16 PM)Mekenzi Пише: Šizofrenija je čudna boles'...
(08-01-2019, 02:09 PM)luka.luke Пише:(08-01-2019, 09:23 AM)ПРОСВЕТАР Пише: .
Међутим!
ВЕЛИКИ ВОЈВОД ЈЕ РЕКАО И ОВО:
...
Очекиван коментар г. Просветара
Како смо до сада могли закључити из његових објава на порталу, човјек је велики фан, прави заљубљеник ликова са наше политичке сцене који су рекли И ОВО И ОНО Можемо наћи милион примјера гдје је диктатор Додик изјављивао И ОВО И ОНО (већ смо неке наводили), а сам Просветар нас подсјећа како "Велики Војвод" изјављује поред наведеног И ОВО, супротно од ОНОГ.
Ништа туна нема СУПРОТНО!
Ми смо ође јасно дефинисали наш став што се тиче Великог Војвода одкако је ушприцан, ама ваља бити поштен па не врдати к'о киша око Крагујевца кад си ухваћен у спиновању и фалсификовању!
Наиме, Велики Војвод ни за длаку није променио свој став око Милорада Додика, ОН ЈЕ НЕБРОЈЕНО ПУТА ИЗЈАВИО ДА ЈЕ БИО И ОСТАО ПОЛИТИЧКИ ПРОТИВНИК РЕЧЕНОГ ДОДИКА АМА ДА У САДАШЊЕМ МОМЕНТУ НЕИМА БОЉЕГ ЗА ИНТЕРЕСЕ И ОПСТАНАК СРБСКЕ!
Исто су изјавила и Господа Србска Срђа Трифковић и Александар Павић, за које сигурно не може да се каже да су фанови Великог Војвода!
А да видимо КО (и словима КО) заступа став да Додик не ваља за Србску а урлање за ДАААВ'ДА ваља?!
Па ја....то су три (или радије четири ако се шизофрени ДВОЈАЦ рачуња) позната Србска Велеума:
1. лук.ивод.
2. НАТО-Четник, НАТО-Поп.
3. Кизо латиничар овдашњи и врсни познавалац србске граматике!

Хммм...човек просто не мож'да се определи!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!