13-01-2019, 02:13 PM
Цитат:ПРОСВЕТАР
НАТО-УГУЗЉУБ ИЗ ВРШЦА И ДВОЈАЦ НАТО-ЧЕТНИК И НАТО-ПОП, ПОЈМА НЕМАЈУ ЈЕР НИ ФИЗИЧКИ НИ МЕНТАЛНО НИЈЕСУ МРДНУЛИ ИЗ СВОЈЕ УЧМАЛЕ ЛОКАЦИЈЕ А ОВАМО СЕ ХРАБРО БАВЕ СВЕТСКИМ ТЕМАМА И ПЉУЈУ СВАКОГ КО "НИЈЕ ОДАВЛЕ"!
Физички посетили Косово, обишли пола Европе, и имамо у плано и Америку.
Физички, ментално смо присутни 40 година са овим народом ође. Делимо и добро и зло, и пролазили смо скоро кроз све могуће кризе овог друштва.
Што баш и није паметно да се тиме хвалимо, више би волели да се хвалимо колики нам је стандард, туризам, привреда, угоститељствио итд.
Како нпр Томахавк ракете гађају мостове Торонта а ми скупљамо хуманитарну помоћ за несрећне канађане.
Али никада нисмо се довели у ситуацију да побегнемо. Јер нами је наш језик, култура, наши људи какви год да су драги.
Држава Србија каква год да је она је једна једина.
Ја, ПОП, ЈВуо и многи други нисмо се продали за канадски пасош, нисмо одбегли на запад да би зарадили доларе, не кунемо се у Русију а Русију никада нисмо видели, нисмо издали српску православну итд.
Ми сваки дан делимо сиромаштво са нашим пријатељима, фамилијом и комшијама.
Ми не пљујемо Србију, не вређамо. Нисмо издали српску православну цркву и прешли у Руску.
И када су 90-их били ми смо имали понуду да нас извуку. Али остали и преживели на својим огњиштима.
Да ли је идеално. Далеко је идеално од Канаде где си убјежао. Овде су плате 300-500 $ то је два пута мање од канадске социјалне помоћи које добијају бескућници и наркомани.
Ми овде живимо како живимо, дал ваља систем не ваља. Ал боље тешко.
Да ли би ја мења Вршац за Канаду? Никада. Говорити енглески, гледати сво белосветско смеће које тамо избаци океан никада.
Тако да мање малицозности. И знај оно што пискараш о Бокану, војним ударима, војним хунтама, о окупацији Србије од стране Русије и свакакве глупости су само твоје маштарије и ништа друго..
Ти немаш појма каква је овде ситуација. Када будеш корачао и живео у Србији онда можеш да дебатујеш нешто.
Дотле ако си Русофил правац на њихове форуме и тамо пиши о Путину и Србији можда те и неко чује од Руса....
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.