17-01-2019, 06:39 PM
(17-01-2019, 06:01 PM)Чавез Пише: Ако нападну Русију као 1941 опет ће црвена застава да се вије над Рајхстагом, само овај пут неће бити комунистичка имаће примесе плаве боје
Полакоте са 'црвеном заставом', Слава Богу прошло је то јербо 'црвена застава', са којом у NOVOSRBU сад све више машу, долази од Друга Ротшилда, јербо Рот-Шилд знамо шта значи и одакле долази, то смо овуден објаснили једном и више пута!
Даљше, ми знамо малтене од малена, да су Другови Ротшилд, Кун, Лоб, Варбург и Џекоб Шиф одавно одредили пучини БЕЛОГ света да за њу постоје само ДВА ПУТА, па бирај ДЕМОКРАЦКИ, ош'црвену заставу Друга Ротшилда ил' црвено-белу па на штрафте Друга Рокфелера, црвени ил' бели САТАНИСТИЧКИ ПЕНТАГРАМ!
Међутим!
Ми одавно знамо да та два пута ВОДЕ КА ИСТОМ, МАТЕРИЈАЛИСТИЧКОМ БЕЗДАНУ!
Ми смо се дакле одаааавно определили за ТРЕЋИ ПУТ, и у овијем годинама није нам, што рек'о послледњи од Бранковића, да мењамо, ђеца би нам се смејала!!
Паметном доста!
(17-01-2019, 06:18 PM)Шумадинац Пише: Бити русофил не би требало да има везе с емоцијама према руским политичарима (још горе једном политичару), већ према нематеријалној култури: језику, религији, уметности итд.

То је оно чувено олињалог Вука, иначе страсног играча козарачког кола:
ЈА МЛОГО ВОЛИМ РУСКИ ЈЕЗИК, РЕЛИГИЈУ, УМЕТНОСТ...АЛИ....!
Оно 'АЛИ' сто језика прича!

(17-01-2019, 06:36 PM)Чавез Пише: А што да не воле Путина, зато што не подржава геј популацију
Господ Бог је преко пијандуре Јелцина послао Путина да спасе његову творевину и то када су Руси већ били по свим рациналним ппоказатељима овог палог света на коленима у блату. А није послао неког научника или математичара или сликара и то Срби разумеју.
Путин је нама Србима једина нада, Срби на Косову су и тражили да их прими у РФ.
С друге стране нико не мрзи Путина као Американци. Привиђају им се Руси свугде, у млеку, шифоњеру у парку.
ПОТПИСУЈЕМО!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!