07-02-2019, 04:34 PM
(07-02-2019, 09:11 AM)Зоран Ђуровић Пише: Ова јајара, Ђорђе Ивковић, је један од шакала који се самомуче читајући моје текстове, а немају петљу да се представе, него као пизде (чувена дефиниција из Вариоле Вере) лају из мрака.
Нећу се бавити будалашом, али ћу дати неколико кратких опсервација.
1) Боје мантија: Црна, браон, плава, сива, пешчана. Последња боја која је регулисана у српској цркви је била: плава за мирско свештенство, црна за монахе. Но, то је било во времја оно. Да је шарлатан ушао у једну нашу цркву, видео би да нико од монаха није носио црну. Она је помодарска боја и није регулисана никаквим општим правилима.
2) Која је моја улога у цркви око Степинца и усташа, није за јавност. Овај "Ђока" припада кретенима који ништа не раде, а шарлатанским и нацистичким лајањима само нам отежавају посао.
3) Распоп Славиша Лекић је из овог кретенског јата, а провео се као бос по трњу, када сам раскринкавао његове лажи. Њега је СПЦ рашчинила, а какава је будалетина, одвео је жену и децу па их је анатемисани Акакије наново крстио! Више повезаних текстова тражите по Стању ствари, ово је 1 од њих: https://stanjestvari.com/2015/02/19/%D0%...%BE%D0%BF/
4) Григорије је био у праву. И тај текст сам написао и кад сам знао да је умешан у опструкцију мог доласка на БФ. За разлику од ових шарлатана, ја говорим по истини. Имао сам полемику и са Митрополитом Амфилохијем, али сам му и после тога у више наврата помогао, као што сам писао против будалаштине како су он и Атанасије (и са њим сам имао полемику) продали Косово јер их уцењује ЦИА!
На крају, нека пизда изађе из анонимата па нека стане иза својих речи.
Ма, да.
Знао сам ја да ово не може да има краја, пошто се психопате типа ЗЂ хране "борбом".
Да, збиља попадијо, имаш ли ти шифру? Хајде, наши смо, "браћа/(у твом случају сестрица) у Христу" и те вредности, не треба да се устручаваш.
Што си убјежао (фаљен Просветар на чувању србскога језика) из СПЦ, па у Рим?
Носао си ти разне униформе, китио се и шепурио као паун. Носио си мајицу "Отпора" на опелу, почињао Летурђију на латинском и причешћивао вернике по латински, женио се у католичкој цркви.
Ај' хлеба ти, дај ново просвељење Србима ко су Латини? Ми не знамо ко су они ако нам aва Шкартирани не објасни.
Пази му "убитачне оптужбе":
Цитат:Ова јајара, Ђорђе Ивковић, је један од шакала који се самомуче читајући моје текстове, а немају петљу да се представе, него као пизде (чувена дефиниција из Вариоле Вере) лају из мрака.
Ај' шта пристојан човек да одговори?: Не јед' говна, незнани делијо.
Или ово:
Цитат: 4) Григорије је био у праву.Како сви знамо понављање тврдње није доказ тврдње. Бандоглавост да. Можеш к'о она жентурача да понављаш "стрижено, стрижено!", али није, но је кошено, џаба ти језичине. Тако да сам те и ту завршио.
Ово је ипак врхунац:
Цитат:2) Која је моја улога у цркви око Степинца и усташа, није за јавност.Па да. Ако те се за Дан Безбедности сете, сете се...! Ти своју патриотску дужност извршаваш у мраку ватиканских катакомби? Какав Чворовић, ти си ватикански Џемс Бонд, јбт!
Немој бре да се ачиш аветињо.
Тебе је Лазић сецирао као жабу.
Ја теби и менталним одронима око тебе, које познајемо и као "ботови" по новоговору, треба да објашљавам католичку Велику Кривицу = Magnum Crimen? То је она књига што је одмах по објављивању турена у Index librorum prohibitorum, сећаш се? Твоја Курија није ставила Марксов "Капитал" на списак забрањених књига, али јесте Магнум Кримен? Не знамо за "Пацовске канале", ко их је организовао и куда су пролазили? Не знамо да је Павелић одликовао осим Степинца и гомилу Степинчевих кардинала и да је у геноциду над Србима учествовало активно, не само хушкањем и испирањем мозгова не мање од 1000 (хиљаду) католичких свештеника и ђака? Не знамо да су покрштавали под претњом смрћу, па после уз осмех говорили "Спасли смо вам душу, тело не можемо!"? Не знамо да су херцрговачки католици најгори крвници?
И то су ваша љубљена браћа?
Не, изроде људски, нема ту доказивања. Ти си изрод и ја ти пљујем у лице.
Прилог.
У претраживању теме наишао сам и на уломак који се тиче мог безнадежног покушаја да Дуговачког попа-екуменисту одвратим од љубави са језуитом Мирославом Кевеждијем.
Почетак ћаскања
18. фебруар 2014. 20:46
Друговачки поп:
Ја сам га само прихватио на фб за пријатељство јер ми је послао захтев, ко је тај човек?
Ја:
18. фебруар 2014. 21:47
Па, написао сам – школовани језуита, врло активан у програму сепаратизма Војводине, такође врло близак Динку Грухоњићу („Независно удружење новинара Војводине“) који отворено пропагирају шовинизам према Србима, посебно Србијанцима. То је примењено усташтво. Пошто знају да сам пореклом из Друговца, врло често је то повод за вређање. Вероватно је моје порекло на неки начин њему повод да се „убаци“ код Вас. Опасан је то човек.
Сад ћу да вам пошаљем један коментар на мој рачун из њихове редакције, да видите о каквим се људима ради. Унапред се извињавам због вулгарности.
Andjeo Cuvar
8 hours
Sa kog kurca „aspekta“ pises ti Nimbuse – kad ti caca nije ni stigo do Vojvodine s pinklom na ramenu: dakle, nisi ni u mudima postojao – sem u
Srbijentini.
Da TI – i TEBI SLICNI – srBijancine i ostala velikosrBijanska GOVNA – uopste i pisete o Vojvodini.
Isto kako kazem i onom samozvanom „ekspertu“ za Vojvodinu – NjeGOVANU<
ko je on, MOJ KURAC – "eskpert" za BILO STA u vezi sa Vojvodinom.
Nije do pre par godina znao NI NA MAPI da je nadje.
Kao i TI – mazgovu nimandski.
Ti ces – i VI cete da pisete nesto…
MOJA PORODICA je bila AKTER svih dogadjaja o kojima ti PREPISUJES iz kojekakvih knjiga.
I sad ces TI da mene ucis – propovedas MENI – KO SAM i STA SAM.
Ja srBijentini ne pisem i ne prepisujem njenu istoriju, ako nisi primetio – samo su DRSKOTIJE, poput TEBEka – najglasnije – a u odbrani onog – u cega si SKOTE – usao DZABE.
Pizda ti materina – KAP KRVI nisi ulozio u Vojvodinu – ni ti – ni sva GOVNA koja ovde predstavljas – i ti ces NAMA da pricas STA I KAKO.
GOVEDO SUPACKO.
srBijentina nam je donela svu NESRECU ovog sveta.
I nema tog okupatora – koji joj je ravan u istoriji Vojvodine.
I to ti kaze – MAZGOVU – odrodjeni vojvodjanski Srbin!
Kojeg ste – za 20 i kusur godina SILEDZIJSTVA – od Srbina stvorili NAJGOREG NEPRIJATELJA!
I ni Damjanic mi nece biti ravan.
Samo ja, za razliku od njega – ne borim se za DRUGE.
Vec za MOJE.
Pogledaj Bato majmune – sta je od Vojvodine ostalo – posle tvoje srBijentine.
Samo nemas oci – kao sto nemas ni DUSU.
SOTONO.
Treba da goris u Paklu – da istrunes ziv.
Da mi je samo crveno dugme…svi bi problemi sa srbijentinom davno bili reseni.
Уместо разумевања, од Друговачког попа-екуменисте уследио је блок.