21-02-2019, 12:48 AM
(19-02-2019, 11:36 PM)Mekenzi Пише: Када си добијао канадски пасош све си ногама у гу *цу тукао..
Ја....ал'то је било пре 45 година, у време кад је твој тата тек планирао да се "региструје" са твојом другар'цом мамом у Вршачком суду а под сликом Амброзија у адмиралској униформи утегнутог у мидере, док твој долазак на свет јошт није био ни осмишљен!
У то време Канада и Гњилежни Запад уопште, личили су на ово данас к'о што жив човек личи на вампира, како'но рече наш пријатељ Срђа Трифковић!
.
(19-02-2019, 11:36 PM)Mekenzi Пише: Живиш у најјтолерантној земљи на свету...бла, бла....
Оооо јес! Осим што у Канади жив чо'ек мож'да допа'не затвора ако шутне пса (или курјака) и ако помилује дете!
Џон Боснић је морао да бежи и спасава главу јер се ускопистио да заштити човека кога је полиција тукла на улици у Монтреалу јер није разумео француски! Вероватно су у исто време ође у Торонти и шире тукли неког јер није разумео енглески!
Шта'ш....зато смо се ми и одметнули ушуму због страховладе љуцкиправа и политкоректности!
.
(19-02-2019, 11:36 PM)Mekenzi Пише: Ође чим изађеш на протест биа те слика ако си активиста онда те и прате ко у пријатељским земљама Русији, Кини Севернoј Koreji, Сирији итд..
Ја....ВИДИМО ДА СЕ УБИШЕ СЛИКАЈУЋИ ТАТУ БРНАБИЋ И ОНОГ ПЕШКА ИЗ СПС КАД СЕ ШЕЋУ ПОД ЗАСТАВОМ У ДУГИНИМ БОЈАМА!
Паметном доста!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!