31-08-2013, 10:12 AM
(28-08-2013, 10:51 PM)Громовник Пише: Мене ни један историчар није учио да су Срби аутохтон народ Балкана, па тако није ни могао да ме упути на такву литературу.
С друге стране, шта ће мени историчар, када си ти имао ту срећу да су у твом поседу биле разне књиге, стога си сигурно упућен на литературу у вези ове проблематике, онда буди љубазан па упути и мене. Првенствено ме занима где се те књиге могу наћи, а затим извори које те књиге и радови користе.
Што се тиче извора који нису латински и старогрчки, а имали су заједнички додир са њима, рецимо Кинези описују Хуне истоветно као и Римљани. Да ли су и они, уз Грке и Римљане такође били склони пљувању других народа, па су удруженим деловањем Словенски народ описивали суштом супротношћу од онога што су били?
Дарко ,
Пре пар недеља сам ти дао линк за моје и осталих људи мог мишљења да смо аутохтони народ Балкана као и име писца који потврђује писаније Војводе Јевђевића да су се Срби макљали са Кинезима.
Рекох ти такође,да сврнеш у библиотеку ал изгледа ти си модеран човек и довољан ти је интернет.
Нисам видео списе пок.Проф.Олге Пјановић на нету одн.њену дисертацију која је обрадила наведену тему.
Ајд ,да си ми жив и здрав брз ко лав.
Трк до библиотеке а можеш да га зовеш и џогинг.