07-04-2019, 01:26 PM
(07-04-2019, 06:00 AM)DIDzM Пише: У Русији сви користе Вконтакт. На фејсу су углавном они који имају додирних тачака са странцима.
Радо бих и ја прешао на ту мрежу, ако ништа, з'инат.
Није ми се свидело то што за пријаву траже лични број телефона. У реду, то је чисто психолошко питање пошто је, гледе чувања личних информација, све једно да ли си "глобалној мрежи" дао или ниси свој телефонски број. Ипак, делује брате трапаво и одбојно.
Важније питање је са ким могу да ступам у контакт и који проток информација нуди "Вконтакте"?
Ја, рецимо, нисам на ФБ да ватам рибе, зезам се са другарима и сликам своје дивно тело; не и да показујем шта ми је жена скувала за ручак. Не волим нарочито (мада ми и не смета) чет. Разлог што сам на ФБ су информације из области које ме интересују. Више људи више зна. Колико год се ја трудио да се информишем, увек су ту ФБ другари да ти отворе неке нове садржаје, да не кажем видике, за које иначе не бих ни знао да постоје.
Пошто су, по глобалној инерцији Срби на ФБ, па чак и на неопеваној глупости "Твитер" - који је пројектован за људе који не могу да мисле и држе пажњу дуже од 8 сец., односно 130 карактера (израчунале битанге), па су, да не би признали сопствену неуротичну глупост, твитераши себе прогласили за IQ крем - могу ли тај основни свој захтев приближно остварити ВК?