09-05-2019, 11:42 AM
(08-05-2019, 10:43 PM)Шумадинац Пише: .
БОШКО ОБРАДОВИЋ: Инциденте са пекаром у Борчи инсценирала полиција и удбаши
Председник Покрета Двери Бошко Обрадовић изјавио је да је полиција "инсценирала" инциденте са пекаром "Рома" у Борчи, чији је власник Албанац, како би се пажња јавности скренула са много важнијих питања.
„Двери су прозреле да се ради о класичној полицијској акцији, због чега се о овој теми уопште нисмо оглашавали. Ко је извукао фотографију која је направљена пре две године? Откуд се она појавила сада након две године? Зашто је то сада битна тема док Александар Вучић разговара са Рамушом Харадинајем и Хашимом Тачијем о томе како да призна независно Косово“, рекао је Обрадовић за чачански портал Морава инфо.
Он је истакао „не види да је неки албански пекар из Борче“ у овом тренутку, већи проблем од Александра Вучића.
„Позивам све српске патриоте који бране Косово и Метохију у саставу Србије да додју у зону слободе испред Председништва и да се обрачунају са Вучићем, а не са неким пекаром из Борче“, рекао је Обрадовић.
Он је нагласио да нико нема право да провоцира већинско јавно мњење у Србији и да „показивањем симбола Велике Албаније“ покушава да направи инциденте.
„Не пада ми на памет да идем на бурек у ту пекару или да глумим срцепарајућу причу ‘друге Србије’, која се сада сетила да брани неког Албанца у Борчи, а није се сетила да брани неког Србина у Призрену, када је исто тако његова пекара спаљена и уништена, а он протеран из Призрена. Та врста лицемерја је нешто што је за мене неприхватљиво. И једна и друга врста лицемерја“, рекао је Обрадовић.
Према његовим речима, нико у Србији не сме да трпи било какву дискриминацију или насиље, а сваки Албанац треба у Србији да буде заштићен као и сваки други градјанин Србије.
„Али, не желим да учествујем у једној класичној полицијској, пандурској и удбашкој акцији. Јасно је да је то направљено да бисмо се ми тиме данима бавили, да не бисмо причали о Александру Вучићу и његовом брату, да не бисмо причали о оцу министра полиције Небојше Стефановића који је имао 300.000 непознатог кеша у свом ранцу. Али зато да причамо о неком пекару из Борче“, рекао је Обрадовић.
Обрадовић је истакао да ни он, ни Двери неће да се „баве“ пекаром „Рома“ у Борчи. „Ни ја ни Двери нећемо да учествујемо у томе. Ни у томе да се напада тај пекар, ни да се он брани. Мени су те две стране потпуно исте и учествују заједно у истом медијском спину и залуђивању јавности“, рекао је Обрадовић.
Бета
Значи када буде геј парада то је Вучић организовао да се неби причало о Вучићу...
јооојј будале...
Е мој Бошко, постао си папучар Ђиласов...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.