23-05-2019, 10:58 AM
(22-05-2019, 10:47 PM)ЈВуО-КГ Пише:(22-05-2019, 08:32 PM)Шумадинац Пише: Поред твојих прозападних главодржитеља АВ са плавим заставицама ови су златни.
Ето, а после кажеш да ја тебе вређам.
Него одговори ми,ако си љубезан,јесу ли Двери сад Демократска странка?
Ја да ти одговорим.
Нису. Нити ће бити. Прави се велика Демократска странка, један нови демократски фронт без Ђиласа, Чеде, Јеремића и Бошка.
Бошко је јако иритантан лик попут Чеде Јовановића а имају исте каријере.
Брз на говору, упада, бије, избацује, агресиван у скупом оделу, 4-5 деце, крими стил, гајба на вождовцу, 200 хиљада плата од државе, воли дружење са тајкунима, сваког ко му се супростави у странци од најближих сарадника и каже еј човече на погрешном си путу, ови нису двери, он одмах елеминише.
Погледајте колико је људи из врха двери и посланика напустило Двери, да више немају ни свој посланички клуб. Остаде само Бошко.
Ко је данас остао у Дверима сем Бошка. Нико. Исто као у ЛДП-у знате ли још некго члана ЛДП-а сем Чеде.
Тако да Бошко је завршио своју каријеру..
Ово трабуњање час је са либералима на протесту са Анасоновићком 1 од 5 милиона час прави неке породичне шетње, час је Косово је Србија , а двери шетају поред педера и тако....
Човек не зна шта је политика. ако су двери патриотски покрет нема љубљења са Јеремићем, Ђиласом, Борком и осталима из ДС-а...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.