23-05-2019, 12:57 PM
(23-05-2019, 11:03 AM)Шумадинац Пише: Свака част Кизо! Што се не пријавиш за конкурс новинара за Информер? Такве траже, веруј ми...
Ja кaда сам дошао на погледе ти ниси ни знао шта је Политика ни шта су погледи а камоли ко је Бошко.
Ја се Бошка одлично сећам, у штриканом џемперу, вероватно од баба тетке, неке фармерк излизане, поцепане патике ишао по факултетима носио иконе, држао неке патриотске говоре, "Уби педера", "Младић СРбин" није имао ни за бурек и јогурт, у некој белој оној пијачарској јакни које је носио годинама.
Данас је Бошко, у скупим џемперима оделима, лепо ошишан, зубе средио, лепо изгледа, придружио се демократској опозицији из језика су му нестали Младић, Караџић, иконографија, нестало уби педера, Косово, нестало хиљаде дверјана од Нога, Шеварлића, Чавошког, Глишића и многих других...Сада је Ђилас компањон најближи пријатељ, завршавају се послови по ресторанима по Београду. Па када се мало попије онда се са горилама блокирају улице иде се у шатор на игранку итд
Тако да је Бошко копи/пасте Чеда. Чеда из 90-их поцепана фарке, зуби разваљени од марихуане, протести, а гледај га данас, три џипа пратње, теретана, кеш лова.
Ја у Бошка не видим неког лика, домаћина, Србина, патриоту. Видим једног галамџију који не зна у коју тарабу удара и ком обору припада.
Бошко да је био паметан. Требао је да остане десничар и да са патриотским покретом двери покупи радикалске гласаче јер је тај простор на политичкој сцени Србије остао не покривен и зврји празан.
Он је ушао у коалицију због кеша и Ђиласа која је скроз супротно од Двери.
Ови се залажу за еу, нато, педере, либерализацију итд тид...
Шта Бошко има да тражи у таквом савезу.
Oво је био Бошко и ово су биле двери 2008.године
Шуми једно питање:
Двери су пре биле ДВЕРИ СРПКСЕ
ДАНАС СУ ДВЕРИ
Где се у називу изгубило оно Српско у називу?
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.