29-05-2019, 05:38 PM
(29-05-2019, 04:11 PM)Јеремија Пише: Потписујем све што си написао.
Једино ме копка то око Обреновића.
Који поборници и чему? Та династија је нестала и сасвим је илузорно покушавати да се оживи нешто чега нема.
Размишљао сам да оставим назнаку да се ти не пронађеш јер нисам мислио на тебе а у вези са полемисањем од пре неки дан.

Ево ти текст , да не тражиш по нету. https://www.6yka.com/novosti/slobodan-jo...elektualcu
На које начине се све делује субверзивно против нас а у вези горе поменутог Аписа. На пример тако што ти Енглези у року од пар месеци објаве четири књиге у којима се он помиње и све четири дају различито тумачење. Те био републиканац, те немачки шпијун, те енглески...Све у сврху слуђивања мислећих људи у Србији.
Уз ове, ту повремено ускочи и принц Ђорђе.Опет за потребе комуниста и преко њега манипулишу народом.
Што се тиче Карађорђевића, то је наша краљевска династија, с тим што је моје лично мишљење да овај Александар други треба да абдицира у корист најстаријег сина јер је и тај Александар једна истрошена, поводљива личност и надасве неозбиљан тип. Међутим ми другог краља немамо. Сви они који критикују Краљевину ЈУгославију заборављају да је она ишла у току са светом, а не мимо света. Кад је била криза и тешко било је и код нас кад је кренуло на боље и код нас је било боље. Сеоских домаћина, са јаким капиталом,било је много до 1941. године. Е онда их више није било.
Мада, не могу бити лицемеран па прећутати да кад видим ко седи у крунском савету,да имам право да се надам нечему.Напротив. Ено ти га онај књижевник Бабац,дође у Балкан Инфо и каже "Четници се деле на Дражине четнике, Недићевце,Љотићевце и Пећанчеве четнике...". Ваљда је хтео да каже националисти јер четници на које је мислио ,то смо само ми, борци, потомци и следбеници Југословенске Војске у Отаџбини. А сви други су издајници, квислинзи, петоколонаши и продавци предачких гробова.Ја са таквима компромисе не правим па макар их подржавало на стотине Бабаца и стотине крунских савета.
Такви,који износе тврдње као овај члан крунског савета су у талу са комунистима и љотићевцима. Доста је мени и Крцуна и Ранковића и оног што побеже са Цера и Колубаре и обе комунистичке Србије и прве и друге. Доста је било ! Ово што трпе Срби и грађани Србије ма које националности или вере били не би теретни воз поднео а не човек.