11-06-2019, 07:30 PM
(11-06-2019, 06:19 PM)Жаре Пише:(11-06-2019, 03:52 PM)Mekenzi Пише: Ja лепо кажем да је љигавац и галамџија Бошко нови Вук или Чеда.Зна се да се у америчкој амбасади добијају задаци за деловање...
https://www.alo.rs/vesti/politika/bosko-...34396/vest
То то, пардон, тито из искуства?
Из 26 година искуства праћења политичке сцена ове земље...
Сећамо се ми још олињалог Вука који је галамио позивао добровољце, тв бастиља, 9.март, жртва Милошевићевог режима. А сада Даница прима 10 хиљада евра месечно од грађана Србије из буџета...
Сећамо се ми још и Чеде 95/96 године поцепане фармерке, зуби поиспадали, нешто урла са трга па дос, па заменик прмеијера, и гле данас како изгледа Чеда...
Истим путем и истом матрицом иде и Бошко. Некада пропали студент у теткином штриканом џемперу у белој перјаној јакни са бувљака где протестује испред словеначке амбасаде, Косово је Србија, педери неће шетати, запад су убице српске деце, српски хероји труну у Хагу судиће се жутима Ђиласу, Тадћу, Јеремићу због све издаје српских интереса који су починили од 2000 године...
И где је Бошко исто ко Вук и Чеда вођа протеста, галамџија, како ће он срушити режим, упад у тв бастиљу, блокаде, позивање на отпор, против Шешеља а свето нормално скупо одело, џемпери, деци се плаћају кошаркаки кампови по Словенији истој оној Словенији у којој је био у белој бувљачкој јакни..
Исти тај Бошко данас је Ђиласов и Јеремићев пајтос, нормално ко Вук и Чеда радо је виђен гост у америчкој амбасади и код проф. ЦИА Јасмине из Америке.Такође Бошко сада јавно подржава фридом хаус и остале сороше све националисте и патриоте је најурио из Двери остао неки Југослав Кипријановић мученик са качкетом који се скотрљао низ степенице када је Шешељев возач замахнуо бејзболком, не дај боже да га је ударио...
И тако Бошко полако постаје тајкун који ће се обогатити а који се већ сада дебело богати на муци српског народа.
Бошко данас зарађује преко 1000 евра као посланик а да не причамо о другим финансијама...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.