10-07-2019, 12:31 AM
(10-07-2019, 12:16 AM)ПРОСВЕТАР Пише:Цитат:Тако је ЗБОР(ио) ПРОСВЕТАР
29-07-2017, 12:05 AM (Последња измена: 29-07-2017 12:06 AM од Mekenzi.) Порука: #1
капетан II класе
**
Порука: 4,588
Придружен: Jul 2013
Углед: 98
Тако је ЗБОР(ио) ПРОСВЕТАР
Овде ћемо да покушамо да сачувамо од заборава мудрости најјутицајнијег и легенду форума од постојања којег су погледи имали.
Штета што су админи форума погледа дозволили да један небитан лик са три лажна профила са којих је само знао да качи ретардине карикатуре и дебилне клипове, и вулгарно вређа а где су домаћин и остали администратори прећутно дозвољавали да вређа легенду и врши хајку и да га отерају.
Ахем....
Себи убраду:
Превртачи су најгори голубови!
Брат Јеремија нек'се припази, Киза га млого нешто хвали!
Био си некада...
Али свременом си постао досадна баб деда у фазону трла баба лан да јој прође дан, један досадан остарели чичица са периферије Канаде остављен од свих који се цео дан смара и досађује у некој уџерици и овде смара људе по форуму где их је растерао све до једног, сем хик шумадинца који залута после неког парастоса или крштења мало припит па обајви неку смешну карикатуру или се диви Бошку ког хик конта да је националиста а Бошко у дилу са жутима...
Него
Ја да сам на твом месту читао би о мокраћним каналима. срцу, лечењу па би са пензионерима размењивао рецепте о дугом животу или писао мемоаре, песме, читао стихове итд...
Ал ајде удри како ћеш извршити државни удар и како је Стаљин неки добри чика са брчићима како је Димитрије добар чикица.итд...
Пошто је подфорум политика спао на отужну и досадну баба деду из Канаде и хик веселог Шумадинца наша маленкост неће више ништа коментарисати на подфоруму политика до даљњег. Па овај двојац без кормилара нека се сам са собом дописује.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.