08-08-2019, 04:39 PM
(08-08-2019, 02:35 PM)Mekenzi Пише: Дај бре овде нико жив не спомиње Тита, млађе генерације не знају ни које он а камоли о Југославији и Комунизму....
Људе то не занима више толико . Овде људи данас живе нормално, времена се променила, људи планирају одморе, летовања, планине, возе бицикле, имају добре телефоне, интернет свуда...Ј

Ја....одкако је твој идеолошки гуру претрчао код балавог шифтарина и јавио ти да прикочиш, просто видимо к'о да смо тамо колоне срећних бициклиста како се баве планирањем летовања, спортом и културним уздизањем!
Код такве "опозиције" балавом шифтарину сендвичари нијесу више потребни а Киза и ментор му Крмнад Чварак (из партизанске породице) могу мирно да спавају...гласове су капиларно обезбедили засад, ама све док МИ не дођемо навлас'.....а тада ГЛАСАЊА НЕЋЕ БИТИ ЗА ОНО ШТО СУ НАШИ СВЕТИ ПРЕЦИ ДАВНО ИЗГЛАСАЛИ!
БИЛМЕЗИ ИЗ ДОКТРИНЕ 1 БИЛМЕЗ=1 ГЛАС, МОЋ'Е МАЛО ДА СЕ ОДМОРЕ ЈЕР ПРВО ЋЕМО МИ ДА УДАРИМО СРБСКУ ЧИЗМУ ЈЕДНО 50 ГОДИНА, ТЕК КОЛ'КО ДА СЕ ПОРАВНАМО СА АМБРОЗИЈЕМ И "ДИКТАТУРОМ ПРОЛЕТАЈИАТА", А ПОСЛЕН ЋЕ ДА ВИДИМО!
Ми рекосмо, по пустињи викасмо-ма Душу спасисмо!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!