13-08-2019, 08:39 AM
Цитат:ЈВуО-КГ
Ходам улицама, гледам нове зграде у којима не живи нико,питам се за кога их праве кад све живо побеже одавде? Ја нећу да кријем, мене су ови одласци људи толико погодили да ја немам речи којима бих описао то стање.
А овај народ који следи опозицију ме нервира преко сваке мере,о Вучићу идиоту да не говорим пошто је то опште познато. Два највећа Вучићева бота су Сергеј Трифуновић и Бошко Обрадовић.Још теже ми је што се увек испостави да сам био у праву. Неакада прође и више од деценије док свима све не постане јасно,али ето тако је...
Са овим се слажем.
Е да видиш ти која је туга Ј(т)ужноме Банату. Млади одоше ниђе никог...Сви одоше на запад или за Београд и Нови Сад.
Улице пусте ско...Имаш локал за издавање самом центру Вршца за 50 е. Само да издају да не плаћају комуналије. А некада су ти локали 80-их и 90-их година издавани за 300-400 дојче марк.
А што се опозицји тиче ту је циркус. Највеће зло које може да задеси Србију јесте да Бошко дође на власт. Тај лик ме толико иритира да је то невероватно.
Човек који је пун јунаштва а без подлоге. Он би јуришао свуда од РТС-а до Косова али ако Драган Ђилас плати.
28 година пратим политичку сцену Србије и једно могу рећи:
СВИ АЛИ СВИ КОЈИ УЛАЗЕ У ПОЛИТИКУ УЛАЗЕ РАДИ ЛИЧНОГ ИНТЕРЕСА ДА СЕ ОБОГАТЕ.
НИТИ ЈЕДАН НЕ УЛАЗИ ШТО ВОЛИ СРБИЈУ. КО ГОД ЈЕ УШАО И ДОКОПАО СЕ ВЛАСТИ И СКУПШТИНЕ ТАЈ СЕ ОБОГАТИО...
Тако да се у Србији због политике не треба сикирати, мене боли ћошак ко влада и ко ће владари..Јер све ове наше владаре не бира народ него инсталира једна светска организација.Нико овде није дошао вољом народа, већ је инсталиран...
Издаја крајине, издаја Косова, потписивање Дејтона, убиство Ђинђића, долазак Тадића, сарадња са Хагом, распад радикала, долазак Вучића све то води једна рука. Ја сам радио код кутије на последњних 5-6 избора, то гласање ништа не значи.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.