13-08-2019, 12:32 PM
(07-08-2019, 12:37 AM)Ђорђе Ивковић Пише: Може ли се бандоглавима једном доказати: АЛТЕРНАТИВА ЈУГОСЛАВИЈИ ЈЕ БИО ОПСТАНАК АУСТРОУГАРСКЕ!!!
Шта би ви изабрали?
По ко зна који пут ћу поновити: Од накнадне памети немерљиво је гора накнадна глупост!
Камо среће за Србе да је изабрана та алтернатива! Но изабрана је Аустро-Угарска 1000 накараднија и изопаченија него оригинална.
А да алтернатива можда није био договор са Талијанима и српска држава? Него се пријетило ратом САВЕЗНИКУ Италији, како "витешки" поручи "Некад знају браћа Хрвати да ћемо да бранимо хрватски Јадран до последњег Србина!
Кад смо у новембру 1914 у Нишу проглашавали јединство Срба, Хрвата и Словенаца, сви смо ми знали да Хрватска маса у том часу не кличе за победу српског оружја.
Нашем идеализму служиће на векове на част та смела вера у велику еволуцију.
Милан Грол, 1. јануара 1921.
Читам прије пар неђеља нека писанија како је "витешки" водио политику. У унутрашњој политици је обезвриједио и скрајнуо све српске политичаре почевши од Пашића па надаље. Тако да му је као једина реална и ваљана опција остао једино Стипе Радић! Ал' убише му Срби Стипу па му не остаде нико.
У вањској политици, није имао апсолутно никакве подршке било ђе у свијету. А на све стране је покушавао. Једна безизлазна и немогућа ситуација у коју је приглупи мајмун и себе и српски народ увео.
(06-08-2019, 05:45 PM)Жаре Пише:(06-08-2019, 05:35 PM)Бенито Пише: Давно сам вам нагласио да обратите пажњу на Бокана.
Давно схваћено да је човек дебил, пре свега. А затим и комуњара, и вероватно педер. Латентни, дакле
Па шта. и "витешки" је био готово отворени педер. Само што се он и Пера Живковић нијесу јавно прчили.
Када виђех витешку невољу
забоље ме срце, проговорих:
"Што, погани, од људи чините?
"Што јуначки људе не смакнете?
"Што им такве муке ударате?"