16-08-2019, 04:55 PM
Мунгосе,мени никакву мржњу импутирати нећеш,клицу српско српског раздора на овом форуму је посејао твој земљак који пати од мађарског синдрома. Знаш ти добро о коме се ради. Кад те неко уважава а ти по сваку цену тераш уз ону ствар нон стоп оптужујући неког из Србије те за ово те за оно,е онда се нама мало напуни нека ствар те приче па дође до таквих полемика. А то да је српски први позив,који ти називаш србијанским, разнесен на Церу, на то могу само да се насмејем. Вероватно су остатак рата прегурале бабе и деде из Србије и јуначине без мане из Крајине и Лике. Прст у уво,песму поведи па у јуриш крени.
Тај сејач мржње из твојих крајева,који овде ни најмању увреду није доживео,накачио се без икаквог разлога на моју маленкост и још једног форумаша.Ваљда конта да ако се роди са спојеним обрвама да му моментално треба дати Карађорђеву звезду са мачевима те простирати црвени тепих и посипати латицама руже где год се појави. Зезнуо се човек. Само превидео чињеницу да је после рата побегао код нас а не у драгу и никад прежаљену Аустрију.
Да се не настављамо,то сам ја Србијанац имао да кажем Хрватијанцима.
Тај сејач мржње из твојих крајева,који овде ни најмању увреду није доживео,накачио се без икаквог разлога на моју маленкост и још једног форумаша.Ваљда конта да ако се роди са спојеним обрвама да му моментално треба дати Карађорђеву звезду са мачевима те простирати црвени тепих и посипати латицама руже где год се појави. Зезнуо се човек. Само превидео чињеницу да је после рата побегао код нас а не у драгу и никад прежаљену Аустрију.
Да се не настављамо,то сам ја Србијанац имао да кажем Хрватијанцима.