22-08-2019, 09:03 PM
(22-08-2019, 08:36 PM)Бенито Пише: Видиш ли да чак и другосрбијанци сада помињу Карађорђа. Трифуновић нуди Вучићу да игра Карађорђа бесплатно. Наравно, то је била иронија.
Али, генерално, а и невезано за све њихове дилове и између себе и са "међународном заједницом", општи је утисак да се политиком у Србији баве апсолутно некомпетентни људи.
Свака озбиљна странка у било којој земљи са неком политичком традицијом не би пропустила ову пенал прилику да обара Вучића на питању ауто-пута. Ови само веслају о медијима.
Мислим да сам већ једном писао о случају из Данске, ал поновићу ("кречана" ради пуном паром):
Председник Конзервативне партије Данске (Hans Engell) у фебруару 1997 возећи се са једне прославе ударио је својим аутом у дрво, нико није био повређен, нико видео... Ханс је позвао полицију, урадио алко тест где је пронађено да има 1,37 промила алкохола. Човек је сутрадан дао оставку на место председника странке и достојанствено се повукао. Што је навећа фора конзервативци су имали највише шансе за победу на тим изборима који су били пред њима.
Но да се вратим на тему... Горе поменуто написао сам само поређења ради. Вучићев човек од поверења убије жену на наплатној рампи... Опозиција уместо да се дигне као један и сруше Вучића јер је он бранио "ваздуплохова" тврдећи како је Он погледао снимак сигурносних камера (?!) Или случај "хеликоптер" и готово свакодневно по неки случај... Ово што си навео о "Милошу Великом