19-11-2019, 08:06 PM
Није ми дозвољено да псујем па не могу прецизно да се изразим поводом кокошарлука и маркетиншког дилетантизма оних који праве серију Сенке над Балканом. На интернету је немогуће наћи, а када сам покушао да купим целу серију за 999 динара,траже ми податке као да ће да отварају фирму на моје име. Лакше је до Netflixa него до серије снимљене у Србији.На ЕОН-у као у свемирској станици, опште збуњивање.Има нека опција да се серија може купити и смс поруком,али шта онда, пошаљем поруку,платим и шта онда....требали нешто да ми стигне па да активирам серију???
Како стоје ствари, ја ово нећу пратити више.Телевизију не гледам,на интернету немам где, о куповини сам већ објаснио.
Клошари-једина реч која описује ове драмске уметнике и њихове маркетиншке партнере са СББ.
Док цео свет гледа нове сезоне The Blacklist,Chicago PD,Ray Donovan...да не набарајам више, ови крију серију као да су снимили ремек дело до сад невиђено а не једну од текућих српских серија. Мислим да су овај пут показали сав свој дебилизам у пуном спектру,немају они фалинке само у серији него и у глави.
Како стоје ствари, ја ово нећу пратити више.Телевизију не гледам,на интернету немам где, о куповини сам већ објаснио.
Клошари-једина реч која описује ове драмске уметнике и њихове маркетиншке партнере са СББ.
Док цео свет гледа нове сезоне The Blacklist,Chicago PD,Ray Donovan...да не набарајам више, ови крију серију као да су снимили ремек дело до сад невиђено а не једну од текућих српских серија. Мислим да су овај пут показали сав свој дебилизам у пуном спектру,немају они фалинке само у серији него и у глави.