08-02-2014, 03:45 PM
(08-02-2014, 02:25 PM)Громовник Пише: Савршено ми је јасно зашто је глобални систем финансирао револуције у Србији, Либији, Египту, Сирији, који су пре тога биле против тог система, али зашто би тај исти глобални систем финансирао револуцију на сопственој окупираној територији, то ми уопште није јасно?Па управо зато сам и ставио другу слику. Ту ти је одговор зашто.
(08-02-2014, 02:25 PM)Громовник Пише: Што се тиче слике ове, и оне горе, немам коментара. У ствари имам, али предугачак је и беспотребно би раширио тему. Неки пут се мора мало одаљити да би се боље сагледала комплетна слика, иначе се од дрвета не види шума. У овом случају дрво је уоквирена реч са претходне слике, коју ако избациш, видиш да аутор обраћања Србима није ништа погрешио. Једини добитници ратова деведесетих нисмо ни ми, ни наша потурчена и покатоличена некад бехоше браћа, него управо западњаци, који су нас лепо завадили (тачније само прочачкали старе ране), да би данас владали, а ми живимо 100 пута горе него што би живели да смо били бар иоле паметнији, са константном тенденцијом да ће бити све горе и горе.Шта је погодио? Ништа. Нисам ја правио слику такву сам је нашао, мени је цео текст гори од уоквирене речи.