08-02-2014, 04:52 PM
Ма изоставио сам Норвешку и Финску. Оне прве што сам набројао, беху све окупиране земље, ал их је Хитлер рачунао у вишу расу па их је тако и третирао. Ма тако су и они мислили, па дадоше `Итлеру своје најбоље синове, преко 200.000 љутих СС-оваца. Шпанци 50.000. Али, кад се рат завршио, западни савезници их третирали као "антифашисте".
Украјици дочекали Немце као ослободиоце, па их ови сатраше горе од Стаљина.
Е, ми смо требали да се понашамо као Украјинци, па би прошли ко Швеђани.
Научио си ме - да смо били паметни ко Швеђани, обогатили би се на рату. Е, фала ти на овој науци.
Исто тако, учиш ме, пошто Павелић и Хорти нису прогоњени од "међународне правде" и Дража Михаиловић би исто прошао, да је био паметан ко ова двојица. Оно међутим Недић и Љотић су "мало погнули главу", па би човек по твојој паралели очекивао да их нико не дира као што нису дирали Анту и Миклоша. Кад оно међутим.
Фала теби али, молим те, немој ме више учити, не могу ја да примим толико знање и толику мудрост.
Украјици дочекали Немце као ослободиоце, па их ови сатраше горе од Стаљина.
Е, ми смо требали да се понашамо као Украјинци, па би прошли ко Швеђани.
Научио си ме - да смо били паметни ко Швеђани, обогатили би се на рату. Е, фала ти на овој науци.
Исто тако, учиш ме, пошто Павелић и Хорти нису прогоњени од "међународне правде" и Дража Михаиловић би исто прошао, да је био паметан ко ова двојица. Оно међутим Недић и Љотић су "мало погнули главу", па би човек по твојој паралели очекивао да их нико не дира као што нису дирали Анту и Миклоша. Кад оно међутим.
Фала теби али, молим те, немој ме више учити, не могу ја да примим толико знање и толику мудрост.